HABERLER>GÜNCEL
28 Ocak 2024 Pazar - 08:40

C31K Suç Örgütü’nün ‘James Bond’u yakalandı: Hayvansever derneğine sızıp kedi kestiler!

Kedilere eziyet eden ve örgüt propagandası yapan C31K adındaki örgütün, hayvansever derneklerine sızarak para topladığı ve kedilere eziyet ettiği iddia edildi. Hayvanlara Yaşam Hakkı Platformu Başkanı Güven, “Hayvansever olarak gözüküyor. Hayvanseverlerden bağış topluyor. Kendi gerçek ismini bile kullanmıyor. Biz Alpcan olarak tanıyorduk meğer ismi H.C.’ymiş. Dernek olarak, SOHAYKO derneği de ben de suç duyurusunda bulunduk. Kendisi Dokuz Eylül Üniversitesi’ne sızan örgütle bağlantılı kendisi. Gözaltına alındı” dedi.

C31K Suç Örgütü’nün ‘James Bond’u yakalandı: Hayvansever derneğine sızıp kedi kestiler!

Büşra ÇETİNKAYA/EGEDESONSÖZ – Hayvanlara eziyet ederek öldüren ve örgüt propagandası yapan C31K (Cehennemin 31. Katı) isimli örgüt, hayvansever derneklerin içine sızdı. Örgüt sosyal medyada, telegram ve whatsapp üzerinden kedilere işkence ve eziyet videoları paylaşımı yaparak örgüt propagandası yapıyor. 

GÖZALTINA ALINDI
Dokuz Eylül Üniversitesi’ne sızan örgütle bağlantılı olduğu iddia edilen şahsın, hayvanlara bağış adı altında hayvanseverlerden para topladığı ifade edildi. İstanbul’dan da İzmir’den de dolandırıIan hayvanseverlerin olduğu söylendi. Kod adı ‘Hz. Deccal’ olan kendini başka bir isimle tanıtarak derneklerde gönüllülük yapan şahıs hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İddiaların hedefindeki H.C.’nin gözaltına alındığı öğrenildi.
Hayvanlara Yaşam Hakkı Platformu Başkanı Ceyhun Güven, konuyla ilgili detayları Egedesonsöz’e anlattı.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NE SIZAN ÖRGÜTLE BAĞLANTILI
Güven, dernekte herkesin tanıdığı bir şahsın ‘hayvansever’ olarak kendini tanıttığını ifade ederek örgüt üyesi olduğunu öğrendiklerini söyledi. Güven, “Hayvansever camiasının içine sızmış. Aslında hepimizin tanıdığı bir şahıs. Hayvansever olarak gözüküyor. Hayvanseverlerden bağış topluyor. İzmir’den de dolandırılanlar var. Onlar da bilemez ki ‘mama alacağım, tedavi ettireceğim’ adı altında para topluyor.” Kendi gerçek ismini bile kullanmıyor. Biz Alpcan olarak tanıyorduk meğer ismi H.C.’ymiş. H.C. ismine kayıtlı ibanı kullanıp ‘bu veteriner’ deyip hayvanseverlerden para topluyor. C31K terör örgütünün kurucularından gibi bilgiler de var. Dokuz Eylül Üniversitesi’ne sızan örgütle bağlantılı. Dernek olarak, SOHAYKO derneği de ben de suç duyurusunda bulunduk. Sosyal medya üzerinden yasaklı maddeye teşvik etme, satış üzerinden yazışmaları dahi var. 2022 yılında aynı soyadında bir kız köpekten kaçarken ölüyor ve o da kuzeni çıkıyor. Olay çok karıştı. Şu an savcılık, narkotik, terörle mücadele ekipleri, asayiş araştırıyor. Bir soruşturma başlattılar ve gözaltına alındı. Haçiko Derneği’nde, HAYTAP’ta gönüllü olarak görev aldı bu şahıs” diye konuştu.

KOD ADI HZ. DECCAL
Kedilere işkence eden ‘hayvansever görünümlü’ şahsın aynı zamanda ‘yasak madde’ kullanımına teşvik eden videolar paylaştığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Örgütün içinden birisi o. Kedileri işkence yöntemiyle öldürme gibi… Hayvansever camiasının içine girip kendini deşifre etmeden hareket ediyor. Kod adı: Deccal. Herkes şüpheler üzerine takibe aldı. Hazır hat kullandığı telefon numaraları var. Bizde de kayıtlı biz hiç dikkat etmedik. Bir bakıyoruz ‘deccal’ isimli çıkıyor. Hayvansever camiasında bu tarz şeyler olduğu için bize gelen şikayetleri çok dikkate almadık ama son dönemlerde o grubun içinden çıktı. Telegram, whatsapp gruplarından… Telefon numarasına bakıyoruz bizdeki numaralar. İnsanlara mesaj çekmiş ‘Ben deccal’ diye. Whatsapp üzerinden yasaklı madde kullanımına özendirme, teşvik etme var. Hayvanseverlerden bağış adı altında topladığı paralar var, dekontlar var bizde. Hatta benim kız arkadaşım bile para yatırmış”

 
Egeli ihracatçıların 2024 hedefi Çin!
 
Bayındır’ın Başkanı Demirezen’den çarpıcı açıklama: Soyer’den iki yıldır randevu alamadık!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... 'Tespih çekmeyi' neden severdi?
Mehmet KARABEL yazdı... 'Tespih çekmeyi' neden severdi?
Emniyet'ten baskın... Cephanelik gibi işyeri!
Şırnak'ta bir iş yerinde yapılan aramada, 26 tabanca ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Otomobil barakaya çarptı: 1 kişi can verdi!
Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde barakaya çarpan otomobildeki bir ...
 
Meclis'te bu hafta HSK'ya yeni üye seçilecek
Meclis gündeminde bu hafta yasama faaliyetleri ve seçim olacak. Genel ...
Korkunç kaza... Otomobil TIR'a çarptı: 1 ölü!
Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde meydana gelen trafik kazasında 3 ...
İzmir'de hayvanseverlerden tepki yürüyüşü!
İzmir'in Çiğli ilçesinde, köpeklerin zehirlenerek öldürülmesine hayvanseverler ...
 
Savunma Sanayii Akademisi'nin dersleri kredilendirilecek
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Savunma Sanayii Akademisi derslerinin kredilendirileceğini açıkladı.
Boğaz'da gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'ndaki trafik, arızalanan genel kargo gemisi dolayısıyla ...
Tanıtım günlerinde vuruldu... İş insanına silahlı saldırı!
İş insanı Nedim Kaya, Mardin Dernekleri Federasyonu tarafından İstanbul'da ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva