HABERLER>POLİTİKA
29 Ekim 2011 Cumartesi - 15:34

Bayraklı'da 300 DP'li CHP'ye katıldı

Demokrat Parti Bayraklı İlçe Teşkilatı’ndan ayrılan 300 kişi törenle CHP'ye geçti.

Bayraklı da 300 DP li CHP ye katıldı

İZMİR - Bayraklı Vakıf Düğün Salonu'nda gerçekleşen törene CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Mustafa Moroğlu, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.
Demokrat Parti'de yöneticilik ve delegelik yapmış kadın ve gençlik kollarında çalışmış 300 arkadaşımızı partimizde görmekten son derece mutluyum diyerek sözlerine başlayan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer "Bayraklı sizlerin katılımıyla daha da güçlendi. Törenin Cumhuriyet Bayramı ile aynı güne gelmesi de ayrı bir anlam kattı. Demokrat Parti'nin önemli kademelerinde görev almış arkadaşlarımız ile daha da büyük bir ivme kazanacağız" dedi.

Ölçer'in ardından bir konuşma yapan Demokrat Parti kurucu İlçe Başkanı Hüdai Çetiner kendilerine sıcak bir karşılama yaptıkları içine Bayraklı CHP örgütüne teşekkür etti. Geçmişi anılarla dolu bir partiden
 
BAŞKANIMIZ İÇİN CHP’YE GEÇTİK
CHP'ye geçtiklerinin altını çizen Çetiner " Bayraklı İlçe olduktan sonra arkadaşlarım ve ben Bayraklı için neler yapabiliriz neler katabiliriz diye düşünüyorduk. Ancak partimiz yerelde fazla şansı olmadığı için Bayraklı'yı sahiplenecek ve bu ilçeye çok şeyler yapabilecek birini destekleme kararı aldık arkadaşlarımla. Bu isimde Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'dı. Kendisi o zaman aday adayı idi. Sonra aday oldu. Şimdi de Belediye Başkanı. Kendisine destek verdik. Bu yüzden teşkilatımız bizi görevden aldı. Sonraki süreçte bir çok arkadaşım beni yalnız bırakmadı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kısa dönemde Bayraklı'ya büyük hizmetler yaparak bizleri yanıltmayan Karabağ'a teşekkür ederim. Zaten bizim CHP'ye geçmemizdeki en büyük iki nedenden biri kendisidir. Başkana verdiğimiz değerin ve desteğin daha iyi anlanabilmesi için buradayız. dedi.
 
CUMHURİYET’İN KALESİ BAYRAKLI OLACAK
Düzenlenen törene damga vuran sözler Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'dan geldi."En büyük hedefim Bayraklı'yı Atatürk Cumhuriyeti'nin kalesi yapmak" diyen Karabağ "Demokrat Partililer'in olduğu ortamda siyaset ve nezaket kültürü vardır.Kendilerini aramızda görmekten son derece mutluyum" dedi. Karabağ sözlerine hükümeti hedef alan açıklamalar ile devam etti. Demokrasinin yolunun giderek kapatıldığının vurgusunu yapan Karabağ "Ekonomik özgürlüğü olmayan vatandaş oyunu rahatça kullanamıyor. Bu ülkede yeşil karta muhtaç insanlar yaratıldı. Bu vatandaşlarımız bu olanakları kaybetmemek adına mevcut siyasi yapıya oy veriyor. Hep beraber birlik olup Atatürk Cumhuriyeti'ni korumamız gerek. Cumhuriyet giderse, Arap ülkeleri gibi olursak benim belediye başkanlığımız, Moroğlu'nun milletvekilliğinin hiç bir analamı yoktur. Önemli olan Türkiye Cumhuryeti'dir. Türkiye'dir. DP'de bizim CHP'de bizim. Türkiye'de bizim." diye konuştu.

CHP İzmr İl Başkanı Tacettin Bayır'ın hedefinde de Ak parti vardı."Belediye Başkanımızın yaptığı ateşli konuşmadan sonra bugünün önemimi daha da arttı diyen Bayır salonda bulunanlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan selam getirdiğini söyledi. Bayır yaptığı konuşmada "Bugün Cumhuriyet Bayramı ve biz kutlayamıyoruz. Evet şehitlerimiz var, Deprem'de canı yanan vatandaşlarımız var ama Cumhuriyeti sistemli bir şekilde yok etmek isteyenlere karşı tek yürek olmalıyız. Onun için CHP'ye hoşgeldiniz. Neden geldiğinizi biliyorum. Çünkü Cumhuriyet tehlike altında. Yargıyı eğitimi ele geçirdiler. Basına baskı yapıyorlar. Orduya müdahale ediyorlar. Bu tehlikeleri görüp CHP'ye geldiniz. Birleştiniz. Sadece CHP'ye değil Cumhuriyete de destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından CHP'ye geçen vatandaşlara rozetleri CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Musa Çam, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer tarafından takıldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gerçek chp li 1 Kasım 2011 Salı 18:15

kendisinin kurucu olduğu partiye ihanet eden bnaşka partiye ihanet etmezmi.hasan karabağın kendini kurtarma politikası 300 kişi demiş toplam zaten 100 kişi vardı bunların yarısı chp li di.bayraklıyı akp ye kaprırma korkusu sarmıştır.gerçek chp lileri işe almayıp emeği geçmeyenleri alınca büssürü tepki olmuştur.ben bile çok sevdiğim partime karabağ olursa oy vermeyeceğim

Yorumu oyla      12      7  
erkan 1 Kasım 2011 Salı 16:31

chp ye katılım çok güzel gelen arkadaşları tebrik ediyorum onları aramızda görmekten mutluyuz

Yorumu oyla      13      7  
gezerler 29 Ekim 2011 Cumartesi 22:27

bayraklıda demokrat parti diye birşey varmıydı gerçekleri akpartiye mhp ye gittiler kalanlar ortalıkta gezenler onlarda chp ye kalmış güle güle kullansınlar

Yorumu oyla      13      11  
29 Ekim 2011 Cumartesi 21:26

acaba kendipartileri güçlü olsaydı yinede chp ye katılacaklarmıydı herkes güç olan yerde yer almak ister onun için küsüzleştikçe parti terk etmekte kolay oluyor

Yorumu oyla      14      9  
Vahap Güler 29 Ekim 2011 Cumartesi 19:03

Hoşgeldiniz yol arkadaşlarımız...Bu katılımların devamı gelir İnşallah.Allah(cc) yolumuzu açık etsin.2014'de 30 ilçe nin 30'na da CHP bayrağı asarız inşallah.

Yorumu oyla      17      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Keskin’e hakaret davası
Meclis üyeleri ile yıldızı bir türlü barışmayan Ödemiş Belediye Başkanı ...
Güler: 4 satırlık yazıyla kutlamalar engellendi
İzmir'de Cumhuriyet konulu panele katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ...
'Aileler Sosyal Destek uzmanları ile tanışacak'
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Karabağlar ilçesindeki temasları ...
 
Bir bina bile yıkamaz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, “Oy ...
CHP'li Ören'den geçit töreni iptaline tepki
CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Cumhuriyet Bayramı geçit törenlerinin ...
Bakan Günay: El yordamıyla turizm dönemi bitti
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye'de el yordamıyla turizm ...
 
CHP'li Türeli, Başbakan’a depremi sordu
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Rahmi Aşkın ...
CHP İzmir’den alternatif 29 Ekim töreni
CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal ...
CHP'den törenlerin iptaline kınama
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Bayramı törenlerinin ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva