HABERLER>EGE
17 Mart 2022 Perşembe - 13:14

Akşener'den Nazilli'de mesaj seli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi programa katılmak için Aydın'a geldi. Akşener, ilk durağı Nazilli'de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Akşener burada yaptığı konuşmada "Bu harami düzeni, haram düzeni helal oylarınızla birlikte yıkacağız.” dedi.

Akşener den Nazilli de mesaj seli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelenen Aydın programını bugün gerçekleştiriyor.

İLK DURAK NAZİLLİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aydın ziyaretinin ilk durağı Nazilli oldu. Sabah saatlerinde parti otobüsü ile Nazilli’ye gelen Akşener, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve partililer tarafından karşılandı.

Uzun Çarşı’daki ziyaret sırasında esnafla birlikte pazar duası eden Akşener, daha sonra alandaki kalabalığa hitap etti. AK Parti ve MHP'nin seçim kanunu değişikliği teklifine değinen Akşener, "Bütün bu üç kağıtların sonunda önemli olan sizin iradeniz. Önemli olan sizin kararınız. Önemli olan sizin ben velinimetim demeniz. İsteyen istediğini yapsın. Bu harami düzeni, haram düzeni helal oylarınızla birlikte yıkacağız.” dedi.

KENDİ PARTİMİ HİÇ ÖVMEDİM
2 yılı aşkın bir süredir il il, ilçe ilçe esnaf gezdiğini dile getiren Akşener, "O dükkanların içinde bugüne kadar herhangi bir partiyi yermedim, kendi partimi hiç övmedim. Propaganda yapmadım. Dertlerinizi anlayıp, çözüm üretip, kamuoyu ile paylaşıp, sizlerin sesini kamuoyuna duyurmak üzere yapılan bir çalışmaydı bu. İstedim ki ağaların hepsi buraya gelsin, sizin karşınızda 'hazır ol'a geçsin, hem sizi dinlesin hem de hesap versin. İşte o zaman seçmen velinimet olur. Siz olmazsanız, siyaset yok. Sizin tercihinize göre iktidar olunuyor, sizin tercihinize göre muhalefet olunuyor." ifadelerini kullandı.

DÜZENİ HELAL OYLARINIZLA DEĞİŞTİRECEĞİZ
Çok uzun zamandır herkesin birbirine hakaret ettiği bir süreçten geçildiğini ifade eden Akşener, "Ben buna hayır diyorum. Biz sizinle el ele verip Türkiye'deki bu kutuplaştırma düzenini helal oylarınızla sandıkta değiştireceğiz." şeklinde konuştu.

GÜBREDE MALİYETİN YARISINI KARŞILAYIN
Yaz aylarının kurak geçmesinden dolayı Anadolu'daki çiftçilerin zor bir dönem yaşadığına dikkat çeken Akşener, Nisan ayında atılacak gübrede maliyetin yarısının karşılanması için çağrıda bulundu.

HARİRİ ELİYLE TÜRK TELEKOM'DA EN BÜYÜK SOYGUN YAPILDI
"Çiftçiye verilecek olanın 3 katını 5 müteahhite bıraktılar" diyen Akşener, "Telekom gitti biliyor musunuz? Telekom'un hisselerini 1.6 milyar dolara Varlık Fonu'na bıraktılar. Halbuki 2026 yılında bedava devlete geçecekti. Ama ne oldu? Haririler bunların arkadaşı, beraber tatil yapıyorlar. Hariri eliyle belki de dünyanın en büyük soygunu yapıldı." diye ekledi.

1.6 milyar doların karşılığının 24 milyar lira olduğunun altını çizen Akşener, bu para ile yoksul kadınlara, çiftçilere ve öğrencilere destek verilebileceğini söyledi.

Meral Akşener şöyle devam etti:

"Bunu yapmak yerine Haririler'in borcunu sildiler. 24 milyar lirayı sizin, bizim cebimizden aldılar. Şimdi ben; 'haram olsun, zıkkım olsun' demeyim de ne diyeyim. Senin çocuğun işsizken, 5 maaş alan danışmanlara 'haram olsun' demeyim de ne diyeyim."

"2 SENEDİR KAN KUSUYORUM
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in konuşması sırasında mikrofonu kendisini dinleyenlere de uzattı. O vatandaşlardan biri "Kimine 5 maaş gidiyor, benim çocuğum da delik deşik ayakkabı ile gidiyor. Ben çocuğuma harçlık veremiyorum. 2 senedir kan kusuyorum. Delirdim artık delirdim." diyerek duruma tepki gösterdi.

Meral Akşener bu sözler üzerine "Onlar burada seni duymaz. Ben senin sesini duyuracağım ama en önemli ceza ne biliyor musun? Sandığa gedeceksiniz, derdi olan sandıkta cezalandıracak." karşılığını verdi.

HELAL HAYATTAN YANA OLANLAR KAZANACAK
AK Parti ve MHP'nin seçim kanunu değişikliği teklifine de değinen Akşener, "Bütün bu üç kağıtların sonunda önemli olan sizin iradeniz. Önemli olan sizin kararınız. Önemli olan sizin 'ben velinimetim' demeniz. İsteyen istediğini yapsın. Bu harami düzeni, haram düzeni helal oylarınızla birlikte yıkacağız. Bu seçim haramla helalin tercihi olacak. Ben biliyorum ki helal hayattan yana olanlar kazanacak" dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından ilçe merkezinde gerçekleştirilen fidan dağıtım törenine katılan Akşener, Başkan Özcan ile makamda bir araya geldi. Nazilli Belediye Başkanı Özcan, Akşener’e yaptıkları hizmetlerden bahsederek, yürütülen çalışmaları aktardı. Genel Başkan Akşener de Başkan Özcan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Nazilli’nin çalışkan bir başkana sahip olmasından dolayı çok şanslı olduğunu ifade etti.

Nazilli ziyaretinin ardından İncirliova'ya gidecek olan Başkan Akşener, Sevgi Yolu'ndaki esnafla biraraya gelecek.

ÇERÇİOĞLU İLE GÖRÜŞECEK
Akşener'in son programı ise Efeler'de olacak. Saat 13.30'da merkez ilçeye gelecek olan Meral Akşener, Yağcılar Hanı'nda esnafla buluşacak. Yağcılar Hanı programının ardından Akşener, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile biraraya gelecek. (Aydın Haberleri)

 
YÖK'ten Ukrayna'dan gelen öğrenci açıklaması
 
Altay'da Deniz takıma döndü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ukrayna'ya dönemeyen minik yelkenciler Bodrum'a geldi
Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından, İtalya'da yelken yarışlarına ...
Otomobilin deposunu doldurtup kaçan 3 şüpheli tutuklandı
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, akaryakıt istasyonunda otomobilin deposunu ...
İnşaat firması sahibi, taklalı kazada hayatını kaybetti
Manisa'nın Salihli ilçesinde refüje çarpıp, takla atan otomobilin sürücüsü ...
 
Aydın Büyükşehir personeline sağlık taraması yaptı
Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereğince ...
Belediyenin tartışmalı uygulamasına AYM'den fren!
Anayasa Mahkemesi, Söke Belediyesi'nin parmak iziyle mesai takibi yapmasını ...
EİB'in ABD'ye gıda ihracatında yüzde 65’lik artış
Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ...
 
Depoyu doldurup kaçan şüpheliler yakalandı
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, akaryakıt istasyonunda otomobilin deposunu ...
Dengesini kaybedip düşen yaşlı kadın öldü!
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, üçüncü kattaki pencereden toprak zemine düşen ...
Mezarlıkta izinsiz kazı yapan profesöre idari işlem
Afyon Kocatepe Üniversitesi, Bolvadin ilçesinde eski mezarlıkta izinsiz ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden 'erken seçim' için meydan okudu?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva