HABERLER>GÜNCEL
19 Ağustos 2011 Cuma - 12:23

Aslan'dan muhtarlara: Kenti birlikte yöneteceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olacağı söylenen Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, muhtarlarla bir araya geldi. Aslan “Yerel seçimler İzmir için dönüm noktası olacak ve yepyeni bir güneş doğacak. Birlik ve beraberliği sağlamak sureti ile İzmir’i birlikte yöneteceğiz” dedi.

Aslan dan muhtarlara: Kenti birlikte yöneteceğiz

Can Özlü/Egedesonsöz - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, meclis grubunda yaptığı “Aday olmayacağım” açıklamasının ardından gözler Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’a çevrildi. Gittiği her yerde, görevden kaçmayacağını belirterek adaylığa sıcak baktığını ifade eden Aslan, kentin farklı mahallerinden muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. İnciraltı Turkuaz Restoran’da gerçekleşen iftar davetine yaklaşık 800 muhtar katıldı. Konuklarla tek tek ilgilenen Aslan, yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde kenti yönetmeye aday olduğunun sinyallerini bir kez daha verdi.
 


İZMİR’İN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK
İzmir’in en büyük sorununun kentsel yenileme ile ilgili olduğunu belirten Aslan “Kenti yönetenler ve yönetmeye aday olanlar bilmelidir ki, muhtarlar demokrasimizin sinir uçlarıdır. Belediye başkanları ile muhtarlar, birbirlerinden ayrılmayan et ve tırnak gibidir ancak ne yazık ki gelinen noktada muhtarlar hep ihmal edilmektedir. Beklentilerini soran, sorgulayan yok. Herkes şapkasını önüne koyarak düşünmeli. Samimiyetten uzak bu durum böyle gitmeyecek. 2014 yerel seçimleri ile birlikte İzmir’in makus talihi de değişecek” dedi.

 

MAHALLELERİ GEZECEK
Yerel seçimlerde tüm ülkenin gözünün İzmir’in üzerinde olacağını ifade eden Aslan, “Yerel seçimler İzmir için dönüm noktası olacak ve yepyeni bir güneş doğacak. Birlik ve beraberliği sağlamak sureti ile İzmir’i birlikte yöneteceğiz. Bizim öncelikli sorunumuz kentsel dönüşüm. Kentsel yenilemeyi gerçekleştirecek, İzmir’i yaşanılabilir bir şehir haline getirebilecek bir belediye başkanı istiyoruz. Ege Koop olarak, bizim 27 yıldır söylediğimiz şeyler daha yeni yeni anlaşılıyor ne yazık ki. İzmir’i 2023’e değil, 2050 yılına taşıyacak projelere ihtiyaç duyuyoruz. Kentsel yenilemenin yapılması demek, turizmin gelişmesi, yatırımcının İzmir’e gelmesi demektir. Bu nedenle, gelişime, değişime, kalkınmaya ayak uydurabilecek belediye başkanı istiyoruz. Bu değişimi birlikte yaratacağız. O günlerin yakın olduğunu hissediyorum. Ege Koop’ta nasıl güven inşa ettiysek, İzmir’i de bu anlayışla yöneteceğiz” diye konuştu. Hüseyin Aslan, bayramdan sonra mahalle turlarına başlayacaklarını ve kentin her sokağını tek tek gezerek halkın nabzını tutacaklarını söyledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hazan 20 Ağustos 2011 Cumartesi 13:40

Turan Şile sanırım aziz başkanı her yerde savunan tarık yel cinsinsen bir örnek:))

Yorumu oyla      13      6  
20 Ağustos 2011 Cumartesi 11:22

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP li bir bayan olacak.Hayırlı olsun

Yorumu oyla      14      7  
Turan Şile 20 Ağustos 2011 Cumartesi 00:43

Bu arada akapeliler çok kıskanmış sizde doğru düzgün aday çıkartın :D Rakipsiz olmakda suç arkadaş hani genel başkanınız CHP ye su bile yok demişti ya bende aynısını İzmirde size diyorum ama size su var OY YOK !

Yorumu oyla      13      8  
Turan Şile 20 Ağustos 2011 Cumartesi 00:41

Ben başkan adayım adam stk temsilcisiyken o kadar emeği oldu başkan olsa ihya eder...CHP NİN KALESİ İZMİR'DE % 60 DAN AŞAĞI ALMAZ İNŞ ADAY GÖSTERİLİR...Seviliyor çünkü başarılar tebrikler

Yorumu oyla      13      11  
zeki 20 Ağustos 2011 Cumartesi 00:33

Hangi parti belli değil, bundan önce CHP ye başvuru yaptı ama CHP kabul etmedi 5000 tl si yandı:))Şimdi de AKP olabilir, başkan olsun da hangi parti olursa olsun fark etmez sanırım.Oy meselesine gelince ben de Hüseyin Aslan a oy vermem.İster partim olan CHP den olsun ister başka parti.Bu kişi İzmir i yönetecek konumda bir yeteneğe sahip değildir,gerçi yönetmek için artık yetenekte gerekmiyor.Hüseyin aslan bey hangi okul mezunudur bu konu hakkında bilgilenmek isterim..

Yorumu oyla      14      6  
NAMIK AYDIN 20 Ağustos 2011 Cumartesi 00:21

AYIP OLUYOR BEYLER ŞU AN GÖREVİ BAŞINDA DÜRÜST HALKIMIZIN DEĞER VERDİĞİ VE SEVDİĞİ BİR BAŞKANIMIZ VAR TAKİP ETMEYE DEVAM EDELİM DEVLET DESTEĞİNİN AZ OLDUĞU İZMİRİMİZDE BORÇSUZ YAĞIYLA KAVRULAN YATIRIMLAR YOLDA SEÇİME ÇOOOOK VAR BURDA KALALIM SAY6GILARIMLA

Yorumu oyla      12      6  
ahmet akın 19 Ağustos 2011 Cuma 17:53

sayın yaldız sayın aslan oyle zannediyorumki rotayı iyice karıştırdı.izmirli muhtarlara hediye vermeyle bu işlerin olacağını zannetmiyorumcünkü chp orgütünün sayın aslana okey vereceğini düşünmüyorum. ha parası fazlaysa muhtarlara verebilir.muhtarlarda onu başkan secer.artık oğluda daha büyük iş adamı olur. anlaşılan gozleri doymamış.aziz başkanın yerine gelecek insanın aynı olcülerde olmasını isterim saygılar

Yorumu oyla      15      7  
aslan yürek 19 Ağustos 2011 Cuma 17:28

tebrikler, başarılar. aday gibi konuştu ifadesinde eksiklik gördüm. bence başkan gibi konuşmuş...

Yorumu oyla      13      8  
ahmet akın 19 Ağustos 2011 Cuma 17:19

yürü bre hüseyin aslan. meydanı boş buldunya kim tutar seni.izmirin makus tarihini deyiştirecekmiş. (yorumun kalan kısmı hakaret içerikli olduğu için silinmiştir)

Yorumu oyla      18      8  
DEMOKRAT 19 Ağustos 2011 Cuma 15:57

Siyasete Soyunacak Arkadaşların,Öncelikle Muhtarları Kafa Kola Almaları Gerekiyor.Amcam sanırım 1.Aşamayı Geçmiş Olmalı.Şimdi diğer Etkinlikleri Bekliyoruz.İFTAR Yemeğini Ne Güzelde Siyasete Alet Ediyoruz,Bravo Bizlere.

Yorumu oyla      19      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca'da korkunç cinayet
Buca Kaynaklar Mahallesindeki ormanlık alanda iki kadın cesedi bulundu. ...
Kordon'da operasyon kokusu
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi ekiplerinin düzenlediği ...
'Orman koruyucuları' yuvalarına alıştı
İzmir'de, orman zararlılarına karşı mücadelede yararlanılan kuşlar için ...
 
Somali yolunda ölümden döndüler
Başbakan Erdoğan'a Somali ziyaretinde eşlik eden aralarında Ajda Pekkan ...
Ulusal Kanal ve Aydınlık'ta arama
Polis sabah erken saatlerinde Ulusal Kanal, Aydınlık ve bazı yöneticilerin ...
Malatya’da kobra düştü: 1 şehit
Malatya’da Kara Kuvvetleri’ne ait helikopter, pist yakınlarında düştü.
 
Bayındırlı şehidin yürek yakan vasiyeti
Siirt Eruh İlçesi'ndeki Bilgili Karakolu'na PKK'lı teröristlerin açtığı ...
Aliağa'da korkutan yangın
Aliağa Nemrut Sanayi Bölgesi'ndeki akaryakıt dolum tesisleri yakınında ...
İşte hava harekatından ilk görüntüler
Hakkâri Çukurca’daki hain pusu sonrası TSK’nın ağırlıklı havadan olmak ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva