HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Temmuz 2011 Cumartesi - 10:21

Bayraklı'ya iki yeni park

Bayraklı Belediyesi, Manakuyu ve Mansuroğlu Mahallelerini yeni parklarına kavuşturuyor.

Bayraklı ya iki yeni park

İZMİR - Bin ve bin 400 metrekarelik olarak planlanan yeni parklarda yok yok. Oyun ve oturma gruplarından çay bahçesi ve süs havuzlarına kadar birçok yeniliğin bulunacağı parklar için ilk kazma vuruldu. Parkların kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Halkımızın nefes alacağı, çocuklarıyla hoş vakit geçireceği dinlenme alanları yaratmak için uğraşıyoruz. Hayırlısı olsun” dedi.

Yeni parklarla hizmete devam
Başkan Hasan Karabağ, Manavkuyu ve Mansuroğlu Mahallesi’nde yapımına başlanan parkları yerinde inceledi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Başkan Karabağ yeni parkları çok beğendi. Eski İzmir günlerinde olduğu gibi halkın nefes alacağı ve vakit geçireceği alanlar yaratmak üzere çalıştıklarını söyleyen Karabağ, “Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm parklarımızı revize ettik. Yeni parklarımızın temelini attık. Birçoğunu da hizmete soktuk. Şimdi Manavkuyu ve Mansuroğlu Mahallesi’ne birer park daha yapıyoruz. Uygun alanlar buldukça halkımızın da isteğini göz önünde bulundurarak yeni parklar yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

Manavkuyu bir parka daha kavuşuyor
Manavkuyu Migros yanında bulunan 1400 metrekarelik alanda içinde 15 metrekarelik iki adet süs havuzunun bulunacağı yeni park için çalışmalara başlandı. İlk kazmanın vurulduğu park kısa sürede tamamlanacak. Vatandaşların kullanımı için parkta tuvalet ve büfe de bulunacak. Yeşil alan, çiçek ve bitkilendirme çalışmalarının bitmesiyle birlikte oturma grupları yerleştirilecek.

Mansuroğlu’na bin metrekarelik park 
Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mansuroğlu Bölge Metro İstasyonu üst geçit girişinde atıl durumda bulunan bölgeyi revize etti. Bin metrekarelik alanda kendi ekipleriyle çalışmalarını hızla sürdüren Park Bahçeler Müdürlüğü kısa sürede boş araziyi cennete çevirdi. 40 metrekarelik süs havuzun bulunduğu parkta oturma ve oyun grupları ile çay bahçesi bulunacak.  

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ruhi pekçetin 24 Temmuz 2011 Pazar 01:08

tabi yeşil alan olması güzel en önemlisi ben özkanlar semtinde otuz yıldır oturuyorum mahalle arasında pazar artık yakışmıyor hertaraf pislik içinde modern bir pazar yeri olması dileğiyle sayın başkan iyi çaılşmalar

Yorumu oyla      12      6  
23 Temmuz 2011 Cumartesi 19:56

bu belediyelerin park ve kaldırımın dışında başka bir işi yokmudur.az birazda sokakları süpürdünmü .çöpleri toparladınmı.bitiyormu.hasan bey.nerde sizin sosyal belediyeciliğiniz.bakın ak partinin güçlü olan yerlerinde devlete kızdığınız şeyleri neden yapıyorsunuz..ihtiyacı olanınada olmayanınada ver allahım ver,verdiniz..arkadaş bu gönül işi bu insanları dünyayıda verseniz ak partiden vaz geçiremezsiniz.temiz sokaklar yarışmasını hep ak partinin güçlü olduğu mahallelerde yaptınız.yine olmadı.sorun sizin halka bakış açınız ve karekteristlik özelliklerinizden kaynaklıyor.asıl sorunda seçim öncesi namınızdan kaynaklanıyor olmasın..kendinizle gurur duyun size özel anti hayran bir kitle yarattınız.tebrik ederim.

Yorumu oyla      18      8  
bahadır tan 23 Temmuz 2011 Cumartesi 11:18

sayın karabag bayraklı sadece mansuroglundan kurulu ilce deyil kafanızı kaldırıp tüm ilçeye bakmanızda yarar var sanırım siz çaymahallesi caddesinden iç gecmezmisiniz mobilyacılar tüm kaldırımları reyon gibi kullandıklarını,yayaların yürümesi gereken kaldırımların inişli cıkışlı oluşunu görmüyomusunuz ana caddenin asfaltının nasıl çukurlu oluşunu görmüyomuısunuz daha buna benzer belediyenin asli görevi olan işleri görmüyomusunuz siz ilçe olarak sadece mansuroğlunumu görüyorsunuz

Yorumu oyla      19      10  
bayraklılı 23 Temmuz 2011 Cumartesi 10:53

sayın başkan park mark bizleri kesmiyor bayraklı 23 mahalle 9 ormanın batısında 14 doğusunda bu ormandan nasıl geçiliyor biliyormusun hayır bilemessin çünkü siz gece geçmessiniz karanlıkta ne işiniz var arabanızın benzini devletten altın yoldan gider gelirsiniz.başkan orman yolunu ışıklandırın geceleri it uğursuz dolaşıyor yaparsanız dua ederiz yolu kullanan halk

Yorumu oyla      21      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu yavruya yuva aranıyor
Konak Belediyesi bakım evinde bulunan gözleri görmeyen iki aylık kediye ...
Büyükşehir Kos'u fethetti
İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Yunanistan’ın Kos(İsatnköy) Adası’nda ...
Bornova’da halk müziği ziyafeti
Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’ndaki ...
 
Karabağlar Gıda Bankası’nda stoklar tükendi
Karabağlar Belediyesi’nce başlatılan Gıda Bankası Projesi’nde, yetersiz ...
Yıkımlar 8 Ağustos’ta başlıyor
Yıkım yapmakta isteksiz belediyeler Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı kızdırınca ...
Kadifekale'de 1600. bina yıkıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadifekale Heyelan Bölgesi’ndeki kent dönüşümü ...
 
Büyükşehir Operasyonu’nda 3. dalga
İzmir Büyükşehir’de yaptığı operasyonla taşları yerinden oynatan Başkan ...
'Başkanlar hareketi' kurumsallaşıyor
Gizli toplantılarda gündeme yönelik önemli kararlar alan ilçe belediye ...
Efes emin adımlarla UNESCO yolunda
Selçuk Belediyesi tarafından “Efes Antik Kenti Alan Yönetim Planı” için ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva