HABERLER>POLİTİKA
10 Ağustos 2011 Çarşamba - 09:13

CHP İzmir örgütü Gölet'te buluştu

İki günlük ziyarette İlçe ve Belediye Başkanları ile toplantılar yapan CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin ve Canalioğlu, örgütün tüm üyeleri ile Buca Gölet’teki iftarda bir araya geldi. Tekin “AKP’nin ve iki bakanın baskısı ile sanki CHP’nin İzmir kalesi düşmüş gibi bir algı yaratılıyor. CHP olarak buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.

CHP İzmir örgütü Gölet te buluştu

Can Özlü/Fatih Yapar/Egedesonsöz - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile partili bazı ilçe başkanları arasında yaşanan sorunları yerinde incelemek ve çözüm bulmak amacıyla İzmir’e gelen Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Volkan Canalioğlu, Buca Belediyesi tarafından Buca Gölet Alanı’nda düzenlenen iftar davetinde bir araya geldi. Toplantıya, Tekin ve Canalioğlu dışında, bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, İl Başkanı Tacettin Bayır, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, CHP Milletvekilleri, CHP İlçe Başkanları, partili ilçe belediye Başkanları ve çok sayıda meclis üyesi katıldı. İl Başkanı Tacettin Bayır, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na bayrak açan ilçe belediye başkanlarına “mangalcılar” adını takmış, toplantılara katılmayan diğer ilçe belediye başkanlarına da “balıkçılar” yakıştırmasını yapmıştı. Gölet’teki iftar menüsünde hem mangalda et hem de balık olması bu esprili yaklaşımı hatırlattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, bu benzetmelerin hatırlatılması üzerine “Gördüğünüz gibi, ben mangalda et yedim” cevabını verdi.

Genel Merkez'den örgüte ince ayar haberi için tıklayın



MEDYAYA YÜKLENDİ

İftar sonrasında konuşan CHP Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, hem İzmir hem de ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Genel seçimlerin ardından, İzmir’de CHP’nin kan kaybettiği şeklinde yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığını belirten Tekin, parti içinde yaşanan ufak tefek sıkıntıların da basın tarafından abartıldığını ifade etti. Tekin “İzmir’de bize ihtiyaç olduğunu hissettik ve bundan sonraki süreçte daha sık gelmeye karar verdik. İzmir’de, AKP’nin ve iki bakanın baskısı ile sanki CHP’nin İzmir kalesi düşmüş gibi bir algı yaratılıyor. CHP olarak buna müsaade etmeyeceğiz. Her ailede ufak tefek sorunlar olur. Temel sorunları görmezden gelen basın kuruluşları ne yazık ki bu sorunları büyütüyor. Ceberrut bir anlayışla iktidarın yarattığı baskılar sonrası hiçbir gazeteci iktidar mensuplarına soru sorma cesareti gösteremedi. Soru soranlar da ya cezaevinde ya da kalemleri satıldı. Gazetecilerin içinde bulunduğu bu sorunu içimizde hissediyoruz. Böylesi bir durumda bize ne kadar önemli görevler düştüğünün bilincindeyiz. Hiçbir ilimizde sorun yok. Sorun varmış gibi gazete sayfalarında yer almak bizleri üzüyor. Aksaklıkları iç bünyemizde halledeceğiz ve örgütlerimizde ciddi dayanışma içinde olacağız. İzmir, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun örnek göstermiş olduğu bir ildir ve umuyorum bizleri mahcup etmeyecektir” dedi.

TATI PLAKET HEDİYE ETTİ
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ise ramazan ayının kardeşlik, dostluk ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yaptı. Bu kutsal ayın her gecesinde farklı bir mahallede ailelerle bir araya geldiklerini ifade eden Tatı “Örgütümüzün tüm üyeleri ile tam bir dayanışma içindeyiz. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz” diye konuştu. Tatı, genel başkan yardımcılarına üzerinde Buca’nın simgesi olan üzüm amblemini taşıyan plaketler hediye etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 26 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali Osman 12 Ağustos 2011 Cuma 01:11

Bu birlik beraberlik,dayanışma çok güzel .Ama bazılarının karnını ağrırmış anlaşılan.Biz tüm başkanlarımızdan memnunuz.Bu olayda Başkanımızın ve Bucamızın ev sahipliği yapması da çok güzel.

Yorumu oyla      12      6  
ahmet k 10 Ağustos 2011 Çarşamba 22:04

ercan tatıdan gayet memnunuz

Yorumu oyla      19      11  
ahmet kenan 10 Ağustos 2011 Çarşamba 17:29

ahmet k kardeş sanane be milletten sen bak işine gücüne ya sen rakının avukatlıgını yapmaya dewam et komik şey seni :))))))))

Yorumu oyla      16      14  
özbucalı 10 Ağustos 2011 Çarşamba 17:29

ALLAH var, Buca belediyesi KONSER'lerde 1.numara en iyi konserler ,yemek yarışmaları,tekrar konserler, plaket törenleri, tekrar konserler( ONUR AKIN),foto sergisi açılışı, konser, çocuklar papatya sergisi, konser, plaket töreni, konser,nasıl yesek, nasıl içsek içerikli gölet toplantıları, konser.. 2009'dan bu yana bucadaki aklıma gelip yazabildiklerim bunlar.. başka sözü olan ? "konserle yatıyoruz,konserle kalkıyoruz biz bunu 2009'dan beri hep yapıyoruz...

Yorumu oyla      24      13  
10 Ağustos 2011 Çarşamba 17:27

ahmet k esas sanane be koçum ben şeboyu fln savunmuyorum kim o be hem tanımıyorum ben şeboyu fln tek kişiyi tanırım orda ERCAN TATI çok rahatsız oluyosan kıskanclıktan wazgeç :)) girme bu sayfaya derim bende sana :))))

Yorumu oyla      15      14  
ahmet k 10 Ağustos 2011 Çarşamba 16:56

o şeboyu burada savunmayın.

Yorumu oyla      21      10  
YORUMCU BABA 10 Ağustos 2011 Çarşamba 16:07

İşin Enteresan yanıda,her seferinde eleştirdikleri şu Cemil Şeboy,iyi ki şu Göleti Yapmış ki,Buca Belediye Başkanı her türlü ŞOVU'nu burada yapmaktan hiç gocunmuyor.Hadi sende böyle bir yer yap ta görelim,bunun onda biri de olsa rağzıyız.O konserlerde alkış yapanlar daha önceleride Cemil Şeboy'un arkasında aynı oyunu oynuyorlardı.Bizim millete Bedava Olsunda nasıl olursa olsun.Kim güçlüyse o ağam paşamdır.

Yorumu oyla      21      12  
ahmet k 10 Ağustos 2011 Çarşamba 16:06

hala rakıya takılanlar var. size ne rakısından? size ne orucundan?

Yorumu oyla      21      9  
YORUMCU BABA 10 Ağustos 2011 Çarşamba 15:46

Buca Belediye Başkanının En Sevdiği Şey PLAKET vermektir .Plaket kimlere verilir,Hangi Koşullarda kimler bu tarz Jestlere mahzar olunur,onu dahi bilmemektedir.Sanırım Protokol ilgililerinin Amatör olması onun bu Tarz hatalara zorluyor.Kadir İnanır Buca'da 3.sınıf seviyesinde Film Çekiyor diye ona bile Plaket verdi.Hangi Mantığa sığar bilmiyorum.Sanırım Karabağlar Belediye Başkanı verdi,ben niye eksik kalayım meselesidir.Gürsel Tekin'de Plaket aldım diye günlerdir sevincinden uyumuyordur.Kısacası Koca CHP miz kimlerin elinde görün.Bunlarla işimiz çok zor buna B.Şehir B.Bşk.da dahildir.Sanki bunlar kasıtlı olarak böyle Beceriksiz davranarak AKP nin İzmir'de İktidar olmasına mı Zemin hazırlıyorlar anlamış değilim.

Yorumu oyla      23      14  
şaşırdım.doğrucu davut 10 Ağustos 2011 Çarşamba 15:42

bunca yıldır dışarda yemek yerim.su şişesinin öyle masaya uzatıldığını görmedim.mizansen yapıldığı belli.ramazan gününe saygı.bak böyle şeyleri iyi düşünüyorlar.yoksa aman allahım ramazanda rakı balık.bu hepsinin sonu olurdu.ne zordur rakı olmadan balık yemek onlara.acaba kaçı oruç tutuyordur merak ettim sadece..o su şişesine kafam takıldı.demekki bir kaç fotoğraftan sonra .denklanşöre basılmamış.o arada ne oldu bilemem.

Yorumu oyla      15      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Ya Güneydoğu'da da olursa?
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nun Libya’daki muhaliflerin ...
'Türkiye'deki en güçlü adam'
Reuters haber ajansı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında "Türkiye'deki ...
Davutoğlu-Esad baş başa 3 saat görüştü
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye lideri Esad'la 3 saatlik bir ...
 
CHP'de Akkiraz bombası
CHP milletvekili Sabahat Akkiraz seçim öncesi CHP şarkısını okumak istememiş. ...
Genel Merkez'den İzmir örgütüne ince ayar
Belediye başkanlarının ardından ilçe başkanları ile bir araya gelen CHP ...
Tekin’den başkanlara açık destek
İlçe belediye başkanlarının hazırladığı raporu inceleyen CHP Genel Başkan ...
 
‘Model değiliz, ilham veriyoruz’
Japon basınına konuşan Cumhurbaşkanı Gül, “Ortadoğu ülkeleri tarafından ...
Balbay teşekkür bile edemedi
Ergenekon sanığı CHP İzmir Milletvekili, Gazeteci Mustafa Balbay'a duruşma ...
CHP İzmir'de ateşkes mesaisi başladı
İzmir’deki ‘başkanlar krizine’ müdahil olan CHP Genel Merkezi, Yerel Yönetimler ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva