HABERLER>POLİTİKA
6 Haziran 2011 Pazartesi - 11:08

Aşlık'tan 100 TL taksitle ev müjdesi

AK Parti İzmir 1. Bölge Adayı Ali Aşlık, Anayasa’da bulunan “Sosyal Devlet” gereklerinin AK Parti döneminde yerine getirildiğini belirterek “Yeni evlenenlere aylık 100 TL taksitle eşyalı ev sahibi yapacağız. Bu sosyal devlet olmanın en büyük gereklerinden biridir” dedi.

Aşlık tan 100 TL taksitle ev müjdesi

İZMİR -  AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ali Aşlık, Urla Mesire alanında Karadenizliler Bahar Şenliği’ne katıldı. Vatandaşlardan gelen istek üzerine konuşma yapan Aşlık, AK Parti’nin İzmir için büyük hedefler koyduğunu belirtti. Özellikle bu şekilde kapsamlı sosyal projelerin şimdiye kadar hiçbir iktidar döneminde yapılmadığını belirten Aşlık, yeni evlenecek çiftlere de ev müjdesi verdi. İzmir’de önümüzdeki günlerde TOKİ’nin büyük bir hamle başlatılacağının mesajını veren Aşlık, “Anayasamızda, Sosyal Devlet maddesi yer alıyor. Ancak geçmişteki iktidarlar vatandaşımızın dertleriyle dertlenmediği için bunu göz ardı etmiştir. AK Parti, insanlarımızın önemli ihtiyaçlarından birisi olan barınma konusunda sosyal devlet olmanın gereğini yerine getirerek TOKİ’yi işlevsel hale getirdi ve yıllardan bu yana yüz binlerce ev inşa edildi. Önümüzdeki süreçte konut hamlesi daha da hızlı bir hale gelecek. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımız ve yeni evlenen kardeşlerimiz için peşinatsız aylık 100 TL gibi bir taksitle eşyalı evler verilecek. Devlet olmanın en önemli gereklerinden birisi de vatandaşına sahip çıkmaktır” diye konuştu.
 
TARİHİ PROJELER
İzmir’de hızlı bir kalkınma için AK Parti Hükümeti’nin tüm kadrolarıyla kolları sıvadığını belirten Aşlık, bir çok projenin büyüklüğüyle tarihe geçeceğini vurguladı. Yeni yat limanları, kruvaziyer limanı, İzmir EXPO 2020 projeleri, Egeray, İzmir metrosu projeleri, dijital tarih kütüphanesi, Agora ve Kent Merkezi yenilemesi gibi önemli yatırımlar için düğmeye basıldığına işaret eden Aşlık, İzmir-Çeşme Deniz Otoyolu projesi’ne de değindi. Urlaları da yakından ilgilendiren proje kapsamında Karaburun'a 6 kilometrelik bir kanal yapılacağını dile getiren Aşlık, bu projeyle birlikte İzmir’den 45 dakikada Çeşme’ye gidileceğini söyledi. Bayraklı'ya 1600, Tepecik'e ise 1400 yataklı şehir hastanelerinin yatırım planına alınmasının dahi tamamlandığını hatırlatan Aşlık, diğer yandan da turizm yatırımları kapsamında Efes Antik Limanı projesiyle Efes'in denizle buluşacağını dile getirdi.
 
KONAK’TA TARFİK ÇİLESİ BİTECEK
İzmir iş dünyasının kalbi konumunda olan Konak’ta özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğunun vatandaşlara büyük sıkıntı yarattığını dile getiren Aşlık, trafik çilesinin kısa süre içinde biteceğini dile getirdi. Konak'a tünel yapılmasının İzmir için hayati proje olduğuna vurgu yapan Ali Aşlık, "Bu projeyle birlikte Üçkuyular, Yeşildere, Mürselpaşa arasında 2.5 kilometrelik çift tünel yapılacak. Şehir içinden geçen transit yol yer altına alınacak. Bu proje İzmir için en önemli vizyon projesidir" dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bağış: Ajda delikanlı kadınmış
Egemen Bağış, The Economist dergisinde yayımlanan makale için "Uluslararası ...
MHP adaylarından piknik çıkarması
Seçim çalışmalarına İzmir’in her köşesinde tam saha pres anlayışı ile ...
Denizli: İzmir büyüyecek esnaf kazanacak
Seçimlere sayılı günler kala tempoyu artıran AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili ...
 
Çıray'dan Ödemiş'te iktidar yürüyüşü
Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Örgütü tarafından düzenlenen İktidar ...
'İlericilik anlayışımız toplumu zenginleştirmektir'
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, ilericilik adı ...
Güler Boşnaklar'la piknikte buluştu
CHP 2. Bölge adayı Birgül Ayman Güler, İzmir Bosna-Sancak Kültür ve Yardımlaşma ...
 
MHP adayı Bölük'e Buca'da zabıta engeli
MHP İzmir 1. Bölge Adayı Hatice Bölük’ün Buca ilçesinde bulunan Gölet’te ...
Tanrıkulu: İşsizliğe ve yatırıma çözüm bulacağız
MHP İzmir 2. Bölge Adayı A. Kenan Tanrıkulu İzmir Ticaret Borsası’nın ...
'Romanları yüreği gibi zengin insanlar yapacağız'
AK Parti İzmir 1. bölgenin Roman milletvekili adayı Sosyolog Cemal Bekle, ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva