HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
5 Ocak 2023 Perşembe - 19:04

Dava sonrası mecliste konuştu: Uzun yıllar daha buradayız!

Gaziemir Belediyesi Ocak ayı olağan meclisinin ikinci oturumunda konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, dava süreci ile ilgili konuşma yaparken, “Gaziemir’de daha uzun yıllar hizmet edeceğiz. Gaziemir’e hizmet etmek yolunda hiçbir güç bu aşkımıza engel olamayacak. İyi hizmetler yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Dava sonrası mecliste konuştu: Uzun yıllar daha buradayız!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – Gaziemir Belediyesi Ocak ayı olağan meclisinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen oturuma Belediye Başkanı Halil Arda başkanlık yaptı.

Meclis açılışında konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, mahkemenin kendisi hakkında verdiği 5 yıl ertelemeli hapis cezası hakkında yaptığı açıklamada “Gördüğünüz gibi Gaziemir belediye başkanı olarak yine buradayım. Burada olmaya devam edeceğim. Gaziemir’de daha uzun yıllar hizmet edeceğiz. Gaziemir’e hizmet etmek yolunda hiçbir güç bu aşkımıza engel olamayacak. İyi hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Gündemimizde yine bir yatırım maddesi var. Gaziemir için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ARAÇ ALIMLARI MECLİS GÜNDEMİNDE
Hurdaya çıkarılan araçların yerine yeni araçların alınması adına 3 adet Çift Kabinli Kamyonet ve 2 adet Kamyon (Arazöz), 2 adet Kamyonet, 1 adet Damperli Kamyon, 1 adet Çok Amaçlı Silindir, 1 adet Hidrolik Kırıcı taşıt alınabilmesi önerisi meclis gündemine geldi. Acil kaydı ile komisyonlara gönderilen ve meclise ara verilerek görüşülen ilgili gündem maddeleri plan ve bütçe komisyonlarda oy birliği ile kabul edilirken, meclis gündemine gönderilen gündem maddesi meclis tarafından da oy birliği ile kabul edildi.

ATMACA: CİDDİ HARCAMALAR YAPILMASINA RAĞMEN…
İlgili gündem maddesi ile ilgili söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, “Bir soru sormak istiyorum ilk 2 madde ile ilgili. Komisyonlara gidecek ancak bize gelen bilgiye göre 35 CJJ plakalı bir aracımız varmış. Bu araca ciddi oranda harcamalar yapılmış ve buna rağmen hurdaya çıkarılıyormuş” ifadelerini kullandı.

ARDA: ACİL TAŞITA İHTİYACIMIZ VAR
AK Partili Atmaca’ya yanıt veren Başkan Arda, “Bir sonraki mecliste size bu konu hakkında bilgi vereceğiz. Şu anda 30-35 yıllık kamyonetlerimiz vardı, bunları hurdaya ayırdık ve acil taşıt ihtiyacımız olduğu için bu kararı alıyoruz” dedi.

Araç alımlarına onay çıkmasının ardından yeniden söz alan Başkan Arda, “Raporlar için teşekkür ederim, oy birliği ile geçtiği için de. Taşıt alımları ile ilgili kredi kullanımı istemiyoruz. Daha önce yaptığımız gibi yine kendi öz kaynaklarımızdan bu araçları satın alacağız. Bu da Gaziemir Belediyesi’nin ayaklarının ekonomik anlamda yere nasıl sağlam bastığını gösteriyor” dedi.

 
İş güvenliği uzmanlarından inşaatın önünde eylem!
 
Atina'dan Türk balıkçı teknelerine taciz
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Abdullah Arda Meydanı 6 Ocak 2023 Cuma 08:02

Senin kararını mahkeme deyil,HALK verecek.Dün kalabalık olmıyacağını bildiğin için meydanda deYil,zorla getirtilen personelle belediye önünde konuşma yaptın.Kendine bir mizan yap.Belediyede sandık kurulsa seçimi kazanamazsın.

Yorumu oyla      21      3  
6 Ocak 2023 Cuma 01:13

Objektif efendi bende belediye işçisiyim, sendikamız iyi veya kötü bir sözleşme imzaladı ve başkanımızda ona uyuyor verilmeyen bir zam diye bir şey yok haksızlık yapma. Bu yapılan zammında geçen seneler gibi günügününe alalım allah ondan razı olsun.

Yorumu oyla      2      21  
canpolat 5 Ocak 2023 Perşembe 20:43

uzaktan kumandalı arabayı yönetemez gelmiş gaziemiri uzun yıllar yönetecekmiş. bağımsız seçime girsin 100 oy alamaz parti sayesinde atıp tutuyor

Yorumu oyla      21      3  
mahmut 5 Ocak 2023 Perşembe 20:26

1 yıl ne kadar uzunsa o kadar uzun gaziemire ihanet edebilirsin. senin için daha fazlası yok. zor günler seni bekler. titre ve kendine gel

Yorumu oyla      24      3  
Objektif 5 Ocak 2023 Perşembe 19:32

Başkan bey işçi emekçilere hükümetin verdiği %55 maaş zammının üstüne %15 zam katarak bunuda sosyal medya hesabınızdan müjdeli haber olarak paylaşmak da nasıl bir zihniyetdir, %15 zam neyin müjdesi acaba? Çalışanlar ile resmen dalga geçiyorsunuz insanların hak ettikleri zamlı maaşı 2022 Ocak ayından beri vermiyorsunuz.. Sonra da Gaziemirin her yerine boy boy kendi resimlerinizi astırıp biz temiz insanlarız, kalbimiz Gaziemir için atıyor diye yazdırıyorsunuz! Bunları yazdırmakla temiz olunmuyor Arda bey, Siz insanların 2022 den beri hakkını emeğini gasp eden, sömüren işçi ve emekçi düşmanı bir belediye başkanısınız.. Yazıklar olsun size verilen oylara emeklere..

Yorumu oyla      23      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Çerçioğlu'ndan koyunları telef olan üreticiye destek
Yenipazar’ın Donduran Mahallesi’nde küçükbaş hayvanları telef olan üreticinin ...
Fethi Sekin ve Musa Can anıldı
Altı yıl önce İzmir Adliyesi’nin önündeki terör saldırısında şehit olan ...
İzmir’in muhtarları turneye çıkıyor
İzmir’in kurtuluşunun 100. yıl dönümü için hayatlarında ilk defa tiyatro ...
 
Büyükşehir'in umut sürüsü büyüyor... Ödemiş'te üreticilere destek!
İzmir Büyükşehir Belediyesi küçük üreticiyi ve iklim krizine karşı küçükbaş ...
SMA hastası Kaan'ın ailesinden Başkan Koştu'ya ziyaret!
Kampanyası tamamlanan SMA hastası Kaan Efe'nin anne-babası Mehtap ve Barış ...
Başkan Koştu'dan 'Bergama Sunağı' çağrısı yorumu: Vicdanın sesi!
lmanya'da Berlin Eyaleti Adalet, Çeşitlilik ve Ayrımcılık Senatörlüğü ...
 
CHP'li Ali Mahir Başarır, Çiğli’ye geliyor
Çiğli Belediyesi, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili -Anayasa ...
Başkan Sandal’dan kentsel dönüşüm mesajı: Belediyeler garantör olacak!
İlçe genelinde planlama çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi; 60 ...
Mahkemeden Başkan Arda'ya ceza! Siyasi yasak gelecek mi?
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'ya yönelik ‘cumhurbaşkanına hakaret’ ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kabiliyetsiz milletin Atatürk’ü olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva