HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
6 Ekim 2011 Perşembe - 11:12

Durak'tan zabıtalara kaldırım teşekkürü kahvaltısı

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, son bir ay içerisinde işgallere karşı yoğun bir çalışma programı yürüten zabıta ekiplerine teşekkür kahvaltısı verdi.

Durak tan zabıtalara kaldırım teşekkürü kahvaltısı

İZMİR - Bostanlı Park Kafe’de saat 07.30’da gerçekleşen kahvaltıda, zabıta çalışmaları nedeniyle sürekli teşekkürler aldığını belirten Başkan Durak “ Esnafımız kendi kentine, yaşadığı sokağa sahip çıkmalı. Yaya yollarını işgal ederek, vatandaşlarımızı rahatsız ederek iş yapması mümkün değildir. Kendileri defalarca uyarıldılar, uymayanlara yönelik yasal işlemler başlatıldı. Sonuçtan Karşıyakalılar çok memnun, sürekli teşekkürler alıyorum. Bu teşekkürleri zabıta memurlarımızla paylaşıyorum.”dedi.

Sokağın işgalden kurtarılması nedeniyle birlik olup lokma doktüren ev sahipleri bile olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Cevat Durak “ Hiçbir şekilde geri adım atmayın, yasal sorumluklarınızın aksatmayın” dedi.



Zabıtadan esnaf ile iletişim içinde olmaları sırasında güler yüzlü davranmalarını da isteyen Belediye Başkanı “ Esnafımızı seviyoruz. Kurallara uyan, yasal tüm sorumluluklarını yerine getirenlere teşekkür ediyoruz. Ancak kötü örnek olan esnaflarımız nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Yayaların yolunu hiç kimsenin kapatmaya hakkı yok. Karşıyaka’da esnaflık yapan, buranın rantından yararlanan önce Karşıyaka’da yaşamanın sorumluluklarını yerine getirecek. Ruhsatsız hiçbir yer olmamalı. Hijyen olmayan esnafa göz yumamayız. Daha çok kazanmak isteyen esnafımız öncelikle sorumluluklarını yerine getirmelidir.”dedi.

Görevleri sırasında sıkıntı yaşayan zabıtaların her zaman arkasında olacağını hatırlatan Belediye Başkanı Durak “ Sizi çalışmalarınızdan alıkoymak isteyen hiç kimseden etkilenmeyin. Bir ekip olarak devletin yasalarını yerine getirdiğinizi unutmayın. Yanlış olana her zaman müdahale edin.” dedi.

Karşıyaka’da hâlâ sıkıntılı konuların olduğunun da altını çizen Başkan Durak “ Faytonlara yer gösterdik, toplanma bölgesi hazırladık. Ancak kurallara uymayıp belli noktalara birikiyorlar. Kamyonetle hâlâ seyyar satış yapmaya çalışanlar var. Yayalara saygı göstermeden araçlarını kaldırımlara park edenler oluyor. Pazar yerleri de aynı şekilde sıkı kontrol altına alınmalı. Bu birlik ve düzen içerisinde hepsiyle mücadele ederek başarılı olacağınıza inanıyorum. Personel eksikliğinizi de biliyorum, çözmeye çalışacağım.” şeklinde konuştu. Zabıtalar adına Başkan Durak’a teşekkür eden Zabıta Müdürü Özgür Demir de “ Bizim her zaman yanımızda olduğunuz için arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Uygulamalarımızı aynı titizlikle sürdüreceğiz” dedi.   

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hakan 6 Ekim 2011 Perşembe 17:02

Metro hattı paraleli geniş kaldırımlar araba park yeri oldu, metro üzeri kenarı kafeler taşa taşa yer bırakmadı yürüyecek.Metro üzeri parktan yol inişlerine sürekli araçlar parkediyor, bebek arabaları tekerlekli sandalyeler geçemiyor.

Yorumu oyla      12      6  
Atilla Kamar 6 Ekim 2011 Perşembe 15:24

Dah önce ofisinizin bulunduğu yerdeki yıldız kıraathanesi kaldırımı yeni işgal etti, Karşı sırasındaki işyerleri kaldırım yetmedi yolu işgal etti, Bizmi yanlış görüyoruz ? Beykoz Çaycısı önündeki otoparkta sandalye stoklu karavan tutuyor. Akşam her yer işgal oluyor. Karşıyaka derken bostanlı muafmı tutuluyor.

Yorumu oyla      13      8  
DEMOKRAT 6 Ekim 2011 Perşembe 14:23

Yani Şimdi biz Akşam Vapurdan inince İskelenin 300 metre sağında ve solunda Bulunan Alanda MİDYECİ lere ve Çarşı içinde Herhangi bir Seyyar"a Rastlamıyacakmıyız,Bunun Anlamı Bumudur,Yoksa Benmi Yanlış Anladım.

Yorumu oyla      12      6  
ali 6 Ekim 2011 Perşembe 13:27

aynı şeyi konak ve karabağlardan da bekliyoruz

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadınlar barış için buluşuyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Birgül Ayman Güler, Konak Belediyesi ...
Bayraklılı kadınlar Çanakkale’yi gezdi
Bayraklı Belediyesi’nin Semt Merkezleri aracılığıyla düzenlediği kültür ...
Atlı tramvaylardan klimalı otobüslere
Kentin yakın tarihinin canlı tanıklarından araştırmacı Sancar Maruflu, ...
 
'Amacımız eğitimde kaliteyi yükseltmek'
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, 2011-2012 eğitim öğretim yılının başlaması ...
Bornova Belediyesi’nden öğrenciye eşya desteği
Bornova Belediyesi’nin başlattığı Eşya Bankası uygulaması, üniversite ...
Sokak hayvanları için modern bakım evi
Güzelbahçe Belediyesi’nin yaptırdığı Sokak Hayvanları Bakım Evi hizmete girdi.
 
Buca’da 10 yıllık hayal gerçek oldu
KOSGEB ile Buca Belediyesi tarafından yürütülen “Uygulamalı Girişimcilik ...
'Tarihle yaşayan İzmir'i hedefliyoruz'
Makamdan değil halkın içinden yönetim anlayışıyla Konak sokaklarını dolaşan ...
İzmir Büyükşehir'den 60 milyonluk yatırım
Gördes Baraj suyunu arıtarak kente veren Manisa’daki Sarıkız İçme Suyu ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva