HABERLER>SEÇİM 2015
7 Kasım 2013 Perşembe - 14:50

Bayraklı’nın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı İsmail Sarı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bayraklı sevgi yolu, halk pazarı, Gümüşpala Mahallesi ve Adalet Mahallesi’nde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan İsmail Sarı, esnaf ziyaretleri sırasında da vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Bayraklı Belediyesini AK Parti Belediyeciliği ile tanıştırdıklarında İzmir’in Bayraklı’ya değil Bayraklı’nın İzmir’e faydasının olacağını ifade eden Sarı, “Bayraklı halkının aydın düşünceli insanlarına çok ihtiyacımız olacak. Oluşturacağımız kent konseyi ile Bayraklı’nın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” dedi.

Bayraklı’nın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz

İZMİR - Belediye yönetimini ele aldıkları günden itibaren kendi geleceklerini değil Bayraklı’nın geleceğini düşünecek, ilçeye yatırım yapacaklarını söyleyen İsmail Sarı, sanatsal ve kültürel etkinliklere de imza atacaklarını belirtti. Hizmetlerle Bayraklı ve İzmir halkının başını döndüreceği gibi Türkiye’nin de ilgisini çekeceklerini dile getiren Sarı, “Marka bir kent, yaşanabilir huzur ve güvenli bir yerleşim merkezi olacaktır. Çocuk ve gençlerimize sunduğumuz alanlarda kötü alışkanlıklardan uzak duracak Memlekete faydalı nesiller yetiştirilmesi için dişimizi tırnağımıza takacağız. Geçmişin kalıntılarını kentin her yerinde hissettirecek, restorasyon çalışmalarımız ile geçmişe ışık, geleceğe ise umutla bakılmasını sağlayacağız. Mesleki eğitim kurslarına vereceğimiz önemle vasıfsız eleman sayısını en az sevilere indirip yaşam kalitesini yükselteceğiz. İş istihdamını artırmak için gerçekleştireceğimiz projelerle işsizliği minimum seviyelere indireceğiz. Görev sürem boyunca bir daha koltuğa nasıl otururum derdiyle değil, kentin yirmi yıl sonraki sorunlarına nasıl çözüm bulurum derdiyle çalışacağım. İnsan ömründe hayal ettiği müddetçe yaşar, ben Bayraklı’ya dair hayallerimi gerçekleştirmek için adayım. Adaletli ve insana saygı temeline dayanan bir yönetim sergileyeceğiz. Yerleşim alanları değil, yaşam alanları yaratmak için mücadele edeceğim” diye konuştu.
 
İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN
Yaptığı çalışmalar ile kısa sürede halkın büyük bir teveccühü ile karşılaşan İsmail Sarı, vatandaştan da “Bayraklı’nın çocuğu, bizlerle tek tek ilgileniyor” diyerek övgü alıyor. Kısa sürede çalmadık kapı, gezmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayan İsmail Sarı, vatandaşların dertleriyle de dertleniyor. Yaşanılan olaylara bakıldığında kişilerin oylarına ipotek konulduğunu kaydeden İsmail Sarı, “Bizimle olmayan bizden değildir zihniyetine sahip olanlarla ne ticaret ahbaplığı ne de siyasette yol yürürüz. Bayraklı gibi kozmopolit bir yapıya sahip olan kentimizde el ele gönül gönüle yarınlara umut olacağız. Bayraklı siyasetine kaliteyi hizmetlerimiz neticesinde getireceğiz. Görevimiz süresince herkese eşit mesafede olacak kişi, kurum, parti ayrımı yapmadan Bayraklı’ya hizmet etme derdinde olacağız. Bayraklıda beni tanıyanlar bilir ki verdiğim sözden, kişiliğimden asla taviz vermem. Kişilere hizmet ederek kitlelere sahip olmak derdinde olmadığımı basın yoluyla ilan ediyorum. Söz uçar yazı kalır. İnsana yatırım yapacağız, Bayraklıda ikamet eden kişilerin ağır sorumluluklarını omuzlarımızda hissetmeseydik bu gün bu yola baş koymazdık. Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye verdiği nasihatlerden birisi olan ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ sözü bize her daim rehber olacaktır” şeklinde konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli aday adayı Talak’tan sabah mesaisi: Esnafa ‘günaydın’
CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Çiğli’de güne her sabah ...
Bayraklı aday adayı Öncel’den ‘merkez’ zirvesi
CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Murat Haluk Öncel Bayraklı Merkez ...
Çiğli aday adayı Talak’tan ‘emekçi’ye günaydın
CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Çiğli’de güne her sabah ...
 
Atila’dan Kızılay’a destek: Bağışladığımız kanla 3 cana umut olalım
Kızılay Haftası kapsamında, kan bağışına destek olmak ve vatandaşların ...
İşte Gezi'nin ikna ettiği AK Parti adayı!
AK Parti İzmir teşkilatını kuruşulunda aktif görev alan Ahmet Hakan Ay ...
Sosyal medyanın gözdesi Hüseyin Aslan!
Ege-Koop Genel Başkanı Aslan’ın mitingvari adaylık açıklaması yerel ve ...
 
Buğa ‘Çiğli’nin Terzi Fikri’si olmak için yola çıktı
CHP Çiğli belediye başkan aday adayı Aziz Buğa, adaylık süreci, hedefleri, ...
İzmir’deki hemşerilerinden Bakan Yıldırım’a afişli çağrı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir ...
Buca aday adayı Piriştina ile genç bakış!
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, hayalimbuca@ leventpiristina.com ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva