HABERLER>POLİTİKA
1 Kasım 2011 Salı - 12:02

AK Parti İzmir’de büyük yoklama

Kongre sürecinin devam ettiği AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda parti tabanın görüşleri alınacak.

AK Parti İzmir’de büyük yoklama

Fatih Yapar/Egedesonsöz -  Delege seçimlerinin ardından kongre sürecine giren AK Parti İzmir İl Teşkilatı büyük sınava tabii tutulacak. AK Parti Genel Merkezi’nin İzmir’de il teşkilatına uygulayacağı sınavı İl Koordinatörü Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı yapacak. İzmir’in 30 ilçesinde aktif görev alan ilçe başkanı başta olmak üzere ilçe yönetimleri ile buluşacak olan Kabakçı, ilçelere bizzat giderek değerlendirmelere katılacak. İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve İl Başkan Yardımcıları’nın da katılması beklenen gezilerde kongre sürecine giren partide tabanının nabzı yoklanacak.
 
Partililere, ilçede ilçe başkanı olmasını istediğiniz üç ismi yazınız. İlçe yönetim kurulu hakkındaki kanaatiniz nedir? İlçe yönetim kurulları başarılı mı yoksa yetersiz mi? Gibi sorular sorulacak. Toplantıya katılan partililerden ilçe yönetim kurulunda bulunmasını istediği 5 ismi yazması istenirken bulunmasını istemediği kişiler de talep edilecek. “İlçe yönetiminde görmek istemediğiniz isimler var mı, varsa yazınız?” gibi soruların da sorulacağı geniş çaplı çalışmada ayrıca partiye dışarıdan isim önerilmesi talep edilecek. Partililerden bulundukları ilçede partide görev almayan fakat almasında fayda görülen, sevilen ve fikirlerine önem verilen kişilerin isimlerinin yazılması istenecek. Daha sonra bu kişilerle ayrı bir kanaldan temas kurulup partiye kazandırılmasına çalışılacak.
 
KİMLER KATILACAK
Kabakçı’nın bizzat organize edeceği toplantılarda ilçe kongrelerine gidilen süreçte toplantıların aralıksız olmasına özen gösterilecek. Görüşlerin sorulacağı toplantılara ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçelerde oturan il yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, kadın kolları ile gençlik kolları yürütme kurulu üyeleri, belde yürütme kurulu üyeleri, belde belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri katılacak.
 
BAYRAMLAŞMAYA GELİYORUM
İzmir’de yapılacak yoklama tarihinin tam olarak netleşmediğini ifade eden İl Koordinatörü Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, “Yurt dışında bir seyahatteydim. Yeni geldim. O yüzden önümdeki programlara bakıp bir zaman aralığı belirleyeceğim. Nasipse bayramlaşma törenleri için İzmir’de olmayı planlıyorum” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akgençlik 2 Kasım 2011 Çarşamba 15:11

sayın vekilim kiraz 'a özellikle bir incelemenizi ve teşkilatın sapkın siyasetini,ihale takipçiliği yaptığını,partililerimizi küstürdüğünü,chp-AKP itifakı kurup birlikte hareket ettiklerini göreceksiniz.Anlaşma çoktan yapılmış bile teşkilat yönetimin kendilerinde kalması karşılığında chp lilerden yardım almakta karşılığında da belediyeyi almamız için en güçlü ve tek adayımız olan Durmuş ÖZÇINAR 'ı saf dışı bırakmak.Sonuçta belediye chp de kalacak partide bu arkadaşlara.yazık çok yazıkkkkk...

Yorumu oyla      14      7  
2 Kasım 2011 Çarşamba 10:07

Mevkiler gelir geçer; önemli olan normal bir insan olmaktır.

Yorumu oyla      17      6  
K..........L 2 Kasım 2011 Çarşamba 10:05

Geçmişi değiştiremezsin, fakat gelecek daima elindedir.

Yorumu oyla      16      6  
KARAR 2 Kasım 2011 Çarşamba 09:56

2 TUR lu seçim gibi gözüküyor,İlk turda isimler İkinci turda Yönetim seçilsin daha DEMOKRAT ik olur,en öenmli KARAR"ETİKET VE MENFAAT"için gelenleri kovala.Saygılar.

Yorumu oyla      17      6  
SÜKRÜ AMÇA 2 Kasım 2011 Çarşamba 09:43

Sayın vekilim izmirimize hosgeldiniz ben 50 yıldır izmirde bünün 41 yılını çay mahalesinde ikamet eden bir vatandaşım teskilatda görevim yok iyi bir akparti liyim eger bayraklıda bir baskan degişimine gidilecekse bir yeni yapılanma düşünülüyorsaİsmail baskanın fikri alınmalı çünkü başarılı ve bayraklının evladı herkeş onu tanır köklübir aile iyi bir işadamıdır degişiklik olacaksa fikri alınmalı ve bençe KURUCU TESKİLAT BASKANI SKM BASKANI ABDULLAH MERTOGLU İLÇE BASKANI YAPILMALI KENDİSİ TOPARLAR

Yorumu oyla      16      7  
ismail sarıyla devam 2 Kasım 2011 Çarşamba 09:35

sayın vekili size güveniyoruz sizin üstün tecübeniz bayraklıda partimizi ikdidara taşıyacak kadroları ve ilçe baskanını seçmeliyiz istkrarın sürmesi lazım partiye zarar ve yönetiçi ve lider fasvı olmayan temsil kabiliyeti yok konusmadan iki kelimeyi bir araya getiremeyen yoksun kisileri degil temsil güçü ğüçlü baskanları getirmemiz lazım istikrar sürsün bayraklı büyüsün

Yorumu oyla      16      6  
UMIT AYDIN 2 Kasım 2011 Çarşamba 09:16

KARAR DOĞRU SAYIN VEKILIM ANCAK SIZN USTA TECRUBENIZ UMIT EDIYORUM KI SU AYRIMI IYI YAPACAKTIR.PARTISNI IKTIDAR ETMEK ISTEYEN VE PARTISI IÇINDE IKTIDAR OLMAK ISTEYEN SAYGILARIMLA

Yorumu oyla      15      6  
özbucalı 2 Kasım 2011 Çarşamba 02:22

Allah aşkına Buca ilçe yönetimi ve başkanı şapkasını çıkarıp önlerine koysunlar ve iki elini başının arasına alıp şu soruyu kendilerine bir sorsunlar" biz gerçekten başarılı bir yönetim sergiledik mi?"bu soru çok önemli...! buradan çok şey yazmak isterim ama "HIRS"lı insanların cevapları hep kalıp cevap olacağı için.. yazmıyorum... Ak partiye gönül vermiş bucalılar biliyor ve görüyor..yönetim şeklini..

Yorumu oyla      14      7  
sayın vekilim 1 Kasım 2011 Salı 23:09

byraklıda yapacağınız araştırmayı bizlerde çok istiyoruz nedenmi üç dönemdir iktidardayız 2001 den beri bu muhterem camianın neferiyiz.bu donem parti yönetimleri oturması lazım sayın başbakanımız usta olduk diyor ustaları seçelim usta az hata yapar usta hizmet eder usta olgun olur usta çalışanını korur.usta çıkar etrafına bakar gezer eksiklikleri görür.biz bayraklıda seçim alacaksak usta istiyoruz.kavgacı insanları başkan yönetici kabul etmiyoruz sayın vekilim size güveniyoruz.

Yorumu oyla      15      6  
HÜSEYİN AHMETOĞLU 1 Kasım 2011 Salı 18:24

SANAL ORTAMDA BAŞKALARIN ADINA YORUM YAPMANIN BEDELİ DENİZLERDE İŞLEDİĞİN SUÇLAR KADAR AĞIR OLUR.

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kıbrıs sorununa ‘Alarm zili’ formülü
Kıbrıs’ta iki toplumun liderleri 37 yıl sonra ilk kez uzlaşmaya bu kadar yaklaştı
AK Parti Menemen’den çöp fabrikası tepkisi
AK Parti Menemen teşkilatı üyeleri, İlçe Başkanı Arif Kuran başkanlığında ...
CHP İzmir'de imzalar elde kaldı
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır’ı devirmek adına başlatılan imza kampanyasında ...
 
AK Parti'li Şengül’den Manisa'ya ince ayar
AK Parti Manisa Koordinatörü ve İzmir Milletvekili Aydın Şengül, kongre ...
'Elimizde kadehlerle kahkaha mı atsaydık?'
Ertuğrul Günay, törenlerin iptaline tepki gösterenlere 'Elimizde kadehlerle ...
Meclis, 5 ülkeyle dostluğu kesti
Meclis, Afrika ülkeleri ağırlıklı olmak üzere 18 yeni ülke ile daha dostluk ...
 
CHP eski il başkanı İP'ye katıldı
CHP Eski İzmir İl Başkanı Memiş Yıldırımcan, Prof. Dr. Özdemir Nutku, ...
CHP'den “deprem vergileri” için araştırma önergesi
CHP, “1999 depreminden sonra toplanan vergilerin nerelerde kullanıldığının ...
Selvi Hanıma göre CHP en çok yüzde 35'i görür!
Selvi Kılıçdaroğlu'nun oy tahmini başta eşi olmak üzere CHP'lileri üzecek. ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva