HABERLER>POLİTİKA
29 Ekim 2011 Cumartesi - 10:17

'Aileler Sosyal Destek uzmanları ile tanışacak'

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Karabağlar ilçesindeki temasları sırasında, “Hedefimiz aile ve sosyal destek projelerini, her ailenin bir hekimi olduğu gibi her ailenin bir sosyal destek uzmanının da oluşturulduğu yeni bir sistemi hayata geçirmektir” dedi.

 Aileler Sosyal Destek uzmanları ile tanışacak

İZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, aile ve sosyal destek hizmetlerinde her ailenin bir hekimi olduğu gibi her ailenin bir sosyal destek uzmanının oluşturulduğu yeni bir sistemi hayata geçirmek için planlama aşamasında olunduğunu ve sistemin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Ulema, Karabağlar ilçesinde mahalle muhtarlıklarına yaptığı ziyaretler sırasında, “Hedefimiz aile ve sosyal destek projelerini, her ailenin bir hekimi olduğu gibi her ailenin bir sosyal destek uzmanının oluşturulduğu yeni bir sistemi hayata geçirmektir. Devlet koruyucu önleyici tedbirlerle vatandaşının yanında olacak ve olaylar olmadan oradaki riski yönetecek uzman kadrolarımızla ailenin neye ihtiyacı varsa anında destek sağlanacaktır. Örneğin hukuki desteğe, ekonomik desteğe, psikolojik desteğe ihtiyacı varsa, o ailenin güçlü ve mutlu şekilde devam edebilmesi için sosyal devlet olarak yanında olmamız gerekiyor ve uzmanlarımız bu ailelere anında müdahale edebilecek.” diye konuştu.
  
ÖNYARGILARI YIKMAK İÇİN SEÇİM SONRASI DA HALKIN İÇİNDEYİZ
AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar, Kadın Kolları Başkanı Birsel Türkoğlu, Kadın Kolları üyeleri ve Karabağlar İl Genel Meclis Üyesi Hacer Özcan ile beraber bir dizi temaslarda bulundu. Karabağlar ilçesine bağlı Reis Mahallesi, Metin Oktay mahallesi, Bahçelievler mahallesi, Uğur Mumcu mahallesi ve Sarıyer mahallelerini gezen ve mahalle muhtarlarını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Nesrin Ulema, muhtar ziyaretleri ile ilgili olarak, “Gönül köprülerini kurmak, alışılmış ön yargıları yıkmak için sadece seçim döneminde değil; seçim sonrası dönemde de mahalleri, sivil toplum örgütleri ve tabi ki muhtarlarımızı geziyoruz. Vatandaşın ve yaşadığımız yerlerin sorunlarını yakından bilen muhtarlarımızı ziyaret ederek şikâyetleri yerinde dinliyoruz ve çözüm için çalışmalarda bulunuyoruz. Aile kurumumuzda bir takım iyileştirmeler sağlamak için aile sosyal destek projesi ile her aileye terapi ve danışmanlık hizmeti vermek istiyoruz. ” dedi.
 
KOLTUKLARIMIZDAN KALKTIKTAN SONRA GERİDE BIRAKTIKLARIMIZLA ANILMAK İSTERİZ
Karabağlar’da mahalle muhtarlıkları ziyaretinin ardından ilçe teşkilat binasına giden AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, burada AK Parti Karabağlar Kadın Kolları yönetim toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Ulema, kadınların aktif siyasetteki rolü ve öneminin altını çizdi. İzmir’in kangren olmuş sorunlarını çözmek için kadınlarla birlikte etkili siyasetin önemini vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili Ulema, “Bizim için önemli olan koltuklarımızdan kalktıktan sonra geride bıraktıklarımızdır. Mevki, makamlar gelip geçicidir. Asıl olan hizmettir. Bu anlayış içerisinde İzmir’imiz için el ele verip, kentin hizmet açlığını doyurmak üzere yola çıktık” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
chp nerede 29 Ekim 2011 Cumartesi 11:33

AKP İzmir vekilleri gerçekten çok iyi çalışıyor. polemıkten uzak çok net söylemlerle çıkıyor. chp vekilleri nerde?adlarını sayın deseler akplilerin daha çok ismi çıkar.isim önemli değil biz hizmet beklıyoruz.haydi izmir milletvekilleri.maaşlarınızı hakedin.bu gidşle yerel seçimlerdeki favorımız akp.pişmn olduk hep kavga edıyorlar.chp izmiri unuttu.

Yorumu oyla      16      7  
ŞAKİR TURAN 29 Ekim 2011 Cumartesi 10:40

İzmirli CHP ye oy verdiği çok pişman oldu,artık İzmirde AKP rüzgarı esiyor %50nin üzerinde bir oy alarak İzmir'i CHP zulmünden kurtaracağız.

Yorumu oyla      15      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bir bina bile yıkamaz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, “Oy ...
CHP'li Ören'den geçit töreni iptaline tepki
CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Cumhuriyet Bayramı geçit törenlerinin ...
Bakan Günay: El yordamıyla turizm dönemi bitti
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye'de el yordamıyla turizm ...
 
CHP'li Türeli, Başbakan’a depremi sordu
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Rahmi Aşkın ...
CHP İzmir’den alternatif 29 Ekim töreni
CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal ...
CHP'den törenlerin iptaline kınama
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Bayramı törenlerinin ...
 
CHP milletvekilleri İzmir'de özel ofis kuruyor
Parti içinde yaşanan tartışmalar ile gündeme gelen CHP İzmir İl Örgütü’nde ...
TSK çekilecek peşmerge yerleşecek
Türkiye, Barzani’ye sürekli nokta operasyonu yapma talebini iletti. PKK’nın ...
CHP’li Susam’dan asker ailelerine destek teklifi
CHP İzmir Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Ali Susam, çocukları askerde ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva