HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Kasım 2011 Cuma - 19:34

Bayraklı Meclisi'nde 'kurban yerleri' gerginliği

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kurban yerlerinde toplanan paraları soran AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe’ye “Zabıta müdürü kulağına söylesin. O da olmazsa başka yerine söylesin” deyince ortalık karıştı.

Bayraklı Meclisi nde  kurban yerleri  gerginliği

Fatih Yapar/Egedesonsöz- Bayraklı Belediyesi Kasım Ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Hasan Karabağ başkanlığında toplandı. Toplantıda AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri birbirine girdi. Olayın fitilini AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe’nin kurban yerlerinden alınan paraların akıbetini sorması ateşledi. Boztepe belediye sınırlarında kurulan pazaryerlerinde zabıta müdürlüğünün çadır başına 2 bin 500 TL ücret aldığını fakat makbuza 2 bin TL yazdığını söyledi. Geriye kalan 500 TL’nin nereye gittiğini bilmediklerini anlatan Boztepe, konuyu Zabıta Müdürü Gürsel Doğru’ya sorduklarını fakat cevap alamadıklarını belirtti. Bunun üzerine Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kurban satış yerlerine 7 bin TL harcayarak elektrik hattı çektik. Orada su depoları ve tuvaletler koyduk. Gelenlerin duş alıp banyo yapması için bile imkanlar var. Gereken cevabı zabıta müdürü size verir” dedi. 

 
KİMSİN LAN
Tekrar söz alan Boztepe tekrar söz alarak bir cevap alamadıklarını ifade etti. Bu işe ömrünü verdiğini belirten Başkan Karabağ da, zabıta müdürüne seslenerek, “Arkadaşın kulağına söyleyin” dedi. Bunun üzerine Boztepe, “Benim kulağıma niye söyleyecek. Gelsin buraya söylesin. Niye kulağıma söylüyor” diye tepki gösterdi. Bunun üzerine Karabağ, “O zaman başka yerine söylesin” ifadelerini kullandı. Karabağ’ın sözlerine öfkelenen Boztepe, “Haddini bil. Bu nasıl konuşma, sen nasıl başkanlık yapıyorsun. Terbiyesiz” diye bağırdı. Bunun üzerine Karabağ toplantıyı kapattı ve meclis salonundan ayrıldı. Karabağ’ın salondan ayrılmasından sonra Boztepe, sözlerine devam ederken CHP’li Meclis Üyesi Veli Topal, “Sen kimsin lan” diyerek Boztepe’nin üzerine yürüdü. Bunun üzerine Boztepe de, “Sana ne oluyor. Asıl sen kimsin lan” cevabını verdi. Salon bir anda karışırken meclis üyeleri araya girdi. Daha sonra zabıta ve güvenlik görevlileri salona gelerek ortamı yatıştırdı. 

KREDİ TARTIŞMASI
Toplantıda ayrıca belediye’nin 60 ay vadeli olarak almak istediği 6 milyon 200 bin TL’lik kredi tartışma yarattı. AK Partili Boztepe alınmak istenen krediyi eleştirdi. “Daha önceden alınan 7,5 Milyon ve 23 Milyon’luk kredilerle birlikte yeni alınmak istenen 6 milyon’luk kredi ile birlikte bütçemizin yarısı kadar borçlanıyoruz” diyen Boztepe grup olarak ret oyu vereceklerini söyledi. Başkan Karabağ ise “1 kuruş borç bile almadık nerden çıkartıyorsunuz bunları” diye cevap verdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
n.f.k 5 Kasım 2011 Cumartesi 22:55

hüsnü beyi kutluyorum partimizi çok iyi temsil ettiği için iyiki varsın sen olmasan bu belediye yetimin hakkını çarçur edecek.borçlanma isteyen bir belediye başkanı şimdide deve güreştirecekmiş yeter ya paraları boşa harcamayı bırakkkkkkkkkkkkkkkk

Yorumu oyla      20      10  
HÜSEYİN 5 Kasım 2011 Cumartesi 14:44

Yazıklar olsun 350 bin nufusu olan bir kentın belediye başkanına bakın, ne demek başka yerrleıne söylerler burada hüsnü boztepe'yi kutluyorum sabrından dolayı hasanı tongaya düşürmüş fazla para aldığını itiraf ettirmiş bence bundan sonrası savcıların ve maliyenın işi iyi ki varsın BOZTEPE keşke karşıyakadada senın gibi hatta diğer ilçelerdede senın gibi meclis üyelerı olsa o zaman izmiri AKP nın alması hada kolay olur kulalı veli topal kime çattığını bil o hüsnü senın tüm açıklarını biliyordur

Yorumu oyla      20      11  
Kazım EMİR 5 Kasım 2011 Cumartesi 14:21

TEBRİKLER BAŞKAN HAK EDENE HAK ETTİĞİ GİBİ CEVAP VERMİŞ

Yorumu oyla      16      19  
yakup 5 Kasım 2011 Cumartesi 11:10

Hasan Karabağ İzmir'de CHP'nin yumşak karnı olduğunu herkes biliyorda nedense İL Bilmiyor.BU başkan CHP'nin başına bela oldu.İnşallah kazasız belasız CHP'den giderde Bayraklı ve CHP kurtulur.Karabağ'ın verdiği zararı kimse vermedi.Sayın kEMAL KARATA^'A SORMAK LAZIM ÇOKMU ARADIN BÖYLE BELEDİYE BAŞKANINI BULMAK İÇİN

Yorumu oyla      26      12  
sayın hasan bey 5 Kasım 2011 Cumartesi 11:00

hasan bey o koltuğua hizmet için gelmediğiniz bir gerçek.bütün yaptığınız eylemlerin arkasında karanlık bir nokta mevcut.bu balon bir yerde patlıyacak.başkan gibi davranın başkanlık sonrası bir hayatınız olduğunu lütfen unutmayın.o koltuğu size ömür boyu vermediler ya.şurda kaldı iki seneniz.bir doğru hareket yapıyorsunuz ardından 10 yanlış hareketle devam ediyorsunuz.belediyede hiç bir şey iyi gitmiyor.

Yorumu oyla      24      12  
VELİ T. 5 Kasım 2011 Cumartesi 10:02

BAŞKAN BUGÜNE KADAR HANGİ SORUYA CEVAP VERMİŞKİ BUNA VERSİN.YAZIK BİRDAKİ SEÇİME KADAR HERALDE 150 MİLYON BORÇLA BIRAKACAK BELEDİYEYİ YAZIK KONSERLERE VERİLEN PARALARA YAZIK SPOR KULUBÜNE AKTARILAN PARALARA YAZIK BU PARALAR NERELERE GİDİYOR DÜĞÜN SALONUNDAN MAKBUZSUZ ALINAN PARALARA YAZIK YAZIK YAZIK YAZIK......

Yorumu oyla      25      11  
murat 5 Kasım 2011 Cumartesi 09:43

sayın karabag son demlerını yasıyor az kaldı az mıladı doldu husnu boztepeyı kutluyorum meclıste bızı cok ıyı temsıl edıyor helal olsun .karabaga bı sorum daha olcak bayraklı dısından kımseyı beledıyey almadım dedı yanında buyuk torpıllı bırısı var saklıyor onuda acıklasın lutfen hasancım az kaldı sana guzel bı karne hazırlıcaz bak bakalım neler olcak sabret bekle goreceksın butun bayraklı halkına tek tek dagıtacagız.

Yorumu oyla      22      11  
Ertuğrul 5 Kasım 2011 Cumartesi 09:29

Bayraklı nasıl bir başkana sahip, tüm İzmir görsün. Tam bir tiyatro salonu meclis toplantıları. Binlerce kez başkanı kınıyorum. N.Ç ile uğraşırken bir de gayri ahlaki söylemler bir başkan olacak adama yakışmıyor.

Yorumu oyla      23      12  
Ertuğrul Özkan 5 Kasım 2011 Cumartesi 09:21

Bunların alayının kafa yapısı padişahlık .Hangi partiden oldukları farketmiyor. Al birini vur ötekine. İşte memleket gerçeği bu maalesef. Eğitimsizlik ve kültürsüzlük örneği sergiliyorlar.

Yorumu oyla      21      11  
SOLCU EYLEM 5 Kasım 2011 Cumartesi 08:06

BİR CHPLİ OLARAK BAŞKANIMIZIN KONUŞMA USLUBUNUN HOŞ OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM. SORULAN SORU İSTER HOŞUNA GİTSİN İSTERSE GİTMESİN EĞER MECLİSDE DİLE GETİRİLİYORSA CEVABIDA AÇIK VE NET OLARAK VERİRSİN..EĞER 2500 TL LİK YERE 2000 TL LİK MAKBUZ KESİLİYORSA ARADAKİ FARKIN NASIL TAHSİL EDİLDİĞİ TÜM BAYRAKLI HALKINI İLĞİLENDİRİR. AYNI ŞEYLER DÜĞÜN SALONLARI İÇİNDE SÖYLENİYOR...ÖDENEN PARAYLA KESİLEN MAKBUZLAR FARKLIYSA BUNLARIN SORUMLULARI KİM OLURSA OLSUN HESAP VERMELİ...FARKLAR KİMLERİN CEBİNDE......

Yorumu oyla      30      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’da bayram operasyonu!
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, şok bir operasyonla 4 müdürü görevden ...
Bornova’da ‘Yoklama gerginliği’ tırmanıyor
Bornova Belediye Meclisi’ni terk eden Ak Parti Grubu, oturumun yeterli ...
Başkan Durak'tan Bayram'da birliktelik mesajı
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ...
 
Başkan Solak personel ve sporcularla bayramlaştı
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, belediye personeli, şantiye işçileri ...
Miniklerden Başkan Tatı'y’a bayram öpücüğü
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve eşi Oya Tatı, Geçici Barınma Merkezi’nde ...
Balçova’da yüzler gülüyor
Balçova Belediye personeli kurban bayramı öncesi bir araya geldi. Başkan ...
 
Konak'tan organ bağışı paneli
Konak Belediyesi’nin öncülüğünde ‘Organ Bağışı Haftası’ nedeniyle Prof. ...
Kocaoğlu'nun denetim isyanı: Sınır aşılıyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bayramlaşma töreninde ...
Durak bu kez hem nalına hem mıhına vurdu!
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, gündem yaratan sözlerine açıklık ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva