HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
10 Kasım 2011 Perşembe - 11:54

Buca’dan 10 Kasım’da anlamlı sergi

Buca Kaymakamlığı ve Buca Belediyesi’nin düzenlediği programlarda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 73. yıldönümünde anıldı.

Buca’dan 10 Kasım’da anlamlı sergi

BUCA - Buca’da Atatürk’ü Anma Haftası Çevik Bir Meydanı’nda kurumların Atatürk Anıtı’na çelenk koyup, saygı duruşu ile başladı. Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ile Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca Garnizon Komutanı Albay Metin Yılmaz ile siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve vatandaşların katıldığı törenin ardından Buca Belediyesi Kültür Müdürlüğü Sergi Salonu’nda “Ağlayan Atatürk” konulu fotoğraf sergisi açıldı.
 
Hanri Benazus’un 40 fotoğraftan oluşan koleksiyonunda Atatürk’ün öldüğü 10 Kasım ve izleyen günlerdeki törenlerde çekilen fotoğraflar sergilendi.
Buca Kaymakamı Bozacıoğlu ve Başkan Tatı ile birlikte konuklar 18 Kasım tarihine kadar açık kalacak olan sergiyi gezdi.
 
Buca’da Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi’nde de çeşitli etkinliklerle Ulu Önder Atatürk ölümünün 73. yıldönümünde anıldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DEMOKRAT 12 Kasım 2011 Cumartesi 15:27

Senin bu saptamalarını ben Burada Yaklaşık 2 Yıldır Yazıyorum ama senin gibi sadece Buca ya endeksli DAR Kalıpta olaylara Bakan İnsanlar olduğunuz için,okumamanız gayet normal.Neyse boş ver yine anlamamışsındır.İZMİR in Herköşesindeki Rezaletlerden haberim var,sen üzülme.

Yorumu oyla      24      32  
Bucalı 12 Kasım 2011 Cumartesi 09:55

Rumuzu Demokrat olan arkadaş afferin sana yüzölçümü milimetrik bilmişsin. Bu milim şaşmazlığın zeka seviyene pek yansımamış. Bu arada anlaşılan sen bucanın dışına pek çıkmıyorsun. Konağa, balçovaya,karşıyakaya, bornovaya git gez gör manzarayı.Otobüs durağının içine seyyar tezgah kurandan tut yollar kaldırımlar ne vaziyette gör. Konak meydanı seyyardan iğne atsan yere düşmez o derece yani. Bunlara göre buca cennet yahu. Ama anlamak istemeyen anlamıyor. Personel eksikliğini anlattık anlamadı işte.

Yorumu oyla      39      19  
DEMOKRAT 11 Kasım 2011 Cuma 19:22

Bucanın Yüzülçümü 134 km Karedir.500 tane Zabıta' nız da Olsa İş Yapmaya Niyetiniz Olmadığı Sürece Hiç Bir Şey Yapamazsınız.

Yorumu oyla      27      35  
Bucalı 11 Kasım 2011 Cuma 16:25

Yorum yapan bazı arkadaşlar ileri geri atıp tutmayı pek seviyorlar belliki. Buca dediğin yer 180 km kare yüzölçümüne sahip bir ilçe. Normal koşullarda mevzuata göre 100 civarı zabıta personeli çalışması gerekir. Buna rağmen Buca belediyesinde 50 zabıta bile yok. Zamanında belediyeye norm kadro esaslarına göre alınan personel işçilerden oluşturulmasaydı. Bu belediyeye mimar, mühendis, zabıta, şehir plancısı alınmalıydı. Ama akraba şüraka belediyeye doldurma pahasına cemil bey gereğini yapmış.

Yorumu oyla      45      18  
BUCA BUCADIR 10 Kasım 2011 Perşembe 19:38

zabıtanın altındaki araçlar ERTAN ERDEK zamanında alınmıştı kaç yıl geçti aradan bilen yazsın bi zahmet araçları yenilemek bu döneme nasip olmuş hayırlı olsun. inşallah BUCA için hayırlı işlerde kulanırlar.

Yorumu oyla      59      31  
Neriman Bucalı 10 Kasım 2011 Perşembe 15:47

Sn "isimsiz 46".Umarım bu sözlerini fotoğraftaki kişilere söylemiyorsun.Söylemiyorsan yaptığınız yorum haberle ne alaka...Atam izindeyiz.Atamızı saygıyla,minnetle ve şükranla anıyoruz...Ne Mutlu Türk'üm Diyene

Yorumu oyla      58      33  
DEMOKRAT 10 Kasım 2011 Perşembe 15:47

Neriman Hanım ! Yazımın 1.bölümü yayımlanmadığı için konu havada Kalmış.Çevik 1 Meydanında Hizmet Araçlarının Reklamı Yapılmakta.İş Makinaları Olayı Tamam,Kabulum,ama Bana Lütfen ZABITA nın Görev Yaptığını Söylemeyin.O Binek Araçları ile Yapılmayan Hangi Görevi İfa Edecekler.Zabıtanın Binek Araç Sorunumu Vardı da Alınmış bu araçlar.Siz Aradığınızda Zabıtayı Kapınızda Görebiliyormusunuz?Seyyar olayını da o kadar Dramatize Etmenize gerek yok.O zaman hepimiz Dükkanlarımızı Kapatalım.Herkez Seyyar

Yorumu oyla      41      55  
Neriman Bucalı 10 Kasım 2011 Perşembe 15:14

Ya Demokrat arkadaş seni anlayamıyoruz.Herşeye muhalefetten geri kalmıyorsunuz.20 yıldır bir tek araç bile alınamayan Buca Belediyesine vatandaşa daha iyi bir hizmet vermek amacıyla araçlar alınıyor.Helal olsun diyeceğinize altında yine birşeyler arıyorsun.Ayrıca seyyar satıcılar dediğin evine bir lokma ekmek götürmek için alın teriyle çalışan kardeşlerimizidir.Onların ekmeğine engel olunduğunda sen belki mutlu olacaksın ama birde onları düşünün.Atamızı minnet ve şükranla anıyoruz.

Yorumu oyla      63      38  
isimsiz 46 10 Kasım 2011 Perşembe 14:44

sahip oldukları dünya görüşüyle , sergiledikleri antidemokratik yönetim ile ( buna kısaca derebeylik de diyebiliriz ) ve Ulu Önder ' in " yurtta sulh cihanda sulh " ilkesiyle tamamen ters köşede olup , Ulu Önder , demokrasi ve cumhuriyet hakkında sadece orta öğretim kitap bilgisi ve ansiklopedik bilgiye sahip olanların , Ata ' nın ardına saklanarak sadece böyle günleri kovalayıp ortada boy göstermeleri ne yaman bir çelişkidir..

Yorumu oyla      25      53  
DEMOKRAT 10 Kasım 2011 Perşembe 13:27

Millete Efendililik Yoktur.Ona Hizmet Etmek Vardır.Bu Millete Hizmet Eden,Onun Efendisi Olur.MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ! Günün Mana ve Önemine Göre Umarım Bazıları Bulundukları Makamın Önemini Hatırlarlar.

Yorumu oyla      49      53  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Urla'da büyük yatırımın startı Cumartesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Urla’da yaklaşık 21 milyon liralık içme suyu ...
Başkan Kocaoğlu'ndan Bakan Bayraktar'a uyarı
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar’ı uyardı.
Narlıdere Ata’yı “Sarı Zeybek’ ile anacak
Narlıdere’de 10 Atatürk’ü anma programı tüm yurtta olduğu gibi saat 08. ...
 
Fırtına: Bu ayıp hepimizin ayıbıdır!
Ödemiş Belediyesi Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ali Fırtına Ödemiş ...
Sokak sokak dolaşıp halkı bilinçlendiriyorlar
Balçova Belediyesi ve Herkes İçin Acil Sağlık Derneği (HİASD) yaşanacak ...
ESHOT, elektrik ihalesine çıkıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 2012 yılında kullanılacak ...
 
İzmir, Türkiye'ye yardımı öğretti
İzmir her konuda olduğu gibi deprem felaketlerinde de gösterdiği duyarlılıkla Türkiye’ye örnek oldu.
Miniklerden Kocaoğlu'na bayram sürprizi
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman Kreş, Anaokulları ve Etüd Eğitim Merkezleri, ...
Postacılar Nüfus Müdürlüğü hizmete giriyor
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın Postacılar, Onur, ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva