HABERLER>EGE
9 Eylül 2011 Cuma - 09:38

Albümünü göremeden kara toprağa...

Denizli'de bir süre önce internette paylaşıma sunulan `Gitme' isimli şarkıyı seslendiren 28 yaşındaki solist Halil Erten, çalıştığı tekstil fabrikasında elektrik akımına kapılarak hayatını keybatti. Erten'in albüm çıkarabilmek için para biriktirdiği öğrenildi.

Albümünü göremeden kara toprağa...

DENİZLİ - Bir süre önce çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıma sunulan 'Gitme' isimli şarkıyla gençler arasında tanınan 'Nara' adlı grubun solisti 28 yaşındaki Halil Erten, elektrik akımına kapılarak yaşamını kaybetti. Geçen Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında çalıştığı tekstil fabrikasının sahibinin otomobilini yıkayan genç solist, kompresörlü makinenin kablosunun suya temas etmesi sonucu elektrik akımına kapıldı. Halil Erten olay yerinde hayatını kaybetti. 2006 yılında arkadaşlarıyla birlikte kurduğu "Nara" adlı müzik grubunun solistliğini yapan Erten'in, albüm çıkarabilmek için para biriktirdiği öğrenildi.



CUMARTESİ GÜNÜ KONSERİ VARDI
Tekstil fabrikasında çalışan ve bir taraftan da müzikle uğraşarak geçimini sağlayan genç solist Halil Erten'in ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Denizli'de arkadaşlarıyla, 2006 yılında Grup Nara adıyla bir müzik grubu kuran Halil Erten "Gitme" parçasıyla da kısa süre içerisinde herkesin beğenisini toplamış, 'Gitme' parçası internette en çok dinlenen parça haline gelmişti.
 
Son olarak İstanbul'da bir albüm çıkartan Erten, Cumartesi günü memleketi Denizli'deki sevenleriyle buluşmak için konser verecekti. Cumartesi günü Belediye Sanat Merkezi'nde sevenleriyle buluşma hazırlığında olan Halil Erten'in ani ölümü, Denizli'deki sevenlerini yasa boğdu. 

'GİTME' ŞARKISINI SEVGİLİSİNE YAZMIŞ
Erten'in ani ölümü, ailesi, grup ve iş arkadaşları ile hayranlarını üzüntüye boğdu. Grubun gitaristi Zekeriya Karataş, Erten'in zor şartlar altında çalışarak para biriktirmeye çalıştığını belirterek, "Albümü çıkartmak için son aşamaya gelmiştik. Yıllardır bu albümün için uğraş veriyorduk. İstanbul'a gidecektik. Hayallerimiz vardı. Onun ani ölmümü bizi yıktı" dedi. Erten için internette yayınlanan 'Gitme' adlı şarkının çok önemli olduğunu belirten Karataş, "Halil ile üniversiteyi kazanan kız arkadaşı iki yıl önce ayrıldılar. Sevgilisiyle telefonda konuşurken, 'Gitme, gitme' diye, bağırıp, ağlıyordu. Bundan çok etkinlenmiş. Bir gün çalıştığı fabrikadan beni aradı. 'Gitme' diye şarkı yazdığını söyledi. Şarkıyı seslendirip, internette paylaştık. Çok beğenildi. Çünkü, yüreğinden gelen bir sesle söylemişti. Onu hiç unutmayacağız" diye konuştu.

 

'BU KADAR SEVİLDİĞİİNİ BİLMİYORDUK'

Acılı ağabey Yavuz Erten, "İlkokulu bitirdikten sonra okulu bırakmıştı. Ancak azmi sayesinde, sonradan ortaokul ve liseyi dışardan bitirip, Anadolu Üniversitesi Acıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü'nü kazandı. Dışarıdan okuyordu. Aile olarak ona destek veremedik. Hep kendi çabalarıyla bir yerlere geldi. Ailesi olarak bu kadar meşhur olduğunu ve sevildiğini bilmiyorduk" diye konuştu.
 
Komşuları Arif Akay, yaşamın baharında hayata veda eden Erten'in güzel sesi olduğunu belirtip, "Özellikle Barış Akarsu, Cem Karaca ve Barış Manço'nun şarkılarını evde söylerdi, biz de dinlerdik" dedi.
(ajanslar)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nikaha hazırlanırken boğuldu
Fethiye'de Türk nişanlısı 45 yaşındaki İsmet Yalçuk ile evlenmek için ...
59 yıl önce dağa kaçtı, koloni kurdu
Manisa'da 59 yıl önce kaçan gebe inekten üreyen hayvanların sayısı 1500'ü ...
Sörfçüler Gökçeada'yı mesken tuttu
Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi, sörf yapmak isteyen Bulgar ve Rumenler tarafından büyük ilgi görüyor.
 
Eşiyle barışmaya gitti, sonu oldu
Denizli'nin Çivril İlçesi'nde, evi terk ederek baba evine dönen eşinin ...
Bir zamanlar çöpçüydü artık vergi rekortmeni
Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesi'nde belediyede 17 yaşında çöpçü olarak ...
Vali Yazıcıoğlu'nun cipi yeniden yollarda
Trafik kazasında hayatını kaybeden Vali Recep Yazıcıoğlu'nun ardından ...
 
Bodrum'da karnaval coşkusu başlıyor
Muğla’nın gözde turizm merkezlerinden Bodrum’da Bodrum Kültür ve Sanat ...
Eyvah! Kaz Dağları'nda petrol de bulundu
Çanakkale'nin Ezine ve Bayramiç İlçesi ile 9 köyünde iki yıldan bu yana ...
'Panik yapıp klipsleri açtı ve düştü'
Fethiye’de, Babadağ'dan atlayış yaptığı sırada paraşütten kayıp kayalıklara ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva