HABERLER>POLİTİKA
6 Ekim 2011 Perşembe - 13:05

CHP İzmir’den imzacılara büyük tepki

CHP İzmir İl Sekreteri Sevda Erdan Kılıç, İl Başkanı Tacettin Bayır ve il yönetimine yönelik eleştirilere tepki gösterdi. Kılıç “Partinin önemli kademelerinde görev yapan kişilerin, imza kampanyasını bahane ederek İzmir il yönetimini eleştirmesi, bizleri derinden yaralamıştır” dedi.

CHP İzmir’den imzacılara büyük tepki

Can Özlü/ Egedesonsöz - CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır’a bayrak açan ve olağanüstü il kongresi için imza kampanyası başlatan muhalif il delegeleri, il yönetiminde bardağı taşıran son damla oldu. İl Başkanı Bayır ve il yönetimine yönelik son dönemde artan eleştirilere, İl Sekreteri Sevda Erdan Kılıç tepki gösterdi.

“13 HAZİRAN’I HEDEF GÖSTERDİLER”
Yazılı açıklama ile eleştirilere cevap veren Kılıç, ortaya atılan iddiaların birçoğunun gerçeği yansıtmadığını ve ‘başarısızlık’ tespitlerinin doğru olmadığını savundu. Kılıç, “CHP İzmir İl Yönetimimiz başarısızlık ve tecrübesizlikle suçlanmaktadır. Bu kesinlikle doğru değildir. İl yönetiminde bulunan üyeler, geçmişte partinin çeşitli kademelerinde görev alan isimlerdir. Bizler seçim çalışması yaparken, amacı belli olan bu kişiler bizlere destek vermek yerine, 13 Haziran tarihini kendilerine hedef alarak beklenti içine girmişlerdir” diye konuştu.

“ELEŞTİRİLER DERİNDEN YARALIYOR”
Olağanüstü İl Kongresi için başlatılan imza kampanyasına da değinen Kılıç “CHP'den milletvekili seçilmiş, genel sekreter yardımcılığı yapmış, il başkanlığı yapmış, PM üyeliği görevini yürütmüş ve hala CHP’nin bazı organlarında görev yapanların, imza kampanyasını bahane ederek İzmir il yönetimini eleştirmesi, bizleri derinden yaralamıştır. İmza toplayan da, imza veren de, imzası istenende, imza vermeyen de partilimizdir. Bizler için asıl önemli olan CHP’nin geleceği ve başarısıdır. İmza toplayan bu arkadaşların demokratik haklarına saygımız sonsuzdur. Ancak bu haklarını uygularken yaptıkları açıklamalarla partimize zarar vermemeye dikkat etmeliler” dedi.

“BİR BÜTÜN OLMALIYIZ”
Olağan kongre takviminin başlamasına kısa bir süre kala bu tür çalışmaların yapılmasının partiye zarar verdiğini ve örgütü yormaktan başka hiçbir işe yaramadığını dile getiren Kılıç “Bütün organlarıyla çalışan bir örgüt olarak, parti içi barışı, dayanışmayı sağlayarak, partimizin yerelde ve genelde iktidarı için çalışmalıyız. Belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize ve örgütümüzün tüm organlarına sonsuz olan inancımızı tekrar vurgulamak isterim. Asıl önemlisi her koşulda karşılık beklemeden çalışan vefakâr parti emekçilerimize ve CHP’ye gönül vermiş tüm örgüt emekçilerine de bizlerin çalışmalarına katkı sunduğu için teşekkür etmeyi de borç biliyoruz” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Osman BOZKURT 10 Ekim 2011 Pazartesi 13:11

CHP İzmirde imzacılara destek Bayır istifa etmeli ve seçimle tekrar gelmeli.Bunu başaramassa zaten başarısız demektir.Seçimden neden korkuyorki.Sanki kendisi uzaydanmı geldi kendiside bu işleriiyi bilir ve bu sistemin parçası olmadımı yıllarca.

Yorumu oyla      14      6  
Melike sönmez 9 Ekim 2011 Pazar 00:07

Alahattin yükselin yanında çalışıyordu bu kız o yaptırmıştır bu açıklamayı,onun zamanında gençlik kolları başkanıydı.Partiyi yönetemiyorsunuz,başarısızsınız,gideceksiniz..

Yorumu oyla      16      6  
mehmet mehmet 6 Ekim 2011 Perşembe 15:39

Partinin ekseni neredeydi nereye kaydı bir anlatın da öğrenelim!

Yorumu oyla      14      6  
ÇAMYAYLA 6 Ekim 2011 Perşembe 15:28

BÖYLE BÜYÜME Mİ OLUR? İMZACILAR AZ OLSUN BENİM OLSUN DİYORMUŞ! LAF! SİZ GEÇMİŞİNİZİ KAYBEDERSENİZ GELECEKTEN NE BEKLİYORSUNUZ? YILLARINI PARTİYE VEREN, PARTİSİ İÇİN ÇALIŞAN ONCA İNSANI BİR ADAM UĞRUNA KAYBETMEK NEREDE GÖRÜLMÜŞ? İZMİR'DEKİ KARGAŞANIN TEK SEBEBİ; TACETTİN BAYIR'DIR BAŞKA SÖZE GEREK YOK! CHP HERKESİNDİR. YENİLİKTEN BAHSEDENLER MADEM ÖYLE DÜŞÜNÜYORSA ASIL ONLAR YENİ PARTİ KURAYDILAR YA?? AMA YEMİYOR. O ZAMAN BİRAZ SAYGI!!!!

Yorumu oyla      14      10  
Tokaito 6 Ekim 2011 Perşembe 14:40

Doğru tespitleriniz için sizleri debrik ediyorum.İmzacılar az olsun benim olsun mantıyla hareket ettiklerinden dolayı parti sürekli küçülmüştür.Ve son seçimde katkı koymadıkları net bir şekilde görülmüştür.Koltuk sevdası ön planda olduğundan dolayı partiye sürekli zarar vermişlerdir.Ve yine ayni kesim katkı sağlamaktansa zarar vermeyi tercih ediyorlar.Çok şükürler olsunki DEĞERLİ delegeler Seçmenin ve Tabanın sesine kulak vermektedirler.İsteselerde istemeselerde Bu DEĞERLİ CHP ailesi BÜYÜCEKTİR.

Yorumu oyla      17      10  
ahmet ahmet 6 Ekim 2011 Perşembe 14:33

bir bütün olamayız.. neden anlamak isyemiyorsunuz partide eksen kayması oluştu. ve artık hiç tadı kalmadı..hani nerde o enerji ben göremiyorum gören varsa banada söylesin lütfen..cok sıkıldım cokkkkkkkkkkk

Yorumu oyla      17      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sol seçmen Kılıçdaroğlu'nu istemiyor
ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi sol seçmeni masaya yatırdı. Sol seçmen ...
KKTC muhalefetinden Türkiye'ye 'hayır'
KKTC'deki ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Partisi, Türkiye-KKTC Kıta Sahanlığı ...
Tacettin Bayır disiplin sopası gösterdi
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, partisinde disiplin ve sevgi sorunu ...
 
AK Parti İzmir mitinginden hala borçlu
Ak Parti İzmir İl Başkanlığı, geçen 4 Haziran’da Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda ...
İşte Kılıçdaroğlu'nu yalanlayan CHP'li başkan
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Alman vakıflarından kredi aldıklarını doğruladı.
'Kılıçdaroğlu ne biliyorsa açıklasın!'
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin(GOPÜ) akademik açılış programına ...
 
CHP Bilim Kurulu’nda istifa tartışması
CHP İzmir İl Başkanlığı bünyesinde kurulan Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu ...
Yaşar Nuri'den CHP'ye küfürlü tepki
İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk'ün açıklamaları CHP'lileri çok kızdıracak.
'Şerefli bir Başbakan karnından konuşmaz'
Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın, “Alman vakıfları ile CHP’li belediyeler” ile ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva