HABERLER>POLİTİKA
11 Nisan 2016 Pazartesi - 11:59

AK Partili Kaya’dan ‘19 tweet’lik yeni taarruz: Kılıçdaroğlu, Böke ve Kaya!

AK Parti İzmir Milletvekili gündem değerlendirmesinde yine çok sert mesajlar verdi. Kaya bu kez CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Böke ile EGİAD Başkanı Kaya’yı hedef aldı.

AK Partili Kaya’dan ‘19 tweet’lik yeni taarruz: Kılıçdaroğlu, Böke ve Kaya!

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya Twitter sayfasından gönderdiği mesajlarla gündemi değerlendirirken, CHP’yi hedef aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’yi sert sözlerle eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, isim vermeden EGİAD Başkanı Seda Kaya’ya da yüklendi.

İşte Kaya’nın Twitter hesabından paylaştığı mesajlar:

1) CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, ABD'de Türkiye düşmanı lobilerle bir araya gelip ülkesini şikayet etti. Şaşırdık mı, tabi ki hayır.

2) Daha önce de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu defalarca yurt dışı toplantılarında Türkiye'yi şikayet etmiş, ülkesini arkadan hançerlemişti.

3) CHP'li Eren Erdem, milletvekili olduğu ülkeye karşı İran için savaşabileceğini belirtmiş, Rus TV'lerine Türkiye karşıtı demeçler vermişti

4) CHP'lilerin muhalefet etmekle ihanet etmeyi birbirine karıştırdığını daha önce söylemiştim. Yine söylüyorum, muhalefet edin, ihanet etmeyin!

5) Türkiye'yi yurt dışında şikayet etmek, yalan yanlış beyanlarla karalamak devlete ve millete ihanet demektir. Böyle siyaset olmaz olsun.

6) Selin Sayek Böke'ye ABD ziyaretinde FETÖ'nün gazeteci olarak lanse ettiği Amberin Zaman eşlik etmiş. Tencere kapak misali.

7) Devlete ve millete ihanet için FETÖ mensuplarıyla aynı safta duran CHP'lilerin düştüğü durum tam anlamıyla ibretliktir. Yazık, çok yazık!

8) Her parti iktidara gelebilmek için siyasi bir mücadele verebilir, muhalefet olmanın sorumluluğunu taşıyarak iktidarla hesaplaşabilir.

9) Yalnız şu bir gerçektir ki, CHP'nin yaptığı iktidarla hesaplaşmak değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile düşmanca hesaplaşmaktır.

10) Selin Sayek Böke'nin ABD'deki Dünya Kadın Konferansı'nda AK Parti'yi kadın karşıtı bir dil kullanmakla itham etmesi de tam bir komedidir

11) Kılıçdaroğlu'nun her şeyden önce bir kadın, bir anne olan Sn. Sema Ramazanoğlu için çirkin sözler sarf ettiğine hepimiz şahit olmadık mı?

12) Genel Başkanınız bir kadına, anneye galiz ifadelerle, edepsizce saldıracak ama siz tutup AK Parti'yi eleştireceksiniz. Bu ne aymazlık!

13) Bu arada, Kılıçdaroğlu'nun edepsizliğine karşı, yürekli kadınlarımız tepki gösterirken kafasını kuma gömüp saklananları da unutmuş değiliz.

14) Bir hafta bekledik, belki sesiniz çıkar da bizi şaşırtırsınız diye. Ama yine kendinize yakışanı yaptınız, taraf olduğunuzu belli ettiniz.

15) Herkese eşit mesafede olduğunu öne süren bir STK başkanının, bir kadın olarak kadına karşı hakarete nasıl da sessiz kaldığını gördük.

16) Her fırsatta CHP ve HDP'den yana açık tavır alıp, "herkese eşit mesafedeyiz" diyenlerin bu meseleden sonra foyası iyice ortaya çıkmıştır.

17) Kadınlarımıza karşı yapılmış ahlaksızlıklara sessiz kalmak, ahlaksızlığa taraf olmaktır. Kadınlarımızın onuru, hepimizin onurudur.

18) Kadın olmanın onurunu siyasi görüşlerinden dolayı görmezden gelenler, toplum nezdinde büyük bir samimiyet testinden geçmektedir.

19)  Bir kadına, anneye karşı yapılmış ahlaksızlığa sessiz kalanlar, ortaya koydukları çifte standardın utancını da her zaman taşıyacaklardır.

 
Şimşek yeni MB başkanını tarif etti!
 
Flaş Merkez Bankası'nda yeni dönem
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
12 Nisan 2016 Salı 07:05

Karamanda 45 çocuğa uzun süredir tecavüz var. Tek kelime yok. Memleketimin kimbilir başka yerlerinde neler oluyorda sessiz kalıyorsunuz. Siz akepeliler yatacak yeriniz yok utanmazlar. Nasılda kıvırıyorsunuz görüyoruz.

Yorumu oyla      11      5  
İZMİRLİ 11 Nisan 2016 Pazartesi 14:08

SAYIN VEKİLİM ANLAŞILAN O Kİ BU PARALEL YAPI VE CHP,ARTI HDP; EZELDEN ORTAKLAR AMA GÜZEL GİZLEMİŞLER.GEÇMİŞ TARİHİMİZE BAKTIĞIMIZDA, CHP Yİ İSTEDİĞİ GİBİ YÖNETEMEYEN PARALEL YAPI, BAYKALI GÖNDERİP KENDİLERİNİ DİNLEYEN KEMALİ GETİRİYOR.PARALEL İLE İŞİNİ ZATEN YÜRÜTEN CHP, İKTADARA BİLE GELMEYE GEREK DUYMUYOR. %25 İLE NİYE BU KADAR HAVALI VE KİBİRLİ OLDUKLARI, KİMLERE GÜVENDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI ZATEN.SİZ ÇOK HAKLISINIZ BUNLAR MUHALEFET ETMİYOR HAİNLİK EDİYOR.

Yorumu oyla      11      5  
Ha gayret hocam !! 11 Nisan 2016 Pazartesi 14:01

Ha gayret hocam biraz daha şov yaparsan belki seni bakan yaparlae. Az kaldı ha gayret!

Yorumu oyla      11      5  
11 Nisan 2016 Pazartesi 13:00

19 tweet var bir tane Ensar Vakfı eleştirisi yok. Suçlu kılıçdaroğlu.

Yorumu oyla      11      5  
11 Nisan 2016 Pazartesi 12:45

12' den sonrası Karaman olayını nasıl kapatırız , olayı başka yöne çekeriz çabaları 😀😀😀

Yorumu oyla      11      5  
11 Nisan 2016 Pazartesi 12:32

Dünün hocaefendisi şimdi FETÖ-PARALEL oldu 😀😀 kardeşim Esad oldu diktatör esed. 😀😀😀 daha önce iyilik meleğiydi. muhalefet edin ihanet etmeyin! FETÖ dediğiniz örgüte " ne istedilerde vermedik? " diyen CHP mi yoksa siz misiniz ? "Emniyeti cemaate bağladık." diyen kim ? CHP mi ? Çözüm sürecinde PKK' nın şehir yapılaşmasını görmezden gelen kim ? CHP mi ? AKP devamlı mağdur, ülkeyi yıllardır sanki kendileri yönetmiyor da olan gelişmelerden - olaylardan onlardan başka herkes suçlu. Son Karaman olayında bile konu nereye geldi. Olayı konuşan yok. Bu evlere izni veren kim? Korumaya alan kim ?

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Kim ne derse desin yapacağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dokunulmazlık tartışmalarıyla ilgili konuştu: ''Suçun ...
Sındır: Hangi savcı dava açacak, bekliyorum!
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Karaman’da çocuk tecavüzüyle gündeme ...
Özdağ’dan ‘o sözlere’ açıklama: Cezaya değil…
“Hayvanlara tecavüz edenlere bir şans daha” sözleri gündemde bomba etkisi ...
 
Genel Sekreter Sındır: Eğitim sistemimizde eğitim yok, ezber var
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Aydın’da katıldığı ‘Türkiye’de ...
AK Partili Sürekli’den sağlıkta reform müjdesi
AK Parti İzmir Milletvekili, korucuyu halk sağlığı hizmetlerinin ve aile ...
HDP İzmir’in kongresine Demirtaş da geliyor!
Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl Kongresi, 24 Nisan Pazar günü ...
 
İzmir Milletvekili Purçu’dan Roman açılımı raporu!
Romanların yaşadığı sorunların temelinde ayrımcılık ve sosyal dışlanma ...
Davutoğlu’ndan ‘Güneş Motel’ uyarısı!
Davutoğlu, metne başkanlık sisteminin ‘tam başkanlık’ olarak yazılmasını ...
CHP Yüksekova'ya heyet gönderiyor!
CHP, terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Yüksekova'ya bir heyet gönderecek.
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva