HABERLER>POLİTİKA
31 Ağustos 2023 Perşembe - 16:50

AK Partili İnan: Cumhurbaşkanımız İzmir için dertleniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’e bakışı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili ve parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan, “Kentteki sorunlar günün sonunda Cumhurbaşkanımızın önüne de geliyor. Cumhurbaşkanımız İzmirli hemşerilerimiz için üzüyor, dertleniyor 'hemen hızlıca çözüm, halkımız CHP'li belediyelerin basiretsizliği yüzünden sorun çekmesinler' diyor” diye konuştu.

AK Partili İnan: Cumhurbaşkanımız İzmir için dertleniyor!

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili ve parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan, Sonsöz TV’nin konuğu oldu. Gazeteci Fatih Yapar’ın sorularını yanıtlayan İnan, gündeme ilişkin dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

YALANLARLA BİZİM HAKKIMIZA GİRDİLER
Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem İzmir Milletvekili Atila Sertel’in “AKP’nin yönetiminde bir İzmir’i hayal edebilir misiniz? Kordon’un halini, gençlerin halini düşünün! Özgürlüğü yaşayan çocukları düşünün! Çimlerde bile oturtmayabilirler! Zabıta gelir, zabıta!” ifadelerine yanıt veren İnan, “Söylediğiniz şahsın hala yüzü var mı bilmiyorum. 17-24 Aralıktan sonra, adliyeden tutun sosyal medyaya kadar bu paralel yapıya destek vermiş biri. Yaşam tarzı üzerinden konuşmalar yapacaksın diğer yandan geçmişte FETÖ yardakçılığı unutulmayacak... İzmir halkını bu tür bayat yalanlarla CHP'li siyasetçilerin her birine hakkımı helal etmiyorum. AK Parti teşkilatı olarak da helal etmiyoruz. Bu bayat siyaset üzerinden yıllarca İzmirliyi kandırdılar. Yıllarca AK Parti üzerinden yaşam tarzında müdahale olacak gibi yalanlarla bizim hakkımıza girdiler. Bizde hakkımız helal etmiyoruz. İzmirliler artık bu iftiralara inanmıyor. Çünkü ellerinde söyleyecekleri başak hiçbir şey kalmadı. Bugün partimizin 22'nci yılını kutladık. Yıllarca Ankara, Antalya'yı yönettik. Kime ne yapılmış? Benim yıllarım Kordon'da geçti. Böyle İzmir'e AK Parti üzerinden endişe sevk etmek doğru ve karakterli bir durum değildir. Böyle bir şey olmadığını 20 senedir vatandaşlarımız görüyor. AK Parti döneminde modernleşmeden yeniliklere kadar en büyük değişim yaşanmıştır. Onların aileleri mi daha genç bir ülkede yaşıyordu, yoksa biz mi daha özgür bir Türkiye'de yaşıyoruz? Anne ve babalarımızın geçmişine göre daha özgür bir ülkede yaşıyoruz. Bizim duruşumuz, kimliğimiz belli.  Bizim üzerimizden korku pompalamak etik de değil. Bunun böyle olmadığını 31 Mart'ta İzmir'i kazandığımızda şehirde yapacağımız icraatlarla göstereceğiz” diye konuştu.

İZMİRLİ HEMŞERİLERİMİZ İÇİN ÜZÜLÜYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’e bakışını da yorumlayan İnan, “İzmir’de şehircilik çökme noktasına gelmiş. çevrenizden insanlar İzmir'e misafirliğe geldiğinde yorumları negatif oluyor. İzmir ulaşımda, altyapıda, üstyapıda bu halde gidiyorlar. Geldikleri şehirdeki şehircilik ile kıyaslıyorlar. Bizim 2024'de  belli bir değişim iradesini ortaya koymamız lazım. Geri kalmışlığını kapatacak bir yerel yönetim idaresine ihtiyaç vardır o da AK Parti'de mevcuttur. Kollarımızı sıvayıp çalışmamız lazım bu açıkları kapatmak için. Kentteki sorunlar günün sonunda Cumhurbaşkanımızın önüne de geliyor. Cumhurbaşkanımız İzmirli hemşerilerimiz için üzüyor, dertleniyor 'hemen hızlıca çözüm, halkımız CHP'li belediyelerin basiretsizliği yüzünden sorun çekmesinler' diyor” ifadelerini kullandı.

31 Mart seçimlerini de işaret eden İnan, “İzmir'de istemezük anlayışının bize verdiği zararlar da oldu. İnşallah 31 Mart'ta  Cumhurbaşkanımızın  desteği ile İzmir'in geri kalmışlığındaki cari açıklığı kapatma çabamız söz konusu. Şehrimizin geri kalmışlığı artık partiler üstü bir sorun haline geldi” dedi.

 
Muğla'da otel hırsızları tutuklandı!
 
Aydın Büyükşehir Belediyesi, kurtuluş coşkusunu sanatla birleştiriyor
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Al sana cambaz 31 Ağustos 2023 Perşembe 23:31

https:www.egedesonsoz.comhaberdeprem-bolgesinde-uyari-eylemi-boyle-kolon-mu-olur1071358 Az bilmiş, al bak!

Yorumu oyla      2      3  
Az Bilmiş 31 Ağustos 2023 Perşembe 22:23

Röportajı ve yorumları okudum. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'' ın dediği gibi ölmüş atı kamçılamanın kimseye FAYDASI olmaz demişti. Bu ölmüş at olan CHP ve tayfası olan eski vekil SERTEL söylemleriyle TAKAS ve KORKU siyasetini tekrar ortaya koymuştur. Cambaza bak cambaza deyerek icat etmiş oldukları kentsel dönüşüm kooperatif inşaatları üzerinden eksik demir ve düşük beton çalma marifeti gösterenler. Bu yalan dolan iftiracı milletvekili POLAT ve ekibi karanlık ZİHNİYETİ çok iyi temsil etmektedirler.

Yorumu oyla      3      12  
Konak 31 Ağustos 2023 Perşembe 22:08

AKP izmirin genc milletvekili , AKP hukumetlerinin 22 senede Izmire yatirimlarini bir incelesin, diger buyuksehir lerle mukayese etsin sonucu degerlendirsin derim

Yorumu oyla      9      4  
vatandaş 31 Ağustos 2023 Perşembe 21:15

sayın inan, OTOGAR METROSU / İZMİR ANKARA HIZLI TRENİ ve KÖRFEZ GEÇİŞİ gibi projeleriniz vardı ama bitmedi. Bunlarla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Yorumu oyla      7      4  
Cumhuriyetli 31 Ağustos 2023 Perşembe 20:46

ülke için dertlensin boşversin izmiri.biz zaten farklı bir şehir olduk takılıyoruz burada.

Yorumu oyla      6      4  
İzmirli 31 Ağustos 2023 Perşembe 18:53

Bizde ülke için dertleniyoruz !

Yorumu oyla      10      3  
7 yıl geçmiş 31 Ağustos 2023 Perşembe 18:30

https://www.egedesonsoz.com/haber/Baskent-ten-metro-mujdesi-Halkpinar-Otogar-hatti-/952818

Yorumu oyla      5      4  
Torunun gerçeği 31 Ağustos 2023 Perşembe 17:45

Gözlerim yaşardı, İNAN'dım inandım , çarşı pazar yanıyor, yazarlar çizerler hapiste..Hırsızlar,ırz düşmanları,uyuşturucu suçluları dışarı bırakıldı , ama sayın CB İzmir için dertleniyormuş ...Hiç gülesim yoktu sayın İNAN Allah ta seni güldür güldür güldürsün, siyaseti ne kadar kirlettiniz böyle..

Yorumu oyla      10      4  
Otogar metrosu 31 Ağustos 2023 Perşembe 17:34

Otogar Metrosu ne olmuş? Cumhurbaşkanına sırmuş mu arkadaş?

Yorumu oyla      10      4  
:) 31 Ağustos 2023 Perşembe 17:08

Şakamısın sen .. İzmirliler için dertleniyormuş. Yatırım yapıldıda elinden alan mı oldu siz kural yasa tanımazsınız yapsanıza yatırımları, ülkesini düşünmeyen İzmir için dertleniyormuş. Dertlenmesi Çeşme projesi olmasın sakın nasıl yapsakta İzmiri Araplara peşkeş çeksek derdi olmasın o. İzmiri nasıl sıksak nasıl insanlarını kışkırtsak olmasın. hadi oradan be

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Türkiye hamleleriyle kendinden söz ettiriyor'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kaosun ve belirsizliğin arttığı bir ...
Erdoğan ve Putin'in görüşme tarihi belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ...
AK Partili Kaya'dan 'Soyer Harmandalı'yı kapatamaz' iddiası: 2029’a kadar taahhüdü var!
İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer'in Harmandalı'yı taşımak gibi bir ...
 
Çıray'dan Akşener'e Özlale sitemi: Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, İYİ Parti Kalkınma Politikaları ...
İnce, Dumlupınar Şehitliği'ni ziyaret etti!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kütahya'nın Dumlupınar ilçesindeki ...
CHP'li Aslanoğlu’ndan 'törene katılmadılar' diyen AK Partili vekile yanıt: Yanındakine bak!
CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, 'törene katılmadılar' diyen AK Parti İzmir ...
 
Mansur Yavaş'tan yerel seçim açıklaması!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ilk kez adaylığa dair ...
Kılıçdaroğlu, Aydın'da kortej yürüyüşüne katıldı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk ...
CHP Lideri Aydın'da hükümete yüklendi: Para dilenen bir iktidar!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin temel atma ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Acılar ‘askı’da!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva