HABERLER>POLİTİKA
17 Şubat 2024 Cumartesi - 18:23

Cumhur İttifakı'nın adayı Dağ, Bayraklı'dan meydan okudu; Benden fazla gelen varsa ona oy verin!

Bayraklı seçim ofisi açılışında konuşan Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Her zaman olduğundan daha fazla çalışacağız. Mücadele edeceğiz. Kapı kapı gideceğiz. Sıkılmadık el dokunmadık gönül bırakmayacağız. İzmir'de ben her gittiğim her yerde şu meydan okumasında bulunuyorum; ilçenize, Bayraklı’ya benden daha fazla gelen bir belediye başkan adayı, bir siyasetçi varsa, varın oyunuzu ona verin’. Ama bulamazsınız" dedi

Cumhur İttifakı nın adayı Dağ, Bayraklı dan meydan okudu; Benden fazla gelen varsa ona oy verin!

Oktay GÜÇTEKİN/ EGEDESONSÖZ- Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, partisinin Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar'ın seçim ofisi açılış törenine katıldı.
Yoğun katılım ile gerçekleştirilen törende konuşan Dağ, dikkat çekici mesajlar verdi.

DAĞ: BU MERKEZ SADECE BİR BİNA DEĞİL
Seçim koordinasyon merkezinin bir binadan ibaret olmadığını belirten Dağ, “Türkiye’nin yüz yıllık parlayan yıldızı olmak için milletimiz ile bir araya geleceğimiz mücadele noktamızı hep birlikte açıyoruz. Bu merkez sadece bir bina değil. Aynı zamanda umudumuzun, azmimizin, güzel İzmir'imize dair hayallerimizi gerçekleştireceğimiz bir merkez olacaktır. Merkezimizde teşkilatçılığın bana göre en önemli vazifesini icra edeceğiz. Anlatacağız. Bıkmadan, usanmadan anlatacağız. İzmir için ortaya koyduğumuz mücadeleyi, gayret aşkını, sevdayı, Bayraklı için mücadelemizi anlatacağız. Evlatlarımıza, evimize, işimize, eşimize, dostumuza ayıracağımız vakti millet sevdasına Eşsiz İzmir vizyonumuzu ayıracağız. Her ilçemizde değerli adaylarımızla birlikte güçlü bir şekilde sahadayız. Aday arkadaşlarımız, il başkanımız, yönetimimiz, genel mahalle temsilcilerimize varıncaya kadar en büyük gücümüz olan teşkilatımızla birlikte sahadayız, omuz omuzayız. Haftalardır tüm İzmirli hemşehrilerimiz bizi bambaşka bir heyecanla karşılıyor. Yıllardır İzmir'de siyaset yapıyoruz, sahalarda bulunduk. Ve şimdi de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak sahalardayız. Adım adım geziyorum ve görüyorum ki İzmir inşallah 1 Nisan sabahından itibaren hizmet belediyeciliğinin başlayacağı süreci her yerde şu anda heyecanı yaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde bu teveccühü yaşıyoruz. Bunu da inşallah hep birlikte bu hizmete kavuşturacağız” diye konuştu.



ŞİMDİ ARTIK YENİ BİR YOLA ÇIKMA ZAMANIDIR
Seçimden sonra da sahada olacaklarının mesajını veren Dağ, “Biz sadece seçim dönemi değil, her zaman sahada olan partiyiz. Bunu herkes söyler. Ama mesele AK Parti olduğunda mesele Hamza Dağ olduğunda karşımıza çıkan herkes, ‘sen seçimden seçime geldin’ diye bize diyemez. Bu kararı açıkça söylüyorum. Seçimden seçime geldiğim değil, bu Bayraklı’nın 24 mahallesinin her birinde en az yüzlerce kez, onlarca demiyorum; yüzlerce kez hemşehrilerimizle bir araya geldik. Taziyede bir araya geldik, doğumuzda bir araya geldik. İyi günde birlikteydik, zor günde beraberdik. Beraber olmadığımız zamanlar, bir telefon kadar yakındık. Herkesin derdiyle dertlendik. Ben gençliğimi, bu sokaklarda bereketlendirdim. Ben gençliğimi AK Parti siyasetinde bereketlendirdim. Bundan dolayı da çok mutluyum ve huzurluyum. Şimdi artık yeni bir yola çıkma zamanıdır. Biz her yerde söylüyoruz. Sadece Büyükşehir belediye başkanlığına talip değiliz. Bilal Kırkpınar sadece ilçe belediye başkanlığına talip değil. Biz şehri emini olmaya talibiz. Nedir? Biraz önce Bilal kardeşim söyledi; Biz mutfaktan geliyoruz. Biz en alttan geliyoruz. Sokaklardan geldik. Şehri emini olmak, belediye binalarında hapsolmamaktır. Biz belediye binalarına hapsolmayacağız. Nasıl bugüne kadar bayrağının sokaklarında adım adım gezmişsek, şimdi İzmir'in her bir yerinde adım adım gezeceğiz. Ben de belediye başkanı olarak sokak sokak gezeceğim. Bilal kardeşim de yanımda. Birlikte sokak sokak gezeceğiz. Tabii ki kaldırım yapacağız, çocuk parkını yapacağız, yolları yapacağız. Ama bu yetmez. O görevlerin içinde bizim ulaşamadığımız, bilemediğimiz bir dert varsa o dert de bizim derdimizdir. Her zaman olduğundan daha fazla çalışacağız. Mücadele edeceğiz. Kapı kapı gideceğiz. Sıkılmadık el dokunmadık gönül bırakmayacağız. İzmir'de ben her gittiğim her yerde şu meydan okumasında bulunuyorum; ilçenize, Bayraklı’ya benden daha fazla gelen bir belediye başkan adayı, bir siyasetçi varsa, varın oyunuzu ona verin’. Ama bulamazsınız. İşte ben bu gençlere, Bilal kardeşime bu şekilde örnek oldum. Ve inşallah da o benden daha hızlı koşacak. Benden daha canlı işler yapacak, daha iyi işler yapacak. Yıllardır milletimize hizmet yolculuğumuzda her zaman insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hareket ettik. Bugün de İzmir'imiz için projelerde bu anlayışımızı bir kere daha teyit ediyoruz. Projelerimiz eşsiz İzmir’imizi daha yaşanabilir, daha erişilebilir, daha yeşil bir kent olmayı gerektiriyor” dedi.

VAADİMİZİN BİRİNE TİK İŞARETİNİ BU SAYEDE ATMIŞ OLDUK
İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer'in ulaşımda 120 dakika ücretsiz aktarma kararını değerlendiren Dağ, “90 dakika uygulamasıyla İzmir'in dört bir yanına daha iyi bir şekilde buluşturacağız dedik. Kampanya döneminde başladığımızda malumunuz olduğu üzere lansmanımıza kadar bazı vaatlerimizi İzmirli hemşehrilerimizle paylaştık. Bunlardan biri 90 dakika uygulamasının tekrar yürürlüğe girmesiydi. İkincisi su ücret tarifelerinde yüzde 50’yi 1 Nisan'dan itibaren indirime gidilmesiydi. Üçüncüsü bütün ihaleleri açık, şeffaf bir şekilde bütün sosyal medya mecralarında internetten yayınlayacağımız sözüydü. Bugün baktım ki Büyükşehir Belediye Başkanımız bir açıklama yapmış ve demiş ki; 90 dakika uygulaması konusunda adayların çağrıları var. Ben de 120 dakika uygulamasını hayata geçiriyorum. Bir vaadimizi daha 1 Nisan gelmeden gerçekleşmiş oldu. Vaadimizin birine tik işaretini bu sayede atmış olduk. İzmir'e hayırlı uğurlu olsun. Ama yetmez, bir çağrımızda burada olsun. 1 Nisan'ı beklemeyin. Su ücret tarifelerinde yüzde 50 indirime hemen gidin. İzmir, Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanmaktan uzaklaşmış olsun. Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanan şehir ne yazık ki İzmir. Şimdi inşallah su ücret tarifelerinde de adım atmalarına büyükşehir belediye başkanlığından bekliyoruz. Buradan da çağrımızı iletmiş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

ZAFER KUTLAMASI YAPMAYACAĞIZ
6 ayda yapılan çalışmaların görüleceğinin sözünü veren Dağ, “Seçim koordinasyon merkezimizin İzmir'imize, Bayraklı'mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah burada yapacağımız stratejiyle, burada yapacağımız iyi çalışmalarla, güzel kampanya ile birlik ve beraberliğimizi iyi bir şekilde teşhis ederek, 31 Mart akşamı hem İzmir'de hem de Bayraklı'da güzel bir netice, hoş bir netice, o güzel oluşu bilecektir. Biz işimizi iyi yapacağız. İşimizin hakkını vereceğiz. Şu anda ben büyükşehir belediye başkan adayı olarak işimin hakkını vermeye çalıştı. Bayraklı belediye başkan adayımız işinin hakkını sonuna kadar verecek. Ve işin hakkını verdiğimizde 31 Mart akşamı Allah'ın izniyle güzel hoş bir neticede Rabbim bize nasip eylesin. 1 Nisan'dan itibaren yine işimizin hakkını vermek mecburiyetiyle çalışmaya koyulacağız. Ben hayatım boyunca birçok değişik görevler yaptım. Hep birbirine bağlantısız, değişik vazifeler yaptık. Hepsinde şuna baktım, ‘işinin hakkını ver’. Bu onun eğitimini almamış olabilirsin. Bunun hakkını ver, ondan sonrası ya nasip. İşimin hakkını verdiğimi düşünüyorum. Bugün de burada size hitap ediyorsak bu işin hakkını verdiğimiz içindir. Şimdiye kadar Allah'ın izniyle 31 Mart'a kadar bu vazifemizi yapacağız. 1 Nisan'da da duracak değiliz. Öyle zafer kutlamaları falan böyle bir şeyimiz bizim olmaz. Biz 1 Nisan'dan itibaren 11 başlıkta iş birliğine, hemşehrilerimize verdiğimiz vaatleri hayata geçirmek için işimizin hakkını vermeye başlayacağız. En kısa sürede 6 ayda 1 yılda şehirde o işin hakkını verildiğini görmeye başlarsınız “dedi.



KIRKPINAR: BAYRAKLI’DA EZBERLERİ BOZACAĞIZ
Bayraklı’yı avucunun içi gibi bildiğini belirten Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, “Sevdam Bayraklı, hazır mıyız? Bayraklı’ya hizmetleri getiremeye hazır mıyız? Sizlerin bu enerjisi Bayraklı’da ezberleri bozacağız. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın, biz dersimize çalıştık. Sorunları ve ihtiyaçları biliyoruz. Bayraklı’yı avucumuzun içi gibi biliyoruz. Tüm Bayraklı’yı sokak sokak, mahalle mahalle, karış karış biliyoruz. Hepsinin problemlerini yerinde gördük. Hep beraber bu işin üstesinden geleceğiz. Heyecanınız mutluluğunuz coşkunuz daim olsun. Bu coşku ve heyecan 31 Mart gecesi İzmir’de ve İzmir’in 30 ilçesinde zaferlere taçlansın. Her mahallesinin sizlerle beraber yürüdüğümüz, tüm sıkıntılarını birlikte yaşadığımız Bayraklımızı şaha kaldırmamıza az kaldı. Bayraklı’da çukur olmadığı, kaldırımlarının yollara dökülmediği, parkaların karanlık ve bakımsız olmadığı, yeşil, aydınlık ve çocuk kahkahaları dolan parklar için artık gün sayıyoruz” ifadelerini kullandı.

DEPREM GERÇEĞİNİ ISKALAYAMAYIZ
Sıkılmadık el bırakmadıklarını söyleyen Kırkpınar, “Doğalgaz sorununu Bayraklı’mız gündeminden çekip atacağız. Sıcacık evlerde oturan vatandaşlarımız için gün sayıyoruz. Bu çileye son vereceğiz! İnşallah kentsel dönüşümümün tamamlanmış depreme dirençli evlere dönmüş, anne babaların geceleri başlarını yastığa koyduğunda içleri rahat uyumaları... Deprem gerçeğini ıskalayamayız. Olup bitiyor ve gerisinde çok acılar bırakıyor. İnşallah depreme karış dirençli bir Bayraklı yaratacağız. Bu bizim boynumuzun borcu. Her mahallede bu sıkıntıyı görüyoruz. Uyuşturucu belasıyla karşı karşıyayız. Her geçen gün kullanım oranı artıyor. Spor ve sanat merkezleri olmayınca, gençlerin hayata tutunacakları, bütün negatif düşüncelerini atacakları o spor merkezlerini inşallah inşa edeceğiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız yapacak ama engellemeler var. İzbe bakımsız karanlık sokaklar var ya… Zehir tacirleri öyle mahalleleri sever. Bizim bu bataklığı kurutmak boynumuzun borcu. Alt yapısı ve sinyalizasyon sistemlere karanlık sokak bırakmayacağız. Seçime sayılı günler kaldı. Şimdiye kadar nasıl yorulmak bilmeden her cadde ve sokağı karış karış gezdiysek, elini sıkmadık vatandaşımız bırakmadıysak, 44 gün boyunca da dinlenmeden kapı kapı dolaşacağız. Ben, Sayın Hamza Dağ ve Bayraklımızın projelerini anlatmaya devam edeceğiz. 1 Nisan itibariyle de kapı kapı dolaşacağız. Öküz öldü ortaklık bitti yok” diye konuştu.

YAPAMAZSAK BUNUN HESABINI BİZDEN SORUN
1 yıllık hedefinden bahseden Kırkpınar, “Önümüze hedef koyduk. 1 sene içerisinde bizim kazanmamızı istemeyen tüm hemşerilerimizi saygıya karşılıyorum. O hemşerilerimizin bile ‘biz desteklemedik, kazanmamaları için gayret gösterdik ama iyi ki hizmet belediyeciliği kazandı’ dedirtmek istiyoruz. Yapamazsak bunun hesabını bizden sorun. Herkes sözler veriyor ama yapıldı mı yapılmadı… Bütün altyapıyı yapacağız pazaryerleri, taziye evleri kuracağız diye her seçim beyannamesinde sözler verilmiş. Ama yapılmamış. Size dadaş sözü veriyorum. Hamza Abimle birlikte el ele vereceğiz ve 1 sene içinde bu farkı ortaya koyacağız. Yokumuz bahtımız açık olsun. Biz artık önümüze bakacağız. Yapacaklarımızı anlatacağız ve verdiğimiz söz yapılmadığında hesabı sorulsun istiyoruz. Ben yakın zaman önce bir trafik kazası geçirdim. Fani alemde yaşıyoruz. Öte tarafa bir şey götüremiyorsunuz. Ölümün kıyısından dönüş biri olarak diyorum; iyi insandır şu yaraya merhem oldu dedirtebilirsek, arkamızdan bir hoş seda bırakabilirsek ne mutlu” ifadelerini kullandı.



YAŞAR KIRKPINAR: İZMİR’DE CEKETİMİ ASARIM, SEÇİMİ ALIRIM DERDİ BİTMİŞTİR
İzmir’de ‘ceketimi asarım, seçimi alırım’ devrinin bittiğini söyleyen Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “Hamza Başkanımız çok mütevazi bir başkanımız. Sloganlarına bile ‘başarabiliriz’ yazıyor. Bugün Bayraklı’daki heyecanı gördükten sonra, diğer ilçelerdeki heyecanı, umudu gördükten sonra biz diyoruz ki, Bayraklı’yı gördükten sonra artık başarıyoruz. Bayraklı, başarıyor muyuz? İnşallah hem Bayraklımızı hem de İzmir’imiz yaklaşık 45 gün sonra hizmet belediyeciliği ile buluşmuş olacak. Artık İzmir’de çantamı asarım, ceketimi bırakırım seçimi alırım derdi bitmiştir. Bu gayret, bu samimiyetle inşallah 31 Mart'ta hem Bayraklıda hem İzmir’de bayrağı göğüslemiş olacağız. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın lansmanını, projelerini izledikten sonra İzmirlilerde buna inanıyorlar. Artık başarabiliriz demiyorlar, başarıyoruz diyorlar. Seçimlere bir hafta kala da hep birlikte artık başardık diyeceğiz” diye konuştu.



SAYGILI: GERÇEK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HERKESE ANLATIN
Seçim koordinasyon merkezinin 31 Mart gecesine kadar terk edilmemesi çağrısında bulunan Saygılı, “Bilal kardeşimiz konuşması çok anlamlıydı. Bu gördüğümüz tablo Bayraklı için gönlünü vermiş bir kadro görüyorum. Her birinin Bayraklı'da dünyası var. Benim çocukluğum Bayraklı’da geçti. Burada evlendim. Her şeyiyle Bayraklı’ya gönlünü vermiş kadro var. Sizlerin kardeşlik hukuku, en güzel duruşuyla bu güzel kadro bayraklımıza hizmet edecek, bu makus görüntüsünü Bayraklı’mıza yakışır şekle getirecektir. Bu seçim koordinasyon merkezini 31 Mart'a kadar terk etmeyiniz. Gerçek belediyecilik anlayışını herkese anlatın. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleriyiz. Onun ilkleriyle ülküleriyle büyüdük. Bunları anladık, idrak ettik. Buradaki güzel kadro bu duygularla büyümüş yetişmiş kadrolar” dedi.

Yapılan konuşmnaların ardından Bayraklı Merkez Seçim Koordianasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

 
KKM açıklaması: O dönem ihtiyacı karşıladı!
 
Yat limanı protestosu: Datça'nın sonu olur!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kupon 18 Şubat 2024 Pazar 01:53

Sahi kupan arazilerin yeri listesi hala gelmedimi

Yorumu oyla      1      1  
Emel 18 Şubat 2024 Pazar 00:55

Boş çabalar, bu seçim köprüden onceki son çıkış , emekli tepkisini gösterecek, hastanelerde randevu almak çok zor, eğitim desen kalitesi düşmüş, kiralar uçmuş, millet can derdin de bu da oy derdinde

Yorumu oyla      1      1  
tahsin 17 Şubat 2024 Cumartesi 22:28

MUrtaza ve sokak kesins esinizi olup olmadık yazılar yazıp durmayın 2014de 2019da enflasyon mu vardı oy mu verdınız kesın sesınızı, br faydanız olacaksa atlayın gidin erzincana bir karıs toprak da siz alın

Yorumu oyla      1      2  
LL 17 Şubat 2024 Cumartesi 20:35

Canlar toprak altıdayken şirket çalışmak için işçileri göreve davet ediyor. Sayın DAĞ bu çağrıya artık sessiz kalmazsın değil mi? Altın sizin için daha değerli değil mi Sayın DAĞ?

Yorumu oyla      1      1  
MURTAZA 17 Şubat 2024 Cumartesi 20:23

Siz daha 9 canı toprak altında çıkaramadınız Sayın DAĞ. Gidin de orada çalışın bence...

Yorumu oyla      6      2  
sokak 17 Şubat 2024 Cumartesi 20:20

Siz mazota zam yapmaya devam edin Sayın DAĞ. Sizin bu zam furyanıza karşılık Tunç Başkan ve CHP ücretsiz ulaşım için kafa yoruyor. Bundan dolayı hiç rahatsız olmuyor musunuz ey AKP...

Yorumu oyla      6      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP lideri Özel, EMEP Genel Başkanı Aslan ile görüştü
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Emek Partisi Genel Başkanı Seyit Aslan, ...
Erdoğan: CHP'ye mahkum değilsiniz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan siyasi parti fark etmeksizin tüm vatandaşlarıma ...
Cumhur'un adayı Dağ'dan '120 dakika' göndermesi: Göreve gelmeden ilk vaadimiz gerçekleşti!
Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, ...
 
İzmir Büyükşehir adayı belli oldu!
Memleket Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Oğuz oldu.
Tugay'dan Soyer'e '120 dakika' yorumu: Görevinin son günlerinde bile...
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir ...
AK Parti Karabağlar adayı Tunç: İdeoloji değil icraat yarışındayız
Uzun yıllar kaymakamlık yaptığı ilçede gittiği her mahallede vatandaşlarla ...
 
CHP Adayı İşçimenler: Karşıyaka’yı sivil toplumun gücü ile büyüteceğiz
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler ...
CHP adayı Balkan dava tartışmalarına noktayı koydu: Yasa tanımayan bir algı operasyonu!
CHP Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Balkan; 2015 yılında,şantiye şefi ...
Dağ, 'ona Aziz Abi derim' dedi ve ekledi: Beni evladı gibi sever
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Aziz ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden 'erken seçim' için meydan okudu?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva