HABERLER>POLİTİKA
31 Ekim 2011 Pazartesi - 17:36

AK Parti'li Şengül’den Manisa'ya ince ayar

AK Parti Manisa Koordinatörü ve İzmir Milletvekili Aydın Şengül, kongre sürecinde olan Manisa’da partilileri uyardı. Şengül, “Partimizin önerdiği isim dışında bir kişi aday çıkıp kazansa da iki ay sonra görevden alınır” dedi.

AK Parti li Şengül’den Manisa ya ince ayar

FATİH YAPAR/Egedesonsöz- AK Parti Manisa Koordinatörü ve İzmir Milletvekili Aydın Şengül Manisa’da partililer ile bir araya geldi. Manisa Merkez ilçe toplantısına katılan Şengül, Sarıgöl, Akhisar ve Turgutlu ilçelerinde incelemelerde bulundu. Egedesonsöz’ün de takip ettiği ilçe turunda partililer ile buluşan Şengül, zaman zaman sert mesajlar verdi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi gibi iki önemli ismin bulunduğu Manisa’da ilçe kongrelerine yönelik açıklamalar yapan Şengül, parti genel merkezinin bakışının gayet net ve açık olduğunu söyledi. Manisa parti teşkilatının önümüzdeki günlerde masaya yatırılacağını anlatan Şengül, “Manisa ile İzmir birbirine çok yakın iki önemli ilimiz. Burada önümüzdeki günlerde kongre sürecine gireceğiz. Geçmişte buruk olarak geride bıraktığımız bir yerel seçim var. Önümüzdeki yerel seçimlerde Manisa’nın tekrar AK Parti ile buluşması için çalışacağız. Sizin de hedefiniz bu doğrultuda olması gerekiyor. Yerel seçimlerde ilk hedefimiz kaybedilen belediye başkanlığını almaktır” dedi.
 
EGONUZU KENARA BIRAKIN
“Önemli olan şahıslar değil partinin ideolojisi ve fikirleridir” diyen Şengül, herkesin dikkatli bir şekilde çalışma yapması gerektiğini söyledi. Partide görev alanların egosunu, kişisel fikirlerini ve düşüncelerini bir kenara bırakması gerektiğini anlatan Şengül, “Nefsini terbiye etmiş, başarılı arkadaşlarımızla yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim performansımız her zaman yüksek olacak. Sayın Başbakanımız da çalışmalara sanki yeni başlamış gibi heyecanla, gayretle bu işi götürüyor. Biz de kendisini örnek alıyoruz. Kimsenin burada kendi anına bir beklentisi yok. Hepimiz çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak istiyoruz” diye konuştu.
 
ÇATLAK SESE İZİN VERMEYİZ
İlçe kongrelerine tek adayla gidileceğini ifade eden Şengül, Manisa’nın 16 ilçesinde bu konuya çok dikkat edeceklerini söyledi. Şengül, “Biz, parti teşkilatımızın daha ileri noktalara gelmesi için çalışıyoruz. Herkesin görüşünün alınmasından yanayız. Kesinlikle iki ya da üç liste ile seçimlere gidilmeyecek. Zaten en iyi kararı il ve ilçe teşkilatlarının vereceğini düşünerek sürekli partililerimizin görüşlerini soruyoruz. Çok gazla çatlak sese izin vermeyeceğiz. Buradan parti yönetimindeki arkadaşlarımıza sesleniyorum. Genel merkezin gösterdiği aday dışında bir kişi çıkıp, aday olup tüm delegelerin oyunu alarak başkan seçilse bile bu görevde kalamaz. İki ay geçmeden görevden alınır. Biz uzlaşının ve sağduyunun partisiyiz. Kimse sen ben bizim oğlan mantığı ile hareket edemez” ifadelerini kullandı.
 
Şengül ayrıca Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gürkan Koyuncu ile İl Başkanlığı döneminde kazandığı deneyimleri paylaştı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kirazlı 2 Kasım 2011 Çarşamba 15:19

sayın vekilim Kirazda dönen dolapları,yapılan yanlışları özelllikle seçim sürecinde siz millet vekili adylarımıza yapılan saygısızlıkları sayın mustafa KABAK çıya bizzat iletmenizi rica ediyorum.Çünkü izmir ivede özellikle kiraz teşkilatını sizçok daha iyi biliyorsunuz.Kirazda gerçekten çalışan ve tüm halkın sevgisini ve desteğini kazanmış eski başkanımızıçok iyi tanıryorsunuz.mevcut teşkilat 3 5kişiyle sizi karşılamaya hazırlanırken biz sizi öğretmen evinde kaç kişiye karşıladığımızı biliyosunz

Yorumu oyla      14      6  
soner 2 Kasım 2011 Çarşamba 13:49

bu yorum yapanalar çok biliyor ya ben sayın vekile katılıyorum desdekliyorum

Yorumu oyla      14      6  
ŞİRİNYERLİ 2 Kasım 2011 Çarşamba 10:03

Seçilse bile 2 ay sonra görevden alınır "SÖZCÜĞÜ" Seçilmiş herkese hakarettir,BAŞBAKANIN bu lafı İŞİTMESİNİ çok isterim.Saygılar.

Yorumu oyla      12      7  
ali ser 1 Kasım 2011 Salı 22:38

· Gerçek kokusuyla, ahmağı kandıran yalan sözün kokusu, miskle sarımsak kokusu gibi, söz söyleyenin soluğundan anlaşılır.

Yorumu oyla      12      6  
adalet 1 Kasım 2011 Salı 17:18

sayın vekilim gitdiyin her yer adın gibi aydı oluyor bir arkadaşim yazmiş bayralı cadı kazanı düyün yerinde şey ister gibi birde mikail biliçi cıkmiş pesya görevden aldın bacadan gimeye calişiyorlar birde calişanlara belden aşagı gözleri dönmüş vuruyorlar aynı sözzu baraklı ilce içinde söyle de kovulan bidaha gelmesin akpartiliyiz hizmet icin calişan bir ilce başkanı var zaten birde ilce başkanı olacak insan dedi,kodu yapmaz mahalle leri dolaşarak iş yapın hizmet yapın insan kendi ailesine antmz

Yorumu oyla      15      6  
izmir 1 Kasım 2011 Salı 16:36

seninle grurduyuyoruz baskanım seni seviyoruz

Yorumu oyla      14      6  
kafkaflılar 1 Kasım 2011 Salı 16:30

baskanım asıl karsıyakaya bekleriz siz kafsin kaflısınız bizleri unutmayın sevgi ve saygılarımızı sunarız

Yorumu oyla      14      6  
selcuk 1 Kasım 2011 Salı 16:29

baskanım bizleri unutma ödemişede bekleriz en kısa zamanda seninle calısmak güzeldi ödemise de bekleriz

Yorumu oyla      14      6  
SEFA 1 Kasım 2011 Salı 13:50

Aydın'nım SENGÜL'ÜM MANİSA AYDINLANACAK MANISAMIZA HOSGELDİN SEFALAR GETİRDİN

Yorumu oyla      14      6  
KALENDER 1 Kasım 2011 Salı 13:26

SENİ BU TESKŞLAT ÇOK SEVİYOR KİM NE DERSE DESİN SNİ GENEL BASKANDA ÇOK SEVİYOR SENİNİ MANİSA TESKİLATIDA SEVİYOR BİRLİK VE BERABERLİGİMİZİ KİM SE BOZAMAZ İSTİKRAR SÜRSÜN MANİSAMIZ BÜYÜSÜN

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Elimizde kadehlerle kahkaha mı atsaydık?'
Ertuğrul Günay, törenlerin iptaline tepki gösterenlere 'Elimizde kadehlerle ...
Meclis, 5 ülkeyle dostluğu kesti
Meclis, Afrika ülkeleri ağırlıklı olmak üzere 18 yeni ülke ile daha dostluk ...
CHP eski il başkanı İP'ye katıldı
CHP Eski İzmir İl Başkanı Memiş Yıldırımcan, Prof. Dr. Özdemir Nutku, ...
 
CHP'den “deprem vergileri” için araştırma önergesi
CHP, “1999 depreminden sonra toplanan vergilerin nerelerde kullanıldığının ...
Selvi Hanıma göre CHP en çok yüzde 35'i görür!
Selvi Kılıçdaroğlu'nun oy tahmini başta eşi olmak üzere CHP'lileri üzecek. ...
Aksünger, 29 Ekim'i Tire ve Bayındır’da kutladı
CHP İzmir milletvekili Erdal Aksünger, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Tire, ...
 
CHP’de il-ilçe kongreleri de ertelendi
Büyük Kurultayı en az 6 ay erteleyen CHP Parti Meclisi, il ve ilçe kongrelerinde ...
Bekaroğlu: ‘Başbakan da kaçak evde oturuyordu’
HAS Partili Mehmet Bekaroğlu, ’Kaçak evden çıkan Başbakan ile ekibi 17 ...
CHP Narlıdere’den Van’a kan bağışı
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 88. Yılında, Narlıdere Chp ilçe teşkilatı, ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva