HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
7 Ekim 2011 Cuma - 08:13

CHP'li Türker il disipline gönderildi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye hizmetlerini eleştirdiği gerekçesiyle CHP’li Belediye Meclis Üyesi Yüksel Türker’in dosyasını İl Disiplin Kurulu’na gönderdi.

CHP li Türker il disipline gönderildi

Fatih YAPAR/Egedesonsöz - Hafta başında yapılan belediye meclis toplantısında belediye hizmetlerinin yeterli derecede vatandaşa ulaşamadığından yakınan Türker, kürsüden yaptığı konuşmada vatandaşların bazı mahallelerde özellikle seyyar satıcı ve kaldırım işgallerinden dert yandığını söylemişti. Toplantıda özellikle vatandaşların meclis toplantısında kendisinden konuşma yapmasını istediğini belirten Türker ayrıca, “Meclis üyeleri olarak bizlerin de sorumlulukları var. Meclis üyesi el kaldıran ve indiren kişi değildir” ifadelerini kullanmıştı. Kendi evinin bulunduğu sokaktaki çalışmaların yarım kalma gerekçesini de soran Türker’e partiden tepki gelmişti.
Bayraklı CHP İlçe Başkanı Levent Ölçer başkanlığında toplanan ilçe yönetim kurulu toplantısında tedbirli olarak disipline gönderilmesi yönünde alınan kararın önemli aşaması geride kaldı. İl Başkanı Tacettin Bayır başkanlığında gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Türker’in dosyası da görüşüldü. Partiyi kamuoyunda küçük düşürdüğü, grup toplantısında konuşması gerekenleri mecliste konuştuğu gerekçesiyle ihracı istenen Türker’in dosyası İl Disiplin Kurulu’na gönderildi. Önümüzdeki günlerde disiplin kuruluna çağırılacak olan Türker’in savunması alınacak.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 44 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AHMET 10 Ekim 2011 Pazartesi 09:23

ŞU MECLİS TUTANAKLARINI BİR OKUYUN DA UTANIN.YÜKSEL TÜRKER NE GÜZEL DE ÇALIŞMIŞ ÜŞENMEMİŞ FOTOĞRAFLARINI ÇEKMİŞ ÇİLELİ SOKAKLARIN.KONUŞMASINDA CHP'NİN ADI BİLE GEÇMİYOR.EEE YARASI OLAN KOCUNUR HASAN VE LEVENT BEYLER AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK.DAHA BELEDİYEDE NELER OLUYOR NELER BİTİYOR TÜM BAYRAKLI HALKI ÖĞRENECEK.ESKİDEN DALLAS DİYE BİR DİZİ VARDI HATIRLARMISINIZ SAYIN HASAN KARABAĞ???

Yorumu oyla      23      6  
güzel günler göreceğiz 9 Ekim 2011 Pazar 20:09

mahşerin tutarsızları, Türker'in "ihanet" ve "parti suçu" teşkil ettiğini iddia ettiğin eylem ve söylemlerini somutlaştırır mısın lütfen. Sonrasında birlikte somutları konuşalım "TÜM ÇIPLAKLIĞI" ile!

Yorumu oyla      22      6  
mahşerin üçlüleri 9 Ekim 2011 Pazar 12:52

İHANETİN AFFI OLAMAZ YÜKSEL PARTİ SUÇU İŞLEMİŞTİR VE SONUCUNA KATLANMALIDIR

Yorumu oyla      13      21  
güzel günler göreceğiz 9 Ekim 2011 Pazar 12:19

kasabalı, gelelim Türker'in akp ile işbirliği yaptığı yalanına. Buna dayanak gösterdiğin konu Hüsnü'nün "taktik vereyim" sözü. Yahu Hüsnü klasik sulandırma çabalarından birini göstererek, Yüksel bey'in o çok önemli çıkarımlar yapılması gereken, Bayraklı halkının çıkarlarını savunmak için gerektiğinde "tüm siyasal hayatımı feda etmeye hazırım" içerikli konuşmasını gölgelemeye çalışmıştır. Ama güneş balçıkla sıvanmaz. Ha bu arada "kral çıplak" kasabalı!

Yorumu oyla      25      6  
güzel günler göreceğizden mahşerin ikilisine 9 Ekim 2011 Pazar 11:28

Arkadaş, belediye başkanlığı ayrı, liderlik çok ayrı şeydir. Lider Mustafa Kemal Atatürk'tür! Bayraklı'yı aldıysak özellikle dışarıdan bağlanan mahallelerin akp ye tepki oylarını aldığımız içindir. AYRICA SIRF KENDİ BİZZAT PARTİLİLER TARAFINDAN EĞİLİM YOKLAMASINDA SEÇİLEYEREK MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY GÖSTERİLMEDİ DİYE İSTİFA EDİP GİTMESİ VE PARTİYE HERKESİN OLDUĞU BİR KISIM ORTAMLARDA ÇOK AĞIR SÖZLER SARF ETMESİ ÖNEMLİ DEĞİL DEMEK. ÇOK İLGİNÇ!

Yorumu oyla      25      6  
MAHŞERİN İKİLİSİ 9 Ekim 2011 Pazar 10:32

KİMİN İSTİFA EDİP ETMEDİĞİ OKADAR ÖNEMLİMİ YÜKSEL TÜRK VE YANDAŞLARI ORTADA BİR GERÇEK VAR ODA SAYIN HASAN KARABAĞ BAYRAKLININ LİDERİ SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ BAYRAKLI NIN LİDERE İHTİYACI YOK ORTADA BİR YALAN VARSA ODA YÜKSELİN CHP Lİ OLUŞU ÇÜNKÜ O TAKTİĞİ AKP DEN ALIYOR MECLİSTE KENDİSİ BUNU KABUL ETİ YAZIK YAZIK YÜKSELİMİ YANLIŞ TRENE BİNDİRMİŞLER SİZ YANDAŞLARI ONU UYARIN EN YAKIN İSTASYONDA İNSİN DAHA FAZLA REZİL OLMADAN BUNCA ŞEY DEN SONRA GURURU VARSA İSTİFA EDER CHP DEN

Yorumu oyla      13      21  
kasabalı 9 Ekim 2011 Pazar 10:25

o belgeler sahte deyildi ben olması gerekenleri yaptım istifa eden arkadaşlarda bu yapılan haksızlıklara sesiz kalamzlardı onurlu bir duruş sergilediler enh azından yüksel türker gibi parti suçu işlemediler

Yorumu oyla      12      20  
güzel günler göreceğizden kasabanın sahtekarına 8 Ekim 2011 Cumartesi 20:17

kasabalı bu yaşına geldin hala böyle sefilce yalanlarınla devam edebileceğini sanıyorsun. ama sen hep böylesin bir zamanlar da birilerinin ellerine kendi partililerinle ilgili sahte belgeler verip dolaştırırdın iftira atıp karalamak için!!! Karabağ'ın aday gösterilmediğinde istifa ettikleri yalan mı cevap verir misin? sonra da ben cevaplayayım. etti mi etmedi mi?

Yorumu oyla      26      6  
kasabalıdan şok haber 8 Ekim 2011 Cumartesi 19:32

aldığım duyumlara göre yüksel büyükşehir belediye mclis üyeliğine seçilecek sıralamaya getirilmeyince ve 15nci sıralamadan seçöildikten sonra akplilerle görüşüp akpye geçmek istemiş akplilerde kendisine şu cevabı vermiş sen zaten bizim adamımızsın chpde kal orada sana ihtiyacımız olacak demişler

Yorumu oyla      13      22  
kasabalı 8 Ekim 2011 Cumartesi 19:16

yüksel türker belediye başkanımız SAYIN HSAN KARABAĞIN kendisini 15nci sırada aday göstermesini kabul etmeyip sıralamanın deniştirilmesi için babasıyla birlikte partililrden imza toplamaya teşebbüs etmiştir ve hiçbir chpli kendisine imza vermemiştir chplilerden imza toplayamayan yüksel seçim çalışmalarına katılmamıştır ve seçildiği günden buyana sürekli kah gizli kah alenen bayraklı belediyesini küçük düşürücü davranışlarda bulunmuştur bu durumu farkeden akpliler kendisine taktik vermiştir

Yorumu oyla      12      21  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca’nın 2012 yılı bütçesi 116 milyon TL
Buca Belediyesi Meclis toplantısında görüşülen 2012 bütçesi tartışma yarattı. ...
Durak'tan, Solak’ın stat eleştirilerine cevap
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak meclis toplantısında Çiğli Belediye ...
Durak'tan zabıtalara kaldırım teşekkürü kahvaltısı
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, son bir ay içerisinde işgallere ...
 
Kadınlar barış için buluşuyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Birgül Ayman Güler, Konak Belediyesi ...
Bayraklılı kadınlar Çanakkale’yi gezdi
Bayraklı Belediyesi’nin Semt Merkezleri aracılığıyla düzenlediği kültür ...
Atlı tramvaylardan klimalı otobüslere
Kentin yakın tarihinin canlı tanıklarından araştırmacı Sancar Maruflu, ...
 
'Amacımız eğitimde kaliteyi yükseltmek'
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, 2011-2012 eğitim öğretim yılının başlaması ...
Bornova Belediyesi’nden öğrenciye eşya desteği
Bornova Belediyesi’nin başlattığı Eşya Bankası uygulaması, üniversite ...
Sokak hayvanları için modern bakım evi
Güzelbahçe Belediyesi’nin yaptırdığı Sokak Hayvanları Bakım Evi hizmete girdi.
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva