HABERLER>GÜNCEL
19 Ağustos 2011 Cuma - 12:18

Buca'da korkunç cinayet

Buca Kaynaklar Mahallesindeki ormanlık alanda iki kadın cesedi bulundu. Boğazları kesilerek öldürüldüğü anlaşılan iki kadının Kuşadası'na tatile gelen turistler olduğu belirtildi.

Buca da korkunç cinayet

İZMİR - Buca'da, evlenmelerine izin vermediği için İrlandalı kız arkadaşının annesi Marion Elizabeth Graham ile birlikte tatile geldikleri arkadaşı Cathy Dınsmore'yi boğazını keserek öldürdüğü ileri sürülen 17 yaşındaki R.Ç. polis tarafından yakalandı. R.Ç.'nin babası E.Ç. ile bir taksicinin de ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındığı bildirildi.

Şanlıurfa Viranşehirli R.Ç., bir süre önce Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki garson olarak çalıştığı restoranda ailesiyle yemeğe gelen İrlandalı Shanon Graham (15) ile arkadaş oldu. R.Ç., Graham ile daha sonra da görüşerek arkadaşlığını ilerletti. R.Ç., gönlünü kaptırdığı kızla evlenmeye karar verdi. Ancak, anne Marion Elizabeth Graham (54), buna karşı çıktı. Bunun üzerine R.Ç., kız arkadaşının dün (Perşembe) sabah tek başına yat turuna gitmesini fırsat bilerek, annesi Marion Elizabeth Graham ve onunla birlikte tatile geldiği öğrenilen Cathy Dınsmore'yi (50) taksiyle İzmir Otogarı yakınındaki babası 48 yaşındaki E.Ç.'nin bakkal dükkanına getirdi. Buradan babasına ait otomobili alan R.Ç., iddiaya göre, iki İrlandalı kadını Buca Gökdere Köyü, Yeni Buca Mezarlığı Yolu'ndaki ağaçlık alana götürdü. R.Ç., burada iki kadını bıçaklayıp, boğazlarını keserek öldürdükten sonra, Kuşadası'na döndü.



KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU 
Yat turundan dönen Shanon Graham, annesini bulamayınca, polise gidip, kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine soruşturma başlatan polis, kızın R.Ç. ile arkadaşlık yaptığını belirledi. R.Ç., gözaltına alındı. Kuşadası İlçe Emniyet müdürlüğü'ne götürülen R.Ç., buradaki ilk sorgusunda iki İrlandalı kadının kendilerini alışveriş için bir marketler zincirine götürmelerini istediğini ileri sürüp, "Yolda, Wolswagen Transporter marka bir minibüs önümüzü kesti. Bizi kaçırdılar. Gözümü açtığımda evin önündeydim" dediği öğrenildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Polis, R.Ç.'nin çelişkili ifadeleri üzerine soruşturmayı derinleştirdi. Bunun üzerine R.Ç., saat 02.30 sıralarında iki kadını, ilerde kız arkadaşıyya rahatça evlenebilmek için öldürdüğünü" itiraf etti. R.Ç., cinayeti işlediği yeri polislere gösterdi. Polis, olay yerinde iki kadının 20 metre arayla cesetlerini buldu. Savcının incelemesinin ardından cesetler, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. R.Ç.'nin olayın ardından döndüğü Kuşadası'ndaki işyeri ve çevresinde yapılan aramada da çöpte kanlı giysileri bulundu. Polis, R.Ç.'nin babası E.Ç. ile bir taksi şoförünü de ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı. Gözaltına alınan üç zanlı, İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DEMOKRAT 20 Ağustos 2011 Cumartesi 12:50

Birde bu İnsan Görünümlü Yaratığın 17 Yaşında Olabileceğine Kimse beni İnandıramaz.

Yorumu oyla      12      6  
DEMOKRAT 20 Ağustos 2011 Cumartesi 12:44

Dün Bu insan İçin Yorum Yapmadan önce,Yaşadığı bölgeyi Tahmin etmiştim,yanılmamışım.Turistlerin En Büyük Hatası Bunları İnsan Sanmalarıdır.En Ufak bir Yakınlığı Saptırmak,Suistimal Edip bu Hallere getirmek bunlara hastır.İlkel Dürtülerini,bunları Okutsanızda Engelleyemezsiniz.Hangi Aklı Başında bir İnsan böyle bir Saçmalık Yapabilir.Bizler İşte Bunlar ve Bunun gibilerle birlikte Yaşamaya Zorlanıyoruz.Buna'da Türkiye'nin MOZAĞİ'yi Diyorlar.

Yorumu oyla      12      6  
hasan 20 Ağustos 2011 Cumartesi 12:17

anlaşılan bu gibileri beslemek veya topluma kazanmak anlamsız as gitsin yapmaklazım :))

Yorumu oyla      13      6  
Meral 19 Ağustos 2011 Cuma 17:31

Tamda erkeklere ğöre bir davranış,istedikleri olmadığı zaman ya elektirik direğine ya binaların çatılarına cıkar yada öldürürler.Kolay kolay kendilerini öldürmezler,çünkü oldukca korkaklardır zaten bu korkularını belli etmemek için kaba kuvvete baş vurular.17 yaşındaki bir zibidiye iki kadının güçü yetmemişmi anlayamadım.Artık yabancı kadınlarada mı yaşam hakkı tanımamaya başladınız.Bir buca lı olarak oralara piknik yapmaya gidemeyecekmiyiz,en iyisi belinde silahla dolaşmak başka türlü canımızı

Yorumu oyla      15      6  
DEMOKRAT 19 Ağustos 2011 Cuma 14:52

Sizin gibi Hayvanların Yüzünden Dünyaya Rezil Oluyoruz.Nasıl bir Kin ve Öfkedir Böyle.Yazıklar olsun bu Barbar Zalimlere.

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kordon'da operasyon kokusu
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi ekiplerinin düzenlediği ...
'Orman koruyucuları' yuvalarına alıştı
İzmir'de, orman zararlılarına karşı mücadelede yararlanılan kuşlar için ...
Somali yolunda ölümden döndüler
Başbakan Erdoğan'a Somali ziyaretinde eşlik eden aralarında Ajda Pekkan ...
 
Ulusal Kanal ve Aydınlık'ta arama
Polis sabah erken saatlerinde Ulusal Kanal, Aydınlık ve bazı yöneticilerin ...
Malatya’da kobra düştü: 1 şehit
Malatya’da Kara Kuvvetleri’ne ait helikopter, pist yakınlarında düştü.
Bayındırlı şehidin yürek yakan vasiyeti
Siirt Eruh İlçesi'ndeki Bilgili Karakolu'na PKK'lı teröristlerin açtığı ...
 
Aliağa'da korkutan yangın
Aliağa Nemrut Sanayi Bölgesi'ndeki akaryakıt dolum tesisleri yakınında ...
İşte hava harekatından ilk görüntüler
Hakkâri Çukurca’daki hain pusu sonrası TSK’nın ağırlıklı havadan olmak ...
Siirt'te mehmetçiğe hain saldırı: 2 şehit
Eruh’ta PKK'lı teröristler Bilgi Jandarma Karakolu'na roketatar ve uzun ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva