HABERLER>POLİTİKA
6 Ekim 2011 Perşembe - 08:45

Tacettin Bayır disiplin sopası gösterdi

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, partisinde disiplin ve sevgi sorunu olduğunu belirterek, “Yakasında CHP rozeti takan herkes kamuoyunda partiyi küçük düşürücü ifadelerden sakınmak zorundadır. ‘Herkes ağzından çıkana dikkat etsin’ demek disiplin sopası göstermekse evet sopa gösteriyorum” diye konuştu.

Tacettin Bayır disiplin sopası gösterdi

İZMİR –CHP İzmir İl BaşkanıTacettin Bayır, Milletvekili M. Ali Susam’ın “CHP İzmir İl Başkanı görevden alınsın” sözleriyle tarih ve biçim hatası yaptığını öne sürerek, “Benim Mustafa Balbay’ın duruşması nedeniyle yüzlerce partiliyle birlikte Silivri‘de olduğum gün basın toplantısı düzenleyerek yapılan bu açıklamayı üzüntü ile karşılıyorum. Ben parti için yoğun mesai verirken bu açıklamalar rencide ediyor. Merkez Yönetim Kurulu’nda İzmir İl Başkanlığı sorunu yoktur” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 27 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kemal arslan 6 Ekim 2011 Perşembe 19:49

aydinlar ve solcular partimizde daha cok yeralmalidir. Ancak son 20 yilda parti kadrolarinda nedense hep dislandilar. Daha cok demokrasi ve sola acilim istiyoruz. Erdal beye de tesekkurler. Parti tabanina birakilirsa iktidara gelir. Ilhan kesiciler, yasar nuri ozturkler, aytun ciraylara ve sinan aygunlere ihtiyacimiz yok. Kadrolarimiz iceride, icimizde. Kemal beyin yapacagi tarihi olay demokratik tuzuktur. Gerisini CHP tabani yerien getirecektir.

Yorumu oyla      15      6  
hülya 6 Ekim 2011 Perşembe 18:22

azina saglik dr erdal duman okadar güzel tarif etinizki size cok tesekürler bu partinin sizin gibi genc kültürli insanlara iytiyac var

Yorumu oyla      16      6  
Kemal YOLDAŞ 6 Ekim 2011 Perşembe 15:18

Dr.Erdal DUMAN...Bütün yorumlar içerisinde gerçek ve en demokratik çözüm önerisini siz yapmışsınız.Sizin bu söyleminizi söyleyen,Sırtını yukarılara dayamadan,emekçi bir mücadele ile ve artı katkı sunmak amacıyla siyaset yapmak isteyen oldukça çok CHP li var.Sanırım bu il kongresi şu anda en demokratik olanı bu delegeyle tekrar seçilmesi ve ilk ilçe kongreleri ve il'i seçecek delegelerde üyelerle seçilmesi evet yaklaşımınız en demokratik ve en çözümcül olanı.CHP'li ve Emekçiler bundan korkmaz.

Yorumu oyla      17      6  
6 Ekim 2011 Perşembe 15:09

konuşulması değil, bu gibi isimler zarar veriyor. konuşulacak tabi. napıcaz? her şeye biat etmeye devam mı edilecek? demokrasi diye yırtınıyoruz ama farklı bir sese hala tahammül yok.

Yorumu oyla      13      6  
aziz tekin 6 Ekim 2011 Perşembe 12:55

partiyi küçülten biri varsa o da sensin. Ama sende bir tarih olacaksın

Yorumu oyla      15      6  
Kazım EMİR 6 Ekim 2011 Perşembe 12:33

EY CHP li dostlar ne olur basın yoluyla konuşma yerine yüzyüze görüşme ve tartışma yollarını seçsek her konuşan partiye ve geleceğe zarar veriyor

Yorumu oyla      14      6  
Dr. Erdal DUMAN 6 Ekim 2011 Perşembe 11:42

bütün partide, parti içi demokrasi yeni demokratik bir tüzükle işletilmelidir. Delege yerine bütün üyelerin katıldığı seçimler sağlanmalıdır. Üye kayıtları güncellenmelidir. Sayın il başkanı ve ekibinin daha fazla yıpranmasına gerek yok.Akli selim olan partinin içinden gelen, herkesi kucaklayan herkesi temsil eden, kurultaya kadar geçici olarak devam edebilecek yeni bir il yönetimi ve teşkilat yapılanmasıdır. Sadece örgütü değil, bütün solu, ezilenleri kucaklayalım. saygılarımla

Yorumu oyla      18      6  
sabit DURAN 6 Ekim 2011 Perşembe 11:39

Hüseyin MUTLU AKPINAR CHP İl Başkanı olmalı.Artık genç istiyorsak alın size İL BAŞKAN ADAYI ne adayı İL BAŞKANI ..ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM HÜSEYİN MUTLU AKPINAR..Kendisi ile tanışmam ama bu abimizin CHP ile ilgili geçmisini aile yaşantısının,iş hayatının ne kadar düzenli,şahsiyetinin,duruşunun ne kadar onurlu olduğunu CHP li olmayandan çok ama çok iyi bilir.ALIN SİZE İL BAŞKANI...

Yorumu oyla      17      10  
ÇAMYAYLA 6 Ekim 2011 Perşembe 11:28

ÖVGÜLER NE HİKMETSE AYNI IP NUMARASINDAN YAPILMIŞ! ÇOK HOŞSUNUZ! BENİM YAKAMDA DA O BAHSETTİĞİNİZ ROZETTEN VAR. BENDE SİZİN BU TARZ SOHBETLERİNİZDEN HAZ ETMİYORUM. İL BAŞKANI DEDİĞİNİZ HERKES TARAFINDAN SEVİLİP SAYGI GÖRMELİDİR. BU DA BEKLEMEKLE OLMAZ YAPTIKLARINIZ KARŞISINDA KAZANILIR. BU KADAR MUHALEFETE RAĞMEN BEN OLSAM O MAKAMI ARTIK İŞGAL ETMEZDİM. HARCANMAKTANSA ŞEREFİNLE İSTİFA ET !!!!!

Yorumu oyla      18      7  
Sabit DURAN 6 Ekim 2011 Perşembe 11:21

CHP si Alsancak'tan,Konak'tan,Bostanlı'dan,Balçova'dan ibaret değildir İzmirde Köylü Milletin efendisi ise eğer Tarım,Hayvancılıkla ilgili sıkıntıları dinlemeye gelin,bilgilendirmeler yapın biraz eyy başkan,Binali yıldırım sizin belediye başkanlarınızdan daha çok ön planda adamlar hem ülkeyi hemde İzmiri ihmal etmiyor..Bizim başkanlar ortada yok dönek günayla birlikte binali ortada toz duman artıyor.Soruyorum nerde CHP Milletvekilleri ve BELEDİYE BAŞKANLARI ?

Yorumu oyla      18      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir mitinginden hala borçlu
Ak Parti İzmir İl Başkanlığı, geçen 4 Haziran’da Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda ...
İşte Kılıçdaroğlu'nu yalanlayan CHP'li başkan
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Alman vakıflarından kredi aldıklarını doğruladı.
'Kılıçdaroğlu ne biliyorsa açıklasın!'
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin(GOPÜ) akademik açılış programına ...
 
CHP Bilim Kurulu’nda istifa tartışması
CHP İzmir İl Başkanlığı bünyesinde kurulan Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu ...
Yaşar Nuri'den CHP'ye küfürlü tepki
İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk'ün açıklamaları CHP'lileri çok kızdıracak.
'Şerefli bir Başbakan karnından konuşmaz'
Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın, “Alman vakıfları ile CHP’li belediyeler” ile ...
 
Erdoğan'dan Esad'a: O da babası gibi yapıyor
Güney Afrika'daki temaslarını sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ...
Süne: “Torpilli başkan istemiyoruz”
CHP İzmir’de, İl Başkanı Bayır’a karşı imza kampanyası yürüten muhalif ...
Bahçeli: Kandil’e Türk bayrağını diksin
PKK’nın saldırısında yaşamını yitirenler için “ciğerim yanıyor” diyen ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva