HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
6 Eylül 2011 Salı - 01:21

Bayraklı meclisinde “söz” düellosu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, partili muhalif meclis üyesi Yüksel Türker’e söz vermeyince ortam gerildi. Parti grubunu acil toplayan İlçe Başkan Levent Ölçer Türker’i vazgeçirdi, AK Partililer tepki gösterdi.

Bayraklı meclisinde “söz” düellosu

Can Özlü/Egedesonsöz - Bayraklı Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı tartışmalı geçti. Başkan Karabağ’ın yönettiği meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde söz almak isteyen CHP’li muhalif meclis üyesi Yüksel Türker, ortamın gerilmesine neden oldu. CHP Bayraklı İlçe Başkanı ve meclis üyesi Levent Ölçer, Türker’in eleştiri yönelteceğini düşünerek meclise ara verilmesini istedi. Meclise 5 dakika ara veren Başkan Karabağ ile İlçe Başkanı Ölçer parti grubunu acil olarak topladı.

MECLİS ÜYELERİ ATIŞTI

Verilen aranın ardından yeniden başlayan oturumda, söz almak isteyen CHP’li Yüksel Türker’in, konuşma yapmaktan vazgeçmesi AK Partili meclis üyelerini de hareketlendirdi. AK Parti Grup Başkan Vekili Ali Aslan, “Yüksel Bey’in konuşmasını neden engellediniz. Kendisi ne söyleyecekti, merak ediyoruz” diye çıkıştı. Aslan’ın sözlerine kızan CHPli Ölçer, “Siz ne karışıyorsunuz?” diyerek meclis oturumunun kapanmasını istedi. Ölçer’in sözlerine sinirlenen Ak Partili Aslan ise “CHP’nin grup başkanı her söze zıplıyor. Haddini bilecek. O benim sözümü kesemez. İki de bir zıplıyorsunuz. Böyle şey olmaz” diye bağırdı. Ölçer ise Aslan’a, “Terbiyesizlik yapma” karşılığını verdi.

GERİ ADIM ATTI

Dilek ve temenniler bölümünde söz almak isteyen ancak verilmeyen Türker’e Başkan Karabağ daha sonra söz verdi. Türker, “Sandılar ki burada değişik bir şey konuşacağım. Ancak ne başkanımız hakkında ne de grubumuz hakkında bir şey söylemeyecektim. Sadece alan çalışmaları ile ilgili bilgi verecektim” dedi.  

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 27 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KASABALI 12 Eylül 2011 Pazartesi 17:22

y t sende anaptan geldin ama sana kimse bişey demedi biz chplilerin kapısı sosyal demokrat ilkeleri kabul etmiş herkese açık y t sen aanaptan geldin sanada açık y t bu söylediklerin doruysa hasan başkana il yönetim kurulu üyeliği ve belediye meclis üyeliğini niye verdiler en azından hasan karabağ senin gibi anaptan gelmedi

Yorumu oyla      12      8  
AHMET 12 Eylül 2011 Pazartesi 12:13

GERÇEKTEN HASAN BAŞKAN'IN KARİYERİ TAKDİRE ŞAYANMIŞ. BU BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. İNŞALLAH TEKRAR ÖNSEÇİM OLUR DA BU KEZ KAÇ OY ALIR GÖRÜRÜZ.

Yorumu oyla      14      6  
bayraklıdan'dan kasabalıya 12 Eylül 2011 Pazartesi 11:39

Yalan 1: geçen yıl yalnızca bir Meclis üyesi komisyonlara girmemiştir. Sayın Ali Alan. O da kendi istemediği için. Bu da 6 üyenin dışlandığının gün gibi ispatıdır. Yalan 2:H. Karabağ'ın kendi özgeçmişinde dahi meclis üyeliğinin bittiği 99 yılı ve sonrasına ait tek parti çalışması yok. 99-2002-2004-2007 seçimlerinden tek bir çalışma örneği sormuştum. ben söyleyeyim 2004 seçimlerinde meclis üyeliği aday adayı oldu ve yapılan eğilim yoklamasında 62 oyla en düşük oyu alan 2. kişi oldu...!!!

Yorumu oyla      17      6  
AHMET 12 Eylül 2011 Pazartesi 09:14

ÖNCEKİ YILLARDA DA MECLİS ÜYELERİ KOMİSYONLARI SEÇİYODU HERKESE KOMİSYON DÜŞÜYORDU!!! BU SENE NE OLDU DA 6 KİŞİ DIŞLANDI!!! HASAN BAŞKAN KİMİ İSTERSE KOMİSYONDA GÖREV VERİYOR KİMİ DIŞLARSA GÖREV VERMİYOR!!! PEKİ NEDEN BU 6 MECLİS ÜYESİ DIŞLANMIŞTIR HASAN BAŞKAN AÇIKLASIN!!! HER SENE NEDEN DENETİM KOMİSYONLARINI KENDİSİ SEÇMEKTEDİR??? İLÇE BAŞKANI HASAN BAŞKANIN MEMURUMUDUR??? YOKSA ETKİSİZ ELEMANMIDIR???

Yorumu oyla      15      6  
Kasabalı değil belediyeli kişiye 12 Eylül 2011 Pazartesi 07:12

Ya bir şeyi sırf konuşmuş olmak için yada birilerine hoş görünmek için konuşma be kardeşim.Neymiş efendim üyeleri grupta seçiyorlarmış,o kişiler geçen sene komisyon üyeliği yapmış da şimdi önceden yapmayanlar yapıyormuş.YAPMA BE!Sizin gözünüz kör olabilir ama bizlerin değil.Aslında söylenecek çok söz var ama sizin sığ beyinlerinize laf anlatılmaz.tutturmuşsunuz sn başkan doğru bilir doğru yapar edebiyatını.2014 bu tarihi ve sonrasında yaşayacağınız hezimeti unutma belediyeliii....

Yorumu oyla      15      6  
kasabalıdan 11 Eylül 2011 Pazar 23:18

cevap 1 komüsyon üyelerini chp grubunda alınan kararla meclis üyeleri seçmiştir yüksel türker geçen yıl meclis üyesiydi cevap2bu meclis üyeleride geçenyıl komüsyon üyeliği yapmıştır yerlerine daha önce komüsyon üyeliği yapmayanlar gelmiştir cevap3 sayın hasan karabağ shp döneminde il yönetim kurulu üyeliği daha sonrada karşıyaka chp meclis üyeliği yapmıştır çok kısa süre ara versede partisinin her dönemde seçim çalışmalarına katılmıştır o görevlere çalışmasının sonucu geldi parti deniştrmdn

Yorumu oyla      13      11  
bayraklıdan 11 Eylül 2011 Pazar 17:57

soru 1: Yüksel Türker meclisin bir üyesi olarak en doğal hakkı olan konuşma hakkından neden mahrum bırakıldı? soru 2: Aynı belediye meclis üyesinin hiç bir komisyonda görev verilmeyen altı kişiden biri oluşu bir tesadüf mü? soru 3: C.H.P' den Bayraklı Belediye Başkanı olan sayın H.Karabağ "kendi aday olduğu seçim hariç" son 15 yılda parti için Bayraklı'da kaç seçim çalışması yaptı? kaç ev gezdi? parti için kaç oy istedi? cevap "HİÇ" se başka söze gerek var mı?!!!

Yorumu oyla      20      9  
denizkızı 11 Eylül 2011 Pazar 12:22

Editör: Aynı habere aynı IP numarasıyla ve aynı isimle birden fazla yorum yapamazsınız teşükkürler...

Yorumu oyla      12      6  
kasabalıdan 10 Eylül 2011 Cumartesi 11:38

aynı ipten isim deniştirerek niye yazıyorsunuzkii işte bakın ben hep söylüyorum bayraklı belediye başkanı sayın hasan karabağa iftira atanlar üç beş kişiyi geçmez size destek verecek insan bulamayınca aynı ipten defalarca yazıp kalabalıkmış gibi gösteriyorsun hep söylüyorum yine söyleyimde kulağına küpe olsun yalancı,nın mumu yatsıya kadar yanarmış sizinki ilk akşamdan söndü

Yorumu oyla      13      10  
kasabalı denilen uzaylı 10 Eylül 2011 Cumartesi 01:11

Editör: Aynı ip'den isim değiştirilerek gönderilen yorum onaylanmaz.

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca Meclisi'nde muhtar gerginliği
Buca Belediye Meclisi’nde, Buca-Mar’a yapılan sermaye aktarımı konusu ...
'Kaçak yapı yapanlar bizi sevmez'
Karşıyaka Belediyesi Eylül Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. ...
Selçuk caddeleri pırıl pırıl
Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Selçuk çarşı içindeki sokakları ...
 
ESHOT geri adım attı
Raylı sistemi teşvik amacıyla, otobüs güzergahlarında revizyona giden ...
Büyükşehir’den “İzmir ve Akdeniz” paneli
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ve Akdeniz’i tarihsel süreçlerde ele ...
Çiğli'de parklar sağlıklı yaşam için hazır
Çiğli Belediyesi parklara spor aletleri koyarak Çiğlilerin spor yapmasını teşvik ediyor.
 
Yeni fuar alanı için nihayet ihaleye çıkılıyor
Başkan Kocaoğlu, 330 hektarlık alanda kurulacak yeni fuar alanı için son ...
Bornova’dan okullara bir milyonluk destek
Bornova Belediyesi ilçede ihtiyacı bulunan okullarda yeni öğretim yılı ...
“Geçmiş olsun Winner”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva