HABERLER>POLİTİKA
9 Eylül 2011 Cuma - 14:05

AK Partili Çelik’e İzmir’den “İnce” ayar!

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’e sert yanıt verdi. İnce “Kendisi ve yakınları ile ilgili yolsuzluk iddialarına yanıt veremeyen Hüseyin Çelik bize çamur atmaktan vazgeçsin. İnsanda biraz edep olur, ar olur, ar” ifadelerini kullandı.

AK Partili Çelik’e İzmir’den “İnce” ayar!

Can Özlü/ Egedesonsöz - CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, A Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in, parti ile ilgili iddia ve eleştirilerine İzmir’den yanıt verdi. İl Başkanı Tacettin Bayır, İzmir Milletvekilleri Rahmi Aşkın Türeli, Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu ile eleştirilere yanıt veren İnce, AK Parti Hükümeti’nin dış politikasını eleştirdi.

Çelik: CHP Türkiye'nin Baas Partisi'dir...haberi için tıklayın

“SIFIR KOMŞU”

CHP’yi, Suriye iktidarındaki Baas Partisi’ne benzeten ve aynı zamanda İsrail’in avukatlığını yapmakla suçlayan AK Partili Çelik'in dünkü demeçleriyle ilgili zehir gibi açıklamalarda bulunan İnce, “Komşularla sıfır sorun mantığı ile başlayıp sıfır komşu noktasına geldik. Dostum, arkadaşım dediklerini bugün batılı emperyalizmin kucağına nasıl attığını görüyoruz. Hüseyin Çelik AKP’nin borazanıdır. Kendisi, CHP’ye hakaret etmek ve çamur atmakla görevlidir. Milli Eğitim atamalarında mezhep ayrımı yaptığını biliyorduk. Meğer Çelik’in dış politika anlayışı da mezhepler üzerine kurulmuş. Yahudi işadamlarına peşkeş çekenler bugün bizi İsrail’e yakın olmakla, Genel Başkanımızı, İsrail’in avukatı olmakla suçluyor. Aslında İsrail’in gizli avukatı, örtülü taşeronu olan AKP bugün çamur atma politikasının en son versiyonunu yaşamaktadır” dedi.

ELEŞTİRİDEN VAZGEÇSİN

Çelik’in, Milli Eğitim Bakanı olduğu dönemde yayınladığı bir genelgeyi de basın mensupları ile paylaşan İnce, “Hüseyin Çelik bir genelge yayınlıyor. Çeşitli ürünlerin boykot edilmesi ile ilgili yayınlanan genelgede Çelik açıkça İsrail propagandası yapıyor. Okullarda İsrail mallarının boykot edilmemesini istiyor. Gerçek avukatlık böyle olur. Bize darbeci dediler, sonra 12 Eylül’ün darbecisi Kenan Evren’in avukatı milletvekili çıktı. Bize İsrail’in avukatı diyor kendisi kendi imzasıyla İsrail’in avukatlığını yapıyor. Siz füze kalkanını kimi kimden korumak için kuruyorsunuz. Bu çok net. İsrail’i İran’dan korumak için füze kalkanı kuruyorlar bize de çamur atıyorlar. Kendisi ve yakınları ile ilgili yolsuzluk iddialarına yanıt veremeyen Hüseyin Çelik bize çamur atmaktan vazgeçsin. İnsanda biraz edep olur, ar olur, ar” ifadelerini kullandı.

İSRAİL GÖNDERMESİ!

Çelik’in, CHP için kullandığı “Türkiye’nin Baas Partisi, CHP’dir” sözlerini de eleştiren İnce, “Bize Baas Partisi diyor. Ona şunu sormak istiyorum; Kaddafi’den İnsan Hakları Ödülü aldı senin genel başkanın. Sonra gitti Kaddafi’yi batılı emperyalistlerin kucağına attı. Yahudi ödülü aldı, gitti üzerine İslam’a Hizmet Ödülü aldı. Ödülü aldığı insanları sonra batıya teslim eden parti AK Parti’dir. Suudi Kralı için söylediklerini, Suriye Devlet Başkanı için söyledikleri biliyoruz. Biz o zaman mezhepsel ayrımcılık yaptık mı? Bize, Baas Partisi diyor. Önce kendi genel merkezlerindeki tabelaya baksın, sonra aynaya baksın içinden de şöyle desin: “Dostlarını kardeşlerini satan kim” Bize Baas Partisi diyene kadar dostlarını, kardeşlerini satanları aynada görsün. Suriye bizim dostumuz. Suriye ile dost olmamız gerekir. ‘Suriye ile ilgili bir mezhepsel yakınlıkları mı var’ diyor. Siz iran’dan İsrail'i korumak istiyorsunuz, onun için füze kalkanı koruyorsunuz. O zaman sizin İsrail ile gizli bir inanç ortaklığınız mı var. İsrail'in avukatı Hüseyin Çelik’in belgesidir bu” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kravatlılar 10 Eylül 2011 Cumartesi 01:04

halkın içine giremeyen sadece masadan konuşan chp...sosyal demokratlar..size gülüyoruzzzz....

Yorumu oyla      14      7  
hüseyin ahmetoğlu 9 Eylül 2011 Cuma 18:21

sen ne ekersen onu biçersin.ne oldu gücüne mi gitti sen türlü lafı söyleyeceksin san söylendimi ağrına gidecek yok öyle bir siaset sn ince.sana tavsiyem sn çelik ile hiç daşmamanı..ezilirsin kalısın kayaların altında.ne oldu birden bire coştunuz izmirde.hiçmi ruhunuz sıkılmıyor.hiç mi etrefı görmüyorsunuz her taraf harabe millet kir pas içinde cefa içinde yollar pislikle dolu.bunları görün görün.ama sen görmesen de olur dünya alem biliyor sizlerin nekadar beceriksiz olduğunuzu artık sabredeceğiz

Yorumu oyla      15      10  
İzmir'e Yazık.. 9 Eylül 2011 Cuma 15:49

Aman ne ayaaar, ne ayar..

Yorumu oyla      18      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arınç: Gazeteciler neden içeride?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir gazetecinin mesleğini yaparken hiçbir ...
Milletvekillerine dolgun maaşlı şoför
Milletvekillerinin yıllardır beklediği 3. personel desteği de nihayet ...
Başbakan Erdoğan'dan İsrail'e 3 şart
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Başbakanı Jean Claude Juncker'la ...
 
Kılıçdaroğlu herkesi haşladı, noktayı koydu
Büyükşehir ve ilçe belediyeler arasında iki ayı aşkın süre devam eden ...
Rıfat Sait'ten teşekkür yemeği
AK Parti İzmir milletvekili ve TBMM Dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait, ...
Tekin'den Çelik'e sert yanıt
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ...
 
Kılıçdaroğlu ‘Büyükşehir’den yana’ taraf oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
İzmir'e teşvik müjdesi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, fuar için geldiği İzmir'de önemli açıklamalar yaptı.
Bahçeli: Kış gelmeden Irak'a girelim
MHP Lideri Bahçeli ''Kış gelmeden kara harekâtı hayata geçirilmeli. Irak'ın ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva