HABERLER>POLİTİKA
1 Mayıs 2011 Pazar - 12:24

Bozoğlu sabah 04.30’da dert dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Birinci Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu, Buca ilçesinde bulunan Sebze ve Meyve Halini sabahın erken saatlerinde ziyaret ederek, hal esnafının sorunlarını dinledi.

Bozoğlu sabah 04.30’da dert dinledi

İZMİR - CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu’na Sebze ve Meyve Hali ziyaretinde CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Av. Sevda Erdan Kılıç ve CHP İzmir İl Gençlik Kolları eski Başkanı Ali Çalışkan eşlik etti. Sabah saat 04.30’da Buca Sebze ve Meyve Hali’ne gelen Bozoğlu, burada esnafa CHP’nin seçim bildirgesini ve projelerini anlatıp, hal esnafından genel seçimlerde CHP’ye destek vermelerini istedi.
 
Dr. Turgay Bozoğlu, Hal Esnafıyla Kahvaltı Sofrasında Buluştu
Dr. Bozoğlu, Sebze ve Meyve Hali’nde ilk ziyaret ettiği dükkân da bir sürprizle de karşılaştı. Ziyaret ettiği dükkân sahibinin davetiyle hal çalışanları ile kahvaltı sofrasına oturarak onlarla aynı ekmeği paylaştı. Esnafla birlikte yaptığı kahvaltının ardından haldeki işyerlerinin tamamını dolaşan Bozoğlu, hal esnafının sıcak ilgisiyle karşılaştı. Esnaflarla tek tek tokalaşıp görüşen ve onların sıkıntılarını dinleyen Dr. Turgay Bozoğlu, “Bugün burada esnafımızın ne kadar zor durumda olduğunu bir kez daha yakından gördük. Hal esnafı uzun zamandan beri ihmal edilmiş. Hal esnafımızın çok önemli ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçların karşılanması için gerek ben, gerekse diğer CHP’li arkadaşlarım 12 Hazirandan sonra elimizden gelen her türlü katkıyı saylayacağız. İnşallah CHP’nin iktidarında tüm esnaflarımızın, sanayicimizin, üreticimizin bütün sorunları ve sıkıntıları çözülüp; tüm ihtiyaçları karşılanacaktır. AKP hükümetinin yanlış icraatlarından dolayı esnafın sırtına yüklenen yükü biz alacağız. Çalışan, alın teri döken hal esnafımızın yüzünü CHP olarak güldüreceğiz. Buradan tekrar söylüyorum, Türkiye’de var olan tüm sorunların çözümü ancak ve ancak halkın iktidarının kurulmasıyla gerçekleşecektir. CHP’nin iktidara gelmesiyle tüm yüzler gülecek’’dedi.
 
Siyaseti Halkım İçin Yapıyorum
Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP’nin iktidara gelmesiyle ilk iş yoksulluğu ve yolsuzlukları bitirip, işsizliği gidermek, esnafımıza, sanayicimize sahip çıkmak ve halkımızın yüzünü güldürecek projeleri hayata geçirmektir’’ diyen Dr. Bozoğlu, siyaseti halk için ve halkın mutluluğu ile refahını sağlamak için yaptığını ve hiç kimsenin de kendisini bu kararlığından döndüremeyeceğini vurguladı.
 
12 Haziran’da AKP Sandığa Gömülecek
 Dr. Turgay Bozoğlu, Sebze ve Meyve Hali ziyaretinde yaptığı açıklamasına şöyle devam etti; ‘Esnafımızın, sanayicimizin ve üreticimizin, AKP hükümeti döneminde siyaset adına yapılan istismarlardan, kısır çekişmelerden ve siyaset adına söylenen yalanlardan neler kaybettiği açıkça ortadadır. 12 Hazirandan sonra her şey değişecek. CHP’nin iktidara gelmesiyle esnafımızın, sanayicimizin, üreticimizin yani Türkiye’mizin önünü açacağız. Türkiye’de 12 Hazirandan sonra halkın iktidarı kurulacak ve artık istismarlar, kısır çekişmeler, korku hükümdarlığı olmayacak. 12 Haziranda güçlü ve kararlı bir halkın iktidarı kurulacak. 12 Haziran’dan sonra esnafıyla, sanayicisiyle, üreticiyle, işçisiyle, emeklisiyle, çiftçisiyle, köylüsüyle, kadınıyla, yaşlısıyla, genciyle, öğrencisiyle herkesin ama herkesin yüzü gülecek.’

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erhan'a 2 Mayıs 2011 Pazartesi 12:37

Sayin Erhan, burokratlarlar yasa geregi zaten siyasetle ugrasamiyor istifa etmeden, soyledikleriniz hic bir anlam ifade etmiyor yani.

Yorumu oyla      13      6  
Bahadır 2 Mayıs 2011 Pazartesi 10:36

bu erhan bey ithafdır...Sayın adayı görmediğini söylüyorsun , ama unutmaki görmekle bakmak arasında fark vardır.Ayrıca bürokrat(memur) olunca yasalar gereği aktif siyasetle uğraşamazsın, en azından namuslu vede tarafsız bir bürokratsan bu böyle...

Yorumu oyla      13      6  
altuğ morgül 2 Mayıs 2011 Pazartesi 00:15

destekliyor ve izliyoruz

Yorumu oyla      13      6  
Tilbe 1 Mayıs 2011 Pazar 19:56

Bugün 1 Mayıs, işçinin emekçinin bayramı..Umarım 12 Haziran'dan sonra CHP'nin iktidar olması ile gerçekten işçi, esnaf, emekçi, öğrenci, sanayici, emekli hep birlikte bayram yapacağız..

Yorumu oyla      13      6  
erhan 1 Mayıs 2011 Pazar 19:50

Ben seni aday olmadan önce hiç görmedim.Kendinle ilgili olmayan bir çalışmada katkını görmedim duymadım bilmiyorum.Paraşütle inen hiçbir adaya oyumuz desteğimiz olamaz.Partiler takım değildir.Tranfermisiniz ki siz yeni yeni ortaya çıkıyorsunuz?Transfer değilseniz tabanda olmalıydınız ama bugüne kadar gözükmediniz.. Severim sevmem tabandan gelen adaya kendi adayım değil diye üzülürüm belki ama gene de oyumu veririm. Ancak size değil..Eğer belediye başkanlığı seçiminde sabah 04.30da bir CHPl Belediye Başkan adayı için gezerseniz sözlerimi geri alacağım. Nokta!!

Yorumu oyla      12      9  
yolunuz yolumuz 1 Mayıs 2011 Pazar 15:46

Gece Gunduz 24 Saat Chp İş Basında... Iktıdara Yuruyor Chp... Ak Partılıydık Sımdı Sızınleyız...

Yorumu oyla      13      6  
Betul GUNES 1 Mayıs 2011 Pazar 13:12

Iste boyle gece gunduz dinlemeyen siyasetciler ariyoruz!

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir Adayı Umdular Alsancak’ta
Kazım Umdular, “CHP iktidarında üreten, büyüyen ekonomiyle küçük ve orta ...
Güzelbahçe CHP merkez seçim bürosunu açtı
Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanlığı merkez seçim ...
Başbakan EXPO için harekete geçti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel ...
 
Kılıçdaroğlu’nun eşi neden çok kızdı?
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu, Cihaner'in listede ...
Selahattin Demirtaş Bahçeli'yi yakaladı
Son yapılan ankete göre AK Parti'nin oyu yüzde 48.9, CHP'nin ise yüzde ...
35 sarışın Başbakan’a soru sordu!
AK Parti Genel Merkezi, “35 Sarışın Kadın” projesini iptal etti. Ancak ...
 
Yıldırım’dan İzmir’e ‘ortak akıl’ çağrısı
EXPO ve diğer önemli projelerle İzmir'i ayağa kaldıracaklarını belirten ...
Günay'dan İzmir'e önemli sözler
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''Ayaklarımıza çizme, başımıza ...
Aşlık: Güzelbahçe’nin imar sorununu biz çözeriz
AK Partili İzmir milletvekili adayları, 12 Haziran Genel seçimleri öncesinde ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva