HABERLER>SPOR
15 Aralık 2023 Cuma - 14:50

Ali Koç ve başkanlardan İzmir'e Meler ziyareti!

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, 7-8 kulüp başkanıyla birlikte yarın Halil Umut Meler'i İzmir'de ziyaret edecek. Başkanlar, fiziksel saldırıya uğrayan Meler'e geçmiş olsun dileğinde bulunacak ve destek verecek.

Ali Koç ve başkanlardan İzmir e Meler ziyareti!

MKE Ankaragücü Başkanlığından istifa eden Faruk Koca ve yanındakilerin Halil Umut Meler'e fiziksel saldırı düzenlemesinin yankıları devam ediyor. Bir süre hastanede tedavi gördükten sonra memleketi İzmir'e giden Halil Umut Meler'e Kulüper Birliği de destek olacak.

Habertürk'ün haberine göre Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, yedi-sekiz kulübün başkanıyla birlikte özel uçakla İzmir'e gidecek. Fiziksel saldırıya uğrayan Halil Umut Meler ziyaret edilecek ve geçmiş olsun dileğinde bulunulacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da katılımıyla çarşamba günü gerçekleşen Kulüpler Birliği toplantısının ardından konuşan Ali Koç, "Ülkenin futbol marka değerine de uluslararası alanda zarar gelmiştir. Böyle şiddet içeren bir olayın kabul edilmesi kesinlikle mümkün değildir. Halil Umut Meler’in yaşadıkları ve kare kare seyrettiğimiz kameraya yansıyanalar hepimizin içini acıttı. En çok doğal olarak ailesinin içini acıtmıştır. Kendisine, ailesine, maçı yöneten hakemlere ve Türk futbolunun geneline çok çok geçmiş olsun demek istiyoruz. Önemli olan Halil Umut Meler’in bir an önce sağlığına kavuşması ve o anın verdiği üzüntü ve şokla verdiği kararı değiştirip yeşil sahalara dönmesini gönülden diliyoruz. Zaten hakem kalitesindeki sıkıntılar hepimizin malumu. Türkiye’nin en iyi hakeminin bu trajik olaydan sonra kararını gözden geçirip dönmesini canı gönülden arzu ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

FARUK KOCA'YA ÖMÜR BOYU HAK MAHRUMİYETİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), MKE Ankaragücü Kulübüne ve Faruk Koca'ya verilen cezaları açıkladı. Kurul, Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca'ya 5 yıl hak mahrumiyeti, üç yılı aşan ceza bakımından da sürekli hak mahrumiyeti cezası verildiğini duyurdu. Kurul, başkent ekibine 5 resmi müsabakayı seyircisiz oynama ve 2 milyon lira da ceza verildiğini kaydetti.

NE OLMUŞTU?
Eryaman Stadı'nda oynanan ve 1-1'lik skorla sonuçlanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasının ardından Başkent ekibinin istifa eden başkanı Faruk Koca sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı. Meler'e yapılan saldırı sonrasında aralarında Faruk Koca'nın da olduğu üç kişi tutuklanırken Meler ise hastaneye kaldırılmıştı. Meler bugün taburcu edilirken ligler de süresiz olarak tatil edilmişti. (Habertürk)

 
Milli yıldız Yusuf Yazıcı'ya hırsızlık şoku!
 
Roma dönemine ait lahit koruma altına alındı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fikret ASLAN 15 Aralık 2023 Cuma 15:28

Ali KOÇ ne yüzle ziyaret ediyor. Bu olayların müsebbibi Ali KOÇtur zaten. Daha 20 gün önce divan toplantısında "hakemleri gördüğünüz yerde resimlerini çekip onlara rahat yüzü göstermeyin" diyen kendisi değilmiydi. Galatasaray yöneticisi "ligi bitirtmeyiz" demedimi... Bu ikiyüzlülük futbolumuzu batırmıştır. Bu ikiyüzlü alçaklar futbolumuzu yönetmeye devam ettikçe bizden hiç bir şey olmaz. Eğer Halil Umut MELER bu ziyarette Ali KOÇ'u evine kabul ederse onada yazıklar olsun. Daha beter olsun inşallah.

Yorumu oyla      1      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milli yıldız Yusuf Yazıcı'ya hırsızlık şoku!
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’de forma giyen milli futbolcu Yusuf ...
Kaf-Kaf'ta flaş istifa!
Sezon başında olağanüstü kongreye giderek liglerde maratona tarihinin ...
Pınar Karşıyaka 7'de 7 peşinde
Basketbol Süper Ligi'nde üst üste 6 galibiyetle zirve yarışına ortak olan ...
 
Göz-Göz'de Sportif Direktörden karar!
1'inci Lig'de geçen sezon Play-Off oynayıp bu sezon da direkt Süper Lig ...
Altay'da Efe krizi
1'inci Lig ekiplerinden Altay'da genç stoper Efe Sarıkaya'nın sezon sonunda ...
Altınordu'da Furkan sezonu kapattı!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, orta saha oyuncusu Furkan ...
 
Muğlalı Elif'ten 4 altın madalya
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün özel sporcusu Elif Oral, Antalya'da ...
Arkas Spor Avrupa'da zirvede
CEV Kupası 8'li Finaller Turu ilk maçında evinde Çekya temsilcisi CEZ ...
Avrupa Ligi'nde grup maçları tamamlandı
UEFA Avrupa Ligi Grup aşaması 8 farklı grupta oynanan 16 karşılaşma ile ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden 'erken seçim' için meydan okudu?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva