HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Temmuz 2024 Pazartesi - 12:46

Başkan Tugay: Dayanışma içinde olacağız, tasarrufu da bırakmayacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sorunların yerinde tespiti ve hızlı çözümü için başlattığı koordinasyon toplantılarına Bayındır’da devam etti. İlçenin sorunlarına karşı yol haritasının oluşturulduğu toplantıda ülkedeki ekonomik krize dikkat çeken Başkan Tugay, “Bu duruma karşı her zaman dayanışma içinde olacağız. Ama olması gerektiği kadar tasarruf da sağlayacağız” dedi. 

Başkan Tugay: Dayanışma içinde olacağız, tasarrufu da bırakmayacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerde düzenlediği koordinasyon toplantılarını Bayındır’da  sürdürdü.

Bayındır Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Başkan Dr. Cemil Tugay, Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Zeki Yıldırım, Şükran Nurlu, Çağatay Güç, Ertuğrul Tugay ve Prof. Dr. Pınar Okyay, ESHOT Genel Müdürü Turgay Bozoğlu, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayındır Belediyesi bürokratları katıldı.

Koordinasyon toplantısında ilçedeki çöp konteyneri, altyapı, köy yollarının yenilenmesi, yağmur suyu kanalı çalışmaları, sathi kaplama, belediye hizmet binası, vektörle mücadele, içme suyu gibi konular masaya yatırılarak yol haritası belirlendi.

“PLANLAMAYI İYİ YAPALIM”
Başkan Tugay, “6 ayda bir buluşup hep beraber ne yapıyoruz,  çalışmalarımızı nasıl koordine ediyoruz, bunları konuşacağız. Biz, önce temel belediyecilik hizmetlerimizi olması gereken en iyi seviyeye getirelim istiyoruz. Beraberinde sosyal yardım çalışmalarını geliştirelim. Önümüzdeki dönem planlama, altyapı ve şehrimizi kalkındırmak için çalışmalar yürüteceğiz. Kendimize bir yol haritası çizelim. Önceliklerimizi belirleyelim ve hedefimize ulaşmak için çalışalım. Planlama her şeyin başı. Planlamamızı iyi yaptığımız sürece her şey yolunda gidecektir. Türkiye’deki ekonomik sıkıntılar herkesin malumu. Bu duruma karşı her zaman dayanışma içinde olacağız. Ama olması gerektiği kadar tasarruf sağlayacağız. Arkadaşlarımızla birlikte üstümüze ne düşüyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı. 

“BAŞARININ ANAHTARI BİRBİRİMİZDEN HABERDAR OLMAMIZ”
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçe belediyeleri ile doğru iletişim kurabilmesi için dijital ortamda platform oluşturulması gerektiğini ifade eden Başkan Tugay, “Bu dönemde başarılı olmamızın anahtarlarından birisi, birbirimizin çalışmalarından haberdar olmamız. Bunun için dijital olanakları olabildiği kadar kullanacağız. Teknoloji şirketimiz yapay zeka ile ilgili çalışmaya devam ediyor. Sizin kendi ilçenizde elde ettiğiniz verilerin dijital ortama aktarılması gerekiyor. Bu sistemi beraber geliştirelim. Ama bu dijital dönüşüm işini kesinlikle sahiplenmeniz gerekiyor. Biz bu konuda eğitim ve program desteği verebiliriz. Bundan sonraki süreçte olacak teknik aksaklıkları da beraber takip edebiliriz” diye konuştu. 

BAŞKAN SAKARSU: BELEDİYEYİ 450 MİLYON LİRALIK BORÇLA DEVRALDIK
Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu, “Bayındır’a gelip bizim taleplerimizi dinlediğiniz için çok teşekkür ediyorum, sağ olun. Maalesef belediyemizi 450 milyon liralık borçla devraldık. Borçlara karşı dengeleri kurmaya, çalışmalarımızı sürdürmeye çalışıyoruz” dedi.  

 
Sendikadan Tugay'a mektuplu çağrı: Sabrımız kalmadı!
 
Sokak basketbolunda heyecan dorukta
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Izmir 29 Temmuz 2024 Pazartesi 18:55

Emekçinin emeğinden tasarruf olmaz Cemil Tugay. Enflasyon karşısında eriyen bir toplu sözleşme teklifiniz savunduğunuz sosyal belediyeciliğe aykırıdır. Ama siz tabiki sosyal demokrat bir belediyecisiyseniz???

Yorumu oyla      5      1  
Sir alex ferguson 29 Temmuz 2024 Pazartesi 17:39

ne tasarrufu millet aç aç

Yorumu oyla      3      2  
durum güncellemesi 29 Temmuz 2024 Pazartesi 17:27

Tiksineceksen yıllarca chp ye payanda olduğun için kendinden tiksin. Devletin sırtına yüklediği sgk borçları vs. ortada hizmet adına bir şey yok. Daha da kötüsü de İzmir in pek çok mahal ve ilçesinde yapılar her yerden daha eski. Toki yi İzmir e sokmam diyen beld. başkanları. Ortada Ak partinin yaptığı tünel ve yolun dışında neredyse trafik kitlenip kalacak. Buna rağmen her parti aynı namesi okurlar bir de sonra yine gavurun bol olduğu partiye oy verirler. Halt etmişsiniz beyim.

Yorumu oyla      4      0  
Baran 29 Temmuz 2024 Pazartesi 13:51

Çok komik bir söz; dayanışma ile tasarruf olmaz. Çalışarak ve israfı kısarak tasarruf olur. Saçma sapan festival ve sanatçı müsvettelerine para saçarak ancak batarsınız. Zaten batırmışsınız. Üstelik gavurdağlı sendikaya verdiğiniz tavizler yüzünden işler iyice çıkmaza girmiş. Bence bu sözler iç sıkıntısından kaynaklanıyor.

Yorumu oyla      6      3  
İzmir neresi . 29 Temmuz 2024 Pazartesi 13:27

Bayındır ilçesindeki otobüslerde ; İzmir merkez ilçelerindeki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 90 dakika ücretsiz aktarma hakkı VAR MI ? YOK MU ? İzmir BB Başkanı sayın Cemil Tugay otobüs duraklarına afiş astırmış . “ İZMİRLİLER İSTEDİ 90 DAKİKA GERİ GELDİ “ diye . Hani , 90 dakika Bayındır’daki otobüslerde geri geldi mi ? Sahi İZMİR NERESİ ? Bayındırlılar 90 dakikayı istemedi mi yoksa ! İzmir çevre ilçelerindeki 90 dakika aktarma iptal tarihi : 10.02.2016 - İzmir BB Meclis karar no : 179 İzmir çevre ilçe otobüslerinde 136 km. lik İZBAN hattındaki tarife ücretlendirmeyi ( BEDAVA DEĞİL - PARAMIZLA ) uygulayın , sorun çözülsün . İzmir BB’si memurları SDT için günlerdir iş bırakarak , neden eylem yapıyor .

Yorumu oyla      1      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sendikadan Tugay'a mektuplu çağrı: Sabrımız kalmadı!
Tüm Bel-Sen 1 Bolu Şube Başkanı Cevdet Keleş, İzmir Büyükşehir Belediye ...
Bayraklı'da yeşil seferberlik
Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki ...
Başkan Duman, gençlerle dostluk maçında buluştu
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, gençlere verdiği sözü tutarak futbol ...
 
Konak’ın kursları istihdam sağladı
Konak Belediyesi’nin, Konak Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlediği ...
Karşıyaka'da yaz kurslarına yoğun ilgi
Karşıyaka Belediyesi tarafından, yüzme, okçuluk ve atletizm gibi 10 farklı ...
Menderes'te kilit parke seferberliği
Menderes Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi'nde gerçekleştirilen ...
 
Balçova'da çocuklara yaz etkinlikleri
Balçova Belediyesi’nin ilköğretim çağındaki öğrencilere yönelik yaz tatilinin ...
Bornova’da afetlere karşı ortak çalışma
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova Arama Kurtarma Derneği (BORAK) ...
İzmir'in ağaçları enerji verecek!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, iklim kriziyle mücadele çalışmaları kapsamında ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kim hazırsa penaltıyı o atar!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yeni bir Susurluk mu?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva