HABERLER>POLİTİKA
1 Mayıs 2011 Pazar - 12:17

Güzelbahçe CHP merkez seçim bürosunu açtı

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanlığı merkez seçim bürosunun açılışını yaptı.

Güzelbahçe CHP merkez seçim bürosunu açtı

İZMİR - CHP İlçe Başkanlığı’nın yanında kurulan seçim bürosunun açılış törenine CHP İzmir Milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Bülent Baratalı, Güldal Mumcu, CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, CHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Büyük bir coşku içinde gerçekleşen açılış töreninde konuşan CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, 12 Haziran’da AK Parti iktidarını sandığa gömeceklerini söyledi. Bayır, şöyle dedi:
“Şu tabloya baktığım zaman aklıma hemen Başbakanın ileri geri cümlelerinden biri geldi. ‘Ananı da al git’ dedi ya, ona inat analarımızla beraber gelmişsiniz. Analar bizim başımızın tacı. Onların olsa olsa ellerini öperiz. Çünkü biz CHP’liyiz. Son iki gündür bir furya gidiyor.Gündemden düştüklerini fark edince yeni bir şeylerle gündeme gelmeye çalışıyorlar. Neymiş çılgın projeleri varmış. Allah Allah, enterasan. Sen 9 senedir milletin anasını ağlattın, eğer varsa adam gibi bir projen yoksulluğu bitir. İktidara geldiğinde 6 milyon yoksul vardı bu ülkede, bugün 12 milyon 750 bin yoksul var. Bunu ancak CHP bitirebilir. Bunların projeleri de yaptıkları sınav da her şeyleri sakat. Sadece yandaşları para kazansın diye proje üretenlere sizler gereken cevabı Haziran’da vereceksiniz. Buna eminim. Onlar iktidar olabilirler. Onlar kendilerini güçlü gösterebilirler, paraları çok olabilir, medya arkalarında olabilir, paraları çok olup çocuklarına gemicikler de alabilirler. Onları, şuradaki analarımla, siz kalpaklı Atatürkçülerle mutlaka alaşağı edeceğiz.”
 
İZMİR’DEN HAVALARINI ALIRLAR
Seçmenlerinden sandıklarına sahip çıkmalarını isteyen Bayır, “Ben sizlerin çılgın projelere değil, projelerin geçek sahiplerine oy vereceğinizi biliyorum. Ama bir telaş içindeler. 9 senedir yapmadıklarını, 2 bakan göndererek İzmirlilere anlatarak, İzmirliyi aptal yerine koymaya çalışıyorlar. ‘Gavur İzmir’ dedin önemsemedik, ‘sümüklü çocuk’ dedin önemsemedik. Sen bizi aptal mı zannediyorsun. İzmir’e 9 yıldır vermediklerini seçime 40 gün kala vaat ederek kime masal anlatıyorsun? Bunu sorar bu halk. Değil 2 bakanı değil, bakanlar kurulunun tamamını getirseler İzmir’den havalarını alırlar” dedi.
 
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise Güzelbahçe’de CHP bayrağını kimsenin indiremeyeceğini söyledi. Güzelbahçelilerle uzun yıllardır CHP bayrağını göklerde taşıdıklarını belirten Başkan Mustafa İnce, “29 Mart’ta beni yüzde 56 oyla bu onurlu göreve getirdiniz. Belediye meclisinde 9’a 2, il genel meclisinde 2’ye sıfır oyla bir zafer kazandık. Referandum sürecinde İzmir’de 3. olduk. Bu süreç devam ediyor.12 Haziran’da İzmir’de dereceye gireceğimize söz veriyoruz. Bu ekip bunu yapacak güçtedir. Seçimlerden sonra belediyemizin temel atma törenleri ve açılışlarımız olacak. Ben bu açılışları Başbakanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yapmak istiyorum. Ben iktidarın belediye başkanı olmak istiyorum” diye konuştu.
 
KILIÇDAROĞLU ÇILGIN TÜRKLERLE GELİYOR
CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan da, CHP için, halkın iktidarı için bundan sonra dinlenmeden, yılmadan, yorulmadan daha çok çalışacaklarını vurguladı. Bütün vatandaşlara aile sigortasını, sosyal hukuk devletini tekrar nasıl ayağa kaldıracaklarını anlatmaları gerektiğini belirten Ednan Arslan, “İnsanoğlunu ayaklar altına alan, yoksulluğu teşhir eden bu düzenin CHP iktidarında, halkın iktidarında nasıl al aşağı edileceğini anlatmalıyız. Başbakan çılgın projeler açıklamaya başladı. İster çılgın proje açıklayın, ister uçuk proje açıklayın, ne yaparsanız yapın halkın iktidarı gümbür gümbür geliyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu çılgın Türklerle birlikte Samsun’dan yola çıktı geliyor. 12 Haziran’da halkın iktidarını kurmaya geliyor” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan EXPO için harekete geçti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE) Genel ...
Kılıçdaroğlu’nun eşi neden çok kızdı?
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Sevim Kılıçdaroğlu, Cihaner'in listede ...
Selahattin Demirtaş Bahçeli'yi yakaladı
Son yapılan ankete göre AK Parti'nin oyu yüzde 48.9, CHP'nin ise yüzde ...
 
35 sarışın Başbakan’a soru sordu!
AK Parti Genel Merkezi, “35 Sarışın Kadın” projesini iptal etti. Ancak ...
Yıldırım’dan İzmir’e ‘ortak akıl’ çağrısı
EXPO ve diğer önemli projelerle İzmir'i ayağa kaldıracaklarını belirten ...
Günay'dan İzmir'e önemli sözler
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''Ayaklarımıza çizme, başımıza ...
 
Aşlık: Güzelbahçe’nin imar sorununu biz çözeriz
AK Partili İzmir milletvekili adayları, 12 Haziran Genel seçimleri öncesinde ...
Pakdemirli: İzmir dünyaya açılan kapı olacak
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Bekir Pakdemirli, İzmir’i Türkiye’nin ...
Susam'dan Alzheimer hastalarına mektup
CHP’li Susam, Alzheimer Derneğini ziyaret etti. Dernek gönüllüsü gençlerle ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva