HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Haziran 2023 Cuma - 22:41

AK Partili İnan’dan Başkan Soyer’e ‘sığınmacı’ salvosu: Bahane üretmekte üstüne yok!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kentteki sığınmacılarla ilgili söylemlerine tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili “Koku problemini ve sivrisinek sorununu "troll saldırıları" diye savuşturan ve bu sorunların varlığını kabul etmeyen Tunç Soyer'in türlü türlü bahane edinmekte her zaman olduğu gibi üstüne yok.” dedi

AK Partili İnan’dan Başkan Soyer’e ‘sığınmacı’ salvosu: Bahane üretmekte üstüne yok!

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de 150 bin mültecinin yaşadığını belirterek hükümetin bu konuda politikasının olmadığını ifade etmişti. AK Parti İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, Soyer'in bu sözlerine sert tepki gösterdi.

İnan paylaşımında şunları söyledi, “Yerel seçimler yaklaştıkça İzmir'in masmavi denizini kanalizasyon rengine büründürmelerinin ve diğer tüm beceriksizlerinin hesabını veremeyecek olan Tunç Soyer şimdi de Suriyeliler ve sığınmacılara “SIĞINIYOR”. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir Göç Politikası mevcuttur. Başta Gönüllü, Güvenli ve Onurlu Geri Dönüş olmak üzere çok kısa bir sürede inşa ettiği Göç Yönetimi kapasitesiyle dünyaya örnek bir Göç Politikası uyguluyor. Suriye’deki savaş ve çatışmaların mağduriyetiyle ülkemize can telaşıyla sığınmak durumunda kalan, sayıları 3 milyonu aşan Suriyelilere ilişkin her adım devlet aklı ve millet vicdanının rehberliğinde uluslararası hukuka ve evrensel normlara uygun bir şekilde yürütülmektedir. Seçimlerin 2. Tura kalmasıyla kendi Genel Başkanlarının da hızlıca çark ederek başvurduğu sığınmacılara karşı nefret söyleminin milletimizde karşılık bulmadığı seçim sonuçlarıyla sabittir. Yerel seçimler ve Tunç Soyer için hesap vakti yaklaşıyor. Tunç Soyer, İzmir'deki hizmetsizliğin nedenini sığınmacı gibi nedenlere bağlayamaz. İzmir'in biriken sorunlarını çözecekti de elinden tutan mı oldu? Koku problemini ve sivrisinek sorununu "troll saldırıları" diye savuşturan ve bu sorunların varlığını kabul etmeyen Tunç Soyer'in türlü türlü bahane üretmekte her zaman olduğu gibi üstüne yok”.
 

 
Paris'te başlayan olaylar Strazburg'a da sıçradı
 
İran'da kadınların stadyumlara girişine onay
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cumhuriyetli 3 Temmuz 2023 Pazartesi 01:42

az bilmiş buyur gel bekleriz seçimde.

Yorumu oyla      2      3  
Az Bilmiş 2 Temmuz 2023 Pazar 11:50

Sayın yorumcu ( Bülent Işık) yorumunuzu okudum. Evet son seçimde İzmir''de siz aldınız. Türkiye genelinde biz aldık. Zaten geçerli olanda Türkiye genelidir. Çorlu tren kazasına gitme. Daha 90 lı yıllarda Karşıyaka nın orada sanıyorum Bayraklı'' nın oralarda aşırı yağmur yağmıştı dere yatağındaki sel sularında 10 larca canımız gitmişti. Keşke yaşanmasaydı. İstenmeyen Tren ve Uçak kazaları dünyanın bir çok yerlerinde maalesef oluyor. Örnekköy deki imalat hatası değildir. Bas baya HIRSIZLIKTIR. Ak Parti yeni seçilen milletvekilleri kamuoyuna açıklamıştır. Çünkü İZBETON içinde rapor tutan kontrol edenler baş edemeyince ne yapmışlar Ak Partili siyasilere haber uçurmuşlar. Yoksa nasıl meydana çıkacak. Bir düşün bakalım. Pabuç pahalı olunça Büyükşehirin emriyle Karşıyaka mühürlemiştir. Sayın Bülent Işık yorumlarımız lütfen objektif olsun. Adil olsun. Haktan ayrılmayalım. Bu mevcut CHP belediyeleri yönetemiyorlarrrRRRRRRRRRR.

Yorumu oyla      2      3  
Bülent Işık 1 Temmuz 2023 Cumartesi 19:12

Rumuzu cuk oturmuş az bilmiş.Son seçimlerde üzerimizden Izmir 'de siz değil biz geçtik. Örnekköy 'de kentsel dönüşüm bölgesinde 43.000 metrekare imalattan 300 metrekareyi sorun yapacağına keşke 2018 yılında yağmurdan dolayı menfez kayması sonucu olan 25 kişinin öldüğü Çorlu tren kazasını sorun yapsaydın kendine. Üstelik Örnekköy 'de imalat hatasından dolayı o kısmı mühürleyen CHP li Karşıyaka belediyesi.

Yorumu oyla      2      3  
Az Bilmiş 1 Temmuz 2023 Cumartesi 12:23

Sayın yorumcular: (yenı yetme konuşmuş ve Şengül ablan). Hiç merak etmeyiniz. Yerel seçimlerde de üzerinizden (bu yol yapımında kullanılan silindir) SİLİNDİR gibi geçeceğiz. Benim milletvekilim genç ve daha yolun başındayken PERFORMANSI mükemmel. Bu İZBETON un demir ve düşük beton imalat hırsızlığını ortaya çıkarttı. Kamuoyuna açıkladı. Sizin haberiniz var mı.

Yorumu oyla      2      6  
yenı yetme konuşmuş 1 Temmuz 2023 Cumartesi 11:13

sizin izmirde metro yapmamak için bahaneleriniz var körfez konusunda tcdd ustune düşen gorevi yapmalıydı..10 senedır hızlı tren gelmedi.. kruvazıyer lımanı için ne bahanenız var..?

Yorumu oyla      2      3  
Az Bilmiş 1 Temmuz 2023 Cumartesi 01:20

Sayın SOYER un pusulası arızalıdır. Kuzeye değil hep GÜNEYE gösteriyor. Onun için dikkate almayın. Kendi haline bırakın. İstediğini yesin içsin. Neden mi: Körfezde KOKU yok dedi. İZSU müdürü yakın zamanda yüzülebileceğini açıkladı.

Yorumu oyla      2      5  
Şengül ablan 30 Haziran 2023 Cuma 23:58

İnan, çok iticisin yavrum !

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atatürk'ün Urla'ya gelişinin 97. yılı törenle kutlandı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 30 Haziran 1926'da Urla'yı ziyaretinin ...
Büyükşehir çalışanı Yamanlar'ın acı sonu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nda görev yapan ...
Seferlerde bayram yoğunluğu... Midilli'ye hücum!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İzmir-Midilli ...
 
Bayraklı can dostları unutmadı!
Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında ...
Narlıdere Metrosu'nda sona doğru!
Türkiye’de tüm metro hatlarını belediye imkanlarıyla yapan tek şehir olma ...
Kısırlaştırılan kedi-köpek sayısı iki katına çıktı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının kontrolsüz şekilde üremesini ...
 
Karşıyaka'da iklim krizine karşı hamle!
Karşıyaka Belediyesi, küresel iklim krizine karşı yerelde yürüttüğü çalışmalar ...
En büyük altyapı yatırımı... Buca'da su baskınları tarihe karışacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, körfezin varlığının ...
Bakanlık açıkladı... Konak ilk sırada!
Konak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan 2022 Yılı İlçelerin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden 'erken seçim' için meydan okudu?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva