HABERLER>EKONOMİ
25 Haziran 2011 Cumartesi - 09:48

Ege-Koop’tan ikinci arsa devrimi

Kooperatifçilik sektörünün öncü kuruluşu Ege-Koop, Çevre ve Orman Bakanlığı’nın spor merkezi ve sağlık cenneti ilan ettiği Spil’de arsa satış kampanyası başlattı. Arsalar, 3 bin lira peşinat, 22 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Ege-Koop’tan ikinci arsa devrimi

İZMİR - Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Ege-Koop bu kez yatırım yapmak isteyenleri zirveye, Spil’e taşıyor. Ekonomik kriz ortamında tasarruflarını değerlendirmek isteyenlerin adresi Spil arsaları olacak. Ege-Koop yine bir ilke imza atıyor ve altın değerindeki arsaları 12 ay taksitle ve faizsiz olarak satışa sunuyor” dedi.

Ege-Koop; imarlı, mimari projeli 319 m2 ile 673 m2 arasındaki 57 arsayı “0” faiz, 12 ay taksitle satışa sunuyor. Spil arsaları, özel bir yaşam alanında sağlıklı yaşama pencere açmak isteyenler için bulunmaz bir yatırım seçeneği olacak.
 
İzmir’de 100 bin kişiyi mülk sahibi yapan Ege-Koop, İzmir Kemalpaşa Spil’de eşsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Halktan gelen yoğun talep üzerine Villakent’te gerçekleştirdiği uygun koşullarla arsa kampanyasının ardından şimdi de Kemalpaşa Spil’de az sayıda arsayı 3 bin lira peşinat, 22 bin liradan başlayan fiyatlarla fiyatlarla satışa sunan Ege-Koop, sunduğu uygun koşullarla yeni bir arsa devrimi yapıyor. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, düzenledikleri arsa satış kampanyası ile sağlıklı yaşamın adresi Spil’de doğayla iç içe yaşam arayışı içinde olanlara, geleceğe yatırım yapmak isteyenlere çok özel bir fırsat yaratıldığını belirtti. Arsalar, kampanyanın ilk gününde gazetecilerden işadamlarına kadar farklı meslek gruplarından birçok kişinin akınına uğradı.

Kooperatifçilik sektörünün öncü kuruluşu Ege-Koop, Çevre ve Orman Bakanlığı’nın spor merkezi ve sağlık cenneti ilan ettiği Spil’de arsa satış kampanyası başlattı. Arsalar, 3 bin lira peşinat, 22 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Ege-Koop; imarlı, mimari projeli 57 arsayı “0” faiz, 12 ay taksitle satışa sunuyor. Spil arsaları, özel bir yaşam alanında sağlıklı yaşama pencere açmak isteyenler için bulunmaz bir yatırım seçeneği olacak. Spil Milli Park alanına 2 kilometre ve Beşpınar Köyü’ne 500 metre mesafede bulunan 57 değerli arsanın çok uygun koşullarda satışa sunulduğunu vurgulayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Ege-Koop bu kez yatırım yapmak isteyenleri zirveye, Spil’e taşıyor. Ekonomik kriz ortamında tasarruflarını değerlendirmek isteyenlerin adresi Spil arsaları olacak. Ege-Koop yine bir ilke imza atıyor ve altın değerindeki arsaları 12 ay taksitle ve faizsiz olarak satışa sunuyor. Arsalarımızın fiyatları 21 bin 714 lira ile 38 bin 622 lira arasında değişiyor. Gruplara ada bazında arsa satışı da gerçekleştireceğiz. Sadece 57 arsa için bu fırsatı kaçırmayın” dedi.
 
PLANDA NELER VAR?
Çevre ve Orman Bakanlığı’nın spor merkezi, sağlık cenneti ve turizm alanı ilan ettiği Spil için özel hazırlanan imar planlarında 6 bin 690 hektarlık alan turizme açılıyor.

Futbol ve basketbol sahaları, tenis kortları, yağlı güreş alanı, doğa turizm alanı, atçılık, dağcılık, okçuluk, cirit oyunları ve binicilik alanlarının yer alacağı bu özel merkezde 6 kilometrelik teleferik istasyonu da yer alıyor. Seyir terası inşa edilecek ve dağda atlar ve faytonla gezilebilecek alanlar yaratılacak. Bu özel merkezde; rekreasyon alanları, 28 bin metrekarelik festival alanı, biri 100 diğeri 200 yataklı iki otelin yanı sıra çadır ve karavan alanları ile kır evleri inşa edilecek. Ayrıca Spil’deki gölet faal hale getirilerek, mini golf alanı düzenlenecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1545 kişilik kadroya 88 bin kişi başvurdu
Ziraat Bankası'nda bin 545 kişilik kadro için 88 bin 206 üniversite mezunu başvuru yaptı.
Delphi en modern tesisini İzmir'de açtı
Dünyanın en büyük otomobil ve ticari araç üreticilerinin orijinal ekipman ...
Demirtaş: EXPO takibimizde
İzmir’in EXPO 2020 sürecinin yavaşlayıp yavaşlamadığını merak eden İzmirlileri ...
 
Kapasite kullanımı 2.5 yılın zirvesinde
İmalat sanayinde kapasite kullanım oranı Haziran'da yüzde 76.7 ile Eylül ...
Türkiye'nin işsizlik haritası
İl düzeyinde temel işgücü göstergelerine göre, geçen yıl, işsizlik oranının ...
Efsane 29 yıl sonra geri dönüyor
İlk çıktığı 1982 yılından sonra dönemin gençlerinin hayallerini süsleyen ...
 
TÜSİAD'tan 'tutuklu vekil' açıklaması
Tutuklu vekillerin durumuyla ilgili açıklama yapan TÜSİAD, "Bu sorun parlamentonun ...
Çalıştıracak işçi bulamıyorlar
Kot kumlama işlemi sırasında oluşan tozun ciğerlere yapışması sonucu ortaya ...
9. kez devretti
Süper Loto çekilişinde 6 bilen olmayınca, 16 milyon 449 bin 240 lira 79 kuruş haftaya devretti.
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir acayip zor yarış!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
157. yaş günü sürprizi körfezin ölü balıkları!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (7) 'Yazlık Sinemalar'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva