HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Şubat 2012 Çarşamba - 16:57

Başkan Tatı, AK Partili üyeyi mahkemeye verdi

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, mimari proje üzerinde usulsüz değişiklik yaptığı öne sürülen Ak Partili meclis üyesi Yeşim Gülhan'ı mahkemeye verdi.

Başkan Tatı, AK Partili üyeyi mahkemeye verdi

CAN ÖZLÜ/EGEDESONSÖZ - Buca Belediyesi, Ak Partili meclis üyesi ve imar komisyonu eski üyesi Yeşim Gülhan geçtiğimiz haftalarda, kendisine ait olduğu öğrenilen bir mimari proje üzerinde değişiklik yapmış ve güvenlik kameraları da tespit etmişti. Durumdan haberdar edilen Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tayfun Emre de Gülhan'ın izinsiz ve usulsüz bir değişikliğe imza attığını tespit etmiş ve iznin de Başkanvekili Ercan Geçgel tarafından verildiğini öğrenerek yapılan hata ile ilgili tutanak tutmuştu. Konu ile ilgili olarak da Başkanvekili Geçgel ile Başkan Yardımcısı Emre tartışmış, Geçgel Emre'yi görevden almış ancak Başkan Tatı bunu engellemişti.
 
Belediye sınırları içinde yaşanan ve gündemi uzunca bir süre meşgul eden konu ile ilgili zaman kaybetmeden araştırma başlatan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı hukukçularını görevlendirdi ve yapılan değişikliklerin kanuna uygun olup olmadığının tespitini istedi. 'Hata yapan babam da olsa affetmem' diyen Başkan Tatı'nın konu ile ilgili başlattığı soruşturma tamamlandı. Hukuk İşleri Müdürlüğü, Ak Partili Gülhan'ın kanunlara aykırı olarak, mimari bir proje üzerinde değişiklik yaptığını tespit etti. Belediyenin ilgili birimlerinden izin alınmadığı şeklinde düzenlenen rapor doğrultusunda hareket eden Belediye yetkilileri Gülhan'ı mahkemeye verdi.
 
Mimari bir proje üzerinde, ilgili birimlerden izin almadan, usule aykırı değişiklikler yapmak suçlaması ile karşı karşıya kalan Ak Partili Gülhan bundan sonraki sınavını mahkemede verecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
M.Ali 2 Mart 2012 Cuma 23:43

Demokrat .Bu habere yaptığın yorumlarla AKP yanlısı olduğunu açıkça belli etmişsin.Ama Merak etme Ercan Başkanım bir dönem daha Buca Belediye Başkanı olacak.Senin de karnın ağrımaya devam edecek.

Yorumu oyla      12      6  
HALK 1 Mart 2012 Perşembe 21:22

ELEŞTİRİ YAPAN AKAPE LİLER NİYE ŞİMDİ SESİNİZ ÇIKMIYOR??

Yorumu oyla      16      7  
ŞİRİNYERLİ 1 Mart 2012 Perşembe 09:51

AKPARTİ DİSİPLİN TÜZÜĞÜ ; Parti üyesi bulunan kimse Partili olarak veya adını kullanarak KENDİNE MENFEAT SAĞLADIĞI ANLAŞILIRSA PARTİDEN İHRAÇ EDİLİR..Hanımefendi kameralara yakalanmış,mahkemeye gidiyor.İL BAŞKAN'ı DİSİPLİN KURULUNA verecekmi,ASIL takip edilecek konu bu..Saygılarımla.

Yorumu oyla      29      12  
yargıç 1 Mart 2012 Perşembe 09:09

bu tür oyunlar tayfun emreyi kurtarma planlarıdır

Yorumu oyla      17      21  
DEMOKRAT 1 Mart 2012 Perşembe 08:52

Bu Olayda da Hiç Kimse Merak Etmesin,Bu Dava En Az 3 Yıl Sürer birşeyde Çıkmaz.Çünkü Belediye Başkanının Hakkında da bir sürü Dava Bulunduğundan,Ona Birşey Olmadığına göre bu Arkadaşa da bir şey olmaz.

Yorumu oyla      28      13  
DEMOKRAT 1 Mart 2012 Perşembe 08:27

Burada Her Zaman Bir Şeye Dikkat Çekmekteyim,Fakat Hiç Bir Şeyde Yapılmamakta.Öğretmenevlerindeki 2 Birahane Yola Balkon tarzı En Az 2 mt.Çıkma Yapmışlar ve Naylon ilede kapatmışlar.Onlardan başka hiç bir işyeri böyle bir Uygulama Yapmamamışken bu İşletmelerin Özelliği nedir.Buraya ruhsatı veren ilgililer bunu neden gözardı ediyorlar.Belediye Başkanı da buradan günde enaz 10 kerede geçiyordur.Sanırım Görme Problemi Olmalı ki Farkedemiyor.Bu Olaya kim el atacak çok merak ediyorum.

Yorumu oyla      29      12  
bucalıya 29 Şubat 2012 Çarşamba 23:36

tayfun emre nin odasında yapıldığını yazmışsın seni ispata çağırıyorum.tayfun emre bu tür konulara girmez.bizler onu tanıyoruz.sen ispat et o zaman tayfun emre nin ne yapacağını görürsün derhal istifa eder.ama sen sadece yazıyorsun çamur at izi kalsın misali.ispat etmezsen sen ne yapacaksın.seninde kim olduğun bulunur yazdıklarına dikkat etmeni tavsiye ederim.tayfun emre bu tür olayların üstüne gidecek yapıda bir insandır.

Yorumu oyla      30      10  
bucalı 29 Şubat 2012 Çarşamba 22:30

sayın başkan yapamadığı projeleri kapatmak gündemden düşürmek için böyle bir yola başvuruyor vatandaşa yardımcı olmak için yapılan bir işlem konu çok abartıldı bu tür tadilatlar acaba tayfun emrenin odasında kaç defa yapıldı o konuda başkanın bilgisi varmı

Yorumu oyla      18      27  
SANCI 29 Şubat 2012 Çarşamba 21:03

Yahu bu konu o kadar büyütülecek bir konu değil...kameralara yakalanmış falan filan....eğer art niyet yada yanlış bir işlem yapma niyeti olsaydı o bayanın onu bunca kişi etrafında varken yapmaz o günkü başkanvekili Ercan geçgel'in odasında,yani makam odasında yapar biter giderdi... iş yapamamanın üstünü örtmek için saptırılıyor 3 yıl oldu hala 2 pazar yeri üstü kapatıldı başkada bişi yok.. 600 binlik nüfus, 160 milyonluk belediye bütçesi ama 3 yılda harcanan para 2 milyon Tl. bu nasıl iş..

Yorumu oyla      20      29  
isimsiz 46 29 Şubat 2012 Çarşamba 18:05

akp li üyeyi yargıya göndermek doğru karar..Herhangi bir araştırma yapmadan akp li üyeye arka çıkan ve Tayfun Emre ' yi görevden almaya kalkan Geçgel için de sayın tatı bir aksiyon düşünüyor mu acaba ?

Yorumu oyla      34      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Engeller GAZİGEM’le aşılacak
Düzenlediği ücretsiz kurslarla 2 bin 58 öğrenciyi geleceğe hazırlayan ...
Büyükşehir’den“hayat kurtaran” kampanya
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile düzenlenen kan bağışı ...
Bornova’da muhteşem halk oyunları gecesi
Bornova Belediyesi’nin açtığı halkoyunları kursuna katılan 13-21 yaş arası ...
 
Turgut Oğuz'dan termik santrale iki imza daha
Aliağa Belediye Başkanı, İzmir Demirçelik’in inşa edeceği termik santral ...
‘Termik santral işinde Başkan Oğuz’un suçu yok’
Selçuk’ta düzenlenen İzmir Ziraat Odaları toplantısına katılan Başkan ...
İş dünyasından Kıraç’a İnciraltı desteği
İş dünyası, Vali Kıraç'ın İnciraltı'nın tavuk, biber, domates yetiştirmeye ...
 
Geleceğin futbol yıldızları bu sahada yetişecek
Ömer Zeybek Ticaret Meslek Lisesi’nin yıllardır süren futbol sahası özlemine ...
Tartan’a Balkanlardan sevgi mesajı
Üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu ve 22 yıldır Bulgaristan’da ...
Ödemiş Belediyesi’nden tesis atağı
Katı atıkların geri dönüşüme tabi tutulması, biyogazlaştırılması, kompostlaştırılması ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva