HABERLER>POLİTİKA
2 Mayıs 2023 Salı - 11:11

AK Partili Kaya'dan CHP'ye 'Yüksel Taşkın' göndermesi: Atatürk'e ırkçı, FETÖ'ye övgü!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarını Buca ve Torbalı'da gerçekleştirdiği çalışmalarla sürdürdü. Forbes Caddesi üzerindeki seçim ofisinin açılışını yapan Kaya, Torbalı'da ise kırsalda bulunan mahalleler Ahmetli, Yeniköy ve Özbey'de programlar gerçekleştirdi. Buca'da toplanan kalabalığa konuşan Kaya, "CHP'nin birinci sıra adayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ırkçı diyor, Fetö elebaşına ise övgüler yağdırıp Post-Modern Şaman güzellemesinde bulunuyor. CHP'nin İzmirliler'e dayattığı aday bu. Buna tıpış tıpış oy vereceksiniz diyorlar. Cevabı sandıkta alacaklar" dedi.

AK Partili Kaya dan CHP ye  Yüksel Taşkın  göndermesi: Atatürk e ırkçı, FETÖ ye övgü!

Kaya'nın programı, Buca Forbes Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Efeler Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ile başladı. Forbes Caddesi'nde oldukça kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Kaya, cadde esnaflarını da ziyaret etti, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Açılışta konuşan Kaya'nın gündeminde, CHP'nin İzmir listesi vardı. CHP'nin İzmir'i ve İzmirliler'i hiçe saydığını hatırlatan Kaya, "CHP'de kibir almış başını gidiyor. Kibir dağlarına taht kurmuşlar, İzmirliler'e tepeden bakıyorlar. Önlerine neyi koysak oy verir diyorlar. Birinci sıradan aday gösterdikleri Atatürk karşıtı aday, Fetö elebaşı Fethullah Gülen'e övgüler yağdırmış. Yazdığı yazı ortaya çıkınca, internet sitelerinden kaldırtmış. Böyle birini İzmir'den aday yapıyorlar. İzmirliler dayatmadan, emrivakiden, oldu bittiden, kaptı kaçtıdan hoşlanmaz. İzmir'e dayattıkları bu aday şimdi sokağa çıkıp çalışma yapamıyor, bu kişinin afişlerini parti binalarına asamıyorlar" şeklinde konuştu.



CHP'Lİ BÜYÜKŞEHİR BUCA'YA 25 YILDA BİR TANE ALTERNATİF YOL AÇAMADI, BİZ 25 GÜNDE AÇTIK!
CHP'nin Buca'da bir dikili ağacı olmadığını belirten Kaya, Buca'nın kendisine hizmet edenle etmeyen arasındaki ayrımı çok iyi yapacağına inandığını ifade etti. CHP'li Büyükşehir'in AVM yapmak istediği Buca Cezaevi'ni kaldırdıklarını, burayı yıkararak Bucalılar'ın kullanımına açtıklarını hatırlatan Kaya, "Kaldırılamaz denilen Buca Cezaevi'ni kaldırdık. Burayı yıktık, CHP'nin alandaki AVM planını da kaldırarak Bucalılar'ın kullanımına sunduk. CHP'li Büyükşehir, Buca için 25 yılda bir tane alternatif yol açamadı. Biz bu alanda 25 günde bir alternatif yol açtık. Adnan Kahveci Caddesi'ni kesintisiz ulaşıma açtık, Buca trafiğini rahatlattık. Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ni rekor sürede yeniden inşa ettik. İzmir'in en modern hastanesi Buca'mızda hizmet veriyor. Buca'mıza 60 yeni okul binası kazandırdık. Yeni Hükümet Konağı yükseliyor. Biz Buca'mız için çalışırken CHP'nin Buca'da bir tane eseri, bir dikili ağacı olmadığını görüyoruz. Dertleri Buca değil, dertleri millete hizmet değil. 14 Mayıs'ta sandığa giderken hemşehrilerimiz bunu da göz önünde bulunduracaktır" dedi.

KANDİL'İN SÖZCÜLERİ 7'Lİ MASA İÇİN OY İSTİYOR
AK Partili Kaya, Torbalı'nın kırsal mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarda da kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. İlk durağı Ahmetli olan Kaya, Yeniköy ve Özbey'de de vatandaşlara hitap etti. 14 Mayıs'ta iki seçeneğin oylanacağını hatırlatan Kaya, "Bir tarafta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma' hedefini yakalama azmi ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ilelebet yaşatma iradesi ile Cumhur İtfifakı var. Diğer tarafta ise gizli pazarlıkların, siyaset mühendisliklerinin, çıkar hesaplarının ürünü bir masa var. Milletimiz, Türkiye'ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimlerin farkında. Kandil'in sözcüleri, terör örgütünün elebaşları 7'li masa için oy istiyor. Siyasette Kaybedenler Kulübü bir araya toplanmış. Milletimiz 14 Mayıs'ta bunlara yol vermez" ifadesinde bulundu.

 
Lahmacun 450, konaklama 200 bin lira... Bodrum'da tatilin maliyeti arttı!
 
Dev operasyon: 28 milyon 550 bin kaçak makaron ele geçirildi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
alo 2 Mayıs 2023 Salı 12:47

HANİ BİR SÖZ VARYA ,KEŞKE DİNİMİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA,GAFFAR OKAN KATİLİ NEREDE,OSLO,NEREDE,HABUR SEYYAR MAHKEME NEREDE,DİYARBAKIR MEYDANINDA MEYR İ MEYRİ NERDE,MEZARDAKİLERİDE KALKSA RTE YE OY VERSDE NEREDE,İSTER SEVİN İSTER SEVMEYİN BİLGE İNSANDIR MUHTEREM BİR BEYDİR DİYENM ADALKET BAKANI NEREDE,DOLMABAHÇE,TV MEKTUP OKUMA,TV KARDEŞ ÇIKARMA,KANDİLE HEYET GÖNDERME,DOMUZ BAĞLARI,DAHA YENİ 28 ŞUBATTA İMRALLIYA HEYET GÖNDERME NEREDE HANGİSİNİ SAYALIM NE DİYELİM GÜNAHDIR AYIPDIR,YAZIKDIR ÜLKEYE

Yorumu oyla      4      4  
Ekonomi berbat durumda 2 Mayıs 2023 Salı 12:27

Terör örgütlerinden medet umar hâle gelmişsiniz. Sabah akşam terör örgütlerinin reklamı yapılıyor. Düne kadar FETÖ'ya "Hocaefendi" diyenler sizler değil miydiniz? Her istediğini ver, sonra kandırıldık, CHP FETÖ'cu de. Yok ya! Ekonomi konuşulmasın diye sürekli aynı propaganda yapılıyor. 20 sene sonra cezaevini yıkmışlar, 25 günde yol açtık diyorlar. Bu bir şaka mı? 13 yıldır eski tren hattına ne bir şey yaptınız ne de devrettiniz. Hat otlak oldu; şimdi seçim zamanı verdiniz, yeşil alan kazandırdık diyorsunuz. Binali Yıldırım Bakan iken Buca'ya metro yapacaktı, yapmadı; şimdi belediye yapıyor ki onu da yıllarca onaylamadınız. İzmir'e yaptığınız 1 metre metro yok ama sanki çok iş yapıyormuşsunuz algısı yaratmaya çalışıyorsunuz.

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Millî Görüş'ü yeniden meclise taşıyacağız'
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "14 Mayıs'ta sandığa ...
YSK duyurdu: İşte seçim günü uygulanacak yasaklar!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak yasakları duyurdu.
İrfan DEĞİRMENCİ, Egedesonsöz'e konuştu... 'CHP bir şeyden endişe edecekse bu TİP olmamalı'
İrfan DEĞİRMENCİ, Egedesonsöz'e konuştu... 'CHP bir şeyden endişe edecekse bu TİP olmamalı'
 
İYİ Partili Dervişoğlu Selçuk ve Seferihisar’da sahaya indi: Bu iktidar yolcu!
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
AK Parti adayı Bursalı’dan Kılıçdaroğlu’na Atatürklü tepki: Ya istiklal ya Kandil!
AK Parti 1. bölge milletvekili adayı Şebnem Bursalı, Millet İttifakı tarafından ...
AK Partili Sürekli'den Menemen mesaisi
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, çalışmaları ...
 
'PKK, HDP üste çıktı, o da masanın altına indi'
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Murat Karayılanlar, Cemil Bayıklar, Bese ...
Yurt dışında oy kullanan seçmen 697 bini geçti
Yurt dışındaki seçmenlerden 697 bin 577'si, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ...
'En düşük emekli maaşı 11 bin lirayı geçecek'
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Temmuzla birlikte ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva