HABERLER>SEÇİM 2015
4 Kasım 2013 Pazartesi - 16:56

Sosyal medyanın gözdesi Hüseyin Aslan!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan’ın mitingvari adaylık açıklaması yerel ve ulusal medyanın yanı sıra sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Sosyal medyanın gözdesi Hüseyin Aslan!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın, binlerce taraftarı ile Balçova Termal Tesisleri Kardelen salonunda adeta bir mitingi andıran törenle yaptığı Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı açıklaması, sadece İzmir’de değil Türkiye’nin dört bir yanında yankı buldu. Özellikle sosyal medya ve internet medyası, Aslan’ın adaylığını ‘Son Dakika’, ‘Flaş Haber’, ‘CHP İzmir’de Flaş Gelişme’ başlıkları altında okuyucularına duyurdu. Maraş’tan Trabzon’a birçok güncel haber portalı, haberlerinde özellikle Aslan’a duyulan sevgi selini ön plana çıkardı. Aslan ise, “Değişime olan inancını açıkça ortaya koyan tüm İzmirlilere şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Aday adaylığını Ödemiş’ten Dikili’ye, Menemen’den Gümüldür’e yaklaşık on bin kişinin katılımıyla açıklayan Aslan, sosyal ve internet medyasının da fenomeni haline geldi. Adaylık açıklamasında saatler sonra sosyal medya ve intermet medyası Hüseyin Aslan ismi üzerine şekillendi. Türkiye’nin önde gelen haber portalları hürriyet.com.tr, sabah.com.tr, haberturk.com.tr, milliyet.com.tr, yuzdeyuzhaber.com başta olmak üzere ülke genelindeki binlerce haber ve forum sitesi Aslan’ın açıklamasını ‘Gövde Gösterisi’ şeklinde okuyucularına ulaştırdı.
 
YEREL PORTALLAR DA HABERİ ‘MİTİNG GİBİ’ BAŞLIĞIYLA VERDİ
Aydınhaber.com, Bursa24.com, Marasgundemi.com, trabzonunsesi.com, edirnehaber, habertum.com, yurtgundemi.com gibi ülkenin dört bir yanındaki haber siteleri ile Ege Bölgesi’nin ilgiyle takip edilen haber portalları egedesonsoz.com, egeninsesi.com, egeolay.com, yenigün.com.tr, haberekspres.com, egetelgraf.com da, Aslan’ın onbinlerle yaptığı aday adaylığı açıklamasını ‘Mitingi Gibi’, ‘Türkiye’de Bir İlk, ‘Böyle Adaylık Açıklaması Görülmedi’ başlıkları altında yayınladı.
 
MERKEZ SAĞIN DESTEĞİNE DİKKAT ÇEKİLDİ…
Merkez sağın güçlü isimleri Burhan Özfatura ve Işılay Saygın’ın sosyal demokrat duruşu ile bilinen Aslan’a verdikleri tam desteğe de dikkat çekilen haber ve yorumlarda, ‘Hüseyin Aslan’ın İzmir’de yediden yetmişe tüm kesimleri bütünleştirici bir kimlik haline geldiğine vurgu yapıldı.

Öte yandan sosyal paylaşım sitesi twitter’da da ismi en çok geçenler arasında üçüncü olan ve 2 Kasım’daki adaylık açıklamasına yönelik genel bir değerlendirme yapan Aslan, ‘İzmirliler değişim isteğini net olarak göstermiştir” dedi.
 
ASLAN: İZMİRLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM…
İzmirlilerin değişime ve yeni bir heyecana duydukları özlemi tüm Türkiye’ye en iyi şekilde yansıttıklarını kaydeden Aslan, “ Öncelikle bana gösterilen ilgi ve sevgiye sonsuz teşekkürler ediyorum. O gün orada halk vardı. Engellilerimizden, yaşlılarımıza, kadınlarımızdan gençlerimize büyük bir kitle vardı. Ödemiş’ten Tire’ye ulaşım bedellerini dahi kendileri karşılayıp değişime olan inancını ortaya koymak için yollara düşmüş insanlarımız vardı. O kalabalık bir parti ya da kuruluş desteği olmaksızın toplandı ve İzmir’de polemikten uzak, proje odaklı anlayışa sahip çıktı.  Benim geçmiş saplantısıyla, olumsuzluklarla, insanlarla asla bir ilgim yoktur, olamaz. Dünüm bugünüm ve geçmişim de geleceğime kefildir. O gün çizilen o muhteşem tablo karşısında aldığım moral, destek ve güçle İzmir’in sahipsiz olmadığını, İzmir’in bugününe ve yarınına sahip çıkacak her zaman olduğu gibi yürekli, cesur ve kararlı evlatlarının var olduğunu birkez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Emre 5 Kasım 2013 Salı 10:57

Bir Chp'li olarak Tartan ve Arslan'a asla oy vermem, verdirtmem!

Yorumu oyla      16      6  
TC DEMOKRAT 5 Kasım 2013 Salı 09:31

Hüseyin Aslan,Mustafa SARIGÜL"ün Kankasıdır.SARIGÜL,Kılıçdaroğluna İzmir Adayının Hüseyin ASLAN"ın Olmasını Muhakkak Önermişdir.Diğer Adaylar Boşu Boşuna Hâyal Kurmasınlar.

Yorumu oyla      30      9  
Güleriz 5 Kasım 2013 Salı 09:19

Sayın Hüseyin Aslan İZMİR sana kaldı ise güleriz acınacak halimize! Fakat şunu unutma ahbap-çavuş ilişkileri ile aday gösterilmen halinde İZMİR Seçmeni İzmir'e sahip çıkar. İZMİR seçmeninin OYLARINI cebinde gören siyasileri de hayal kırıklığına uğratır.

Yorumu oyla      43      6  
izmirli 5 Kasım 2013 Salı 03:10

Ehh artık gemiciklerin şiparişini vermişinizdir..

Yorumu oyla      36      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buğa ‘Çiğli’nin Terzi Fikri’si olmak için yola çıktı
CHP Çiğli belediye başkan aday adayı Aziz Buğa, adaylık süreci, hedefleri, ...
İzmir’deki hemşerilerinden Bakan Yıldırım’a afişli çağrı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın İzmir Büyükşehir ...
Buca aday adayı Piriştina ile genç bakış!
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, hayalimbuca@ leventpiristina.com ...
 
Çiğli aday adayı Arslan’dan esnafa destek sözü
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Hasan Arslan Çiğli ...
Aliağa aday adayı Oğuzhan’dan Esnaf Odası’na ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkanı Aday Adayı Avukat Özlem ...
Bayraklı aday adayı Sarı’ya Sevgi Yolu’nda büyük ilgi
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı İsmail Sarı, çalışmalarını ...
 
Çiğli aday adayı Talak projelerini Kılıçdaroğlu’na anlattı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı ...
Güzelbahçe aday adayı Yelekli’de açılışta muhtar zirvesi
Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis ...
Çiğli aday adayı Arslan sahaya indi
Yerel seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam eden CHP Çiğli Belediye ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva