HABERLER>POLİTİKA
11 Aralık 2021 Cumartesi - 11:06

AK Parti İzmir'de adım adım 2023... 'Teşkilat Akademisi' start aldı!

İzmir Termal Tesisleri'nde gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi'nde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Biz bir hikaye yazdık, 20 yıl boyunca ülkeye çok şey kazandırdık hizmetler kattık bunun için gururluyuz. Heyecanımız dipdiri, bu hikayenin kahramanı üyelerimizdir. Bu hikayenin kahramanı hepinizsiniz" dedi. İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise "Sizlere güveniyoruz. Bu hikaye devam edecek. 2023'te de güçlenerek devam edecek. 2023'ün bir fakrı var, İzmir'de de inşallah iktidar olacağız" diye konuştu.

AK Parti İzmir de adım adım 2023...   Teşkilat Akademisi  start aldı!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 81 ilde düzenlenmesi planlanan Teşkilat Akademisi'nin İzmir ayağı bugün Termal Otel'de gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, İl Yöneticilikleri ve 30 ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajının gösterimiyle başlayan eğitimin açılışında Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli konuşmasını yaptı.

SÜREKLİ: 2023'TE İKTİDAR OLACAĞIZ
Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli toplantının önemime dikkat çekerken 2023'te hedeflerinin İzmir'de de iktidar olduğunu belirtti. Sürekli, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Teşkilat Akademisi'nin İzmir'de 2 gün sürecek yoğun bir akademi programı var. Ben genel merkez AR-GE başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Ankara'da bu akademiye katıldım ders aldım. Hiçbir dersi kaçırmayın, sonra çok pişman olursunuz. Daha önce bu derslere katılan biri olarak diyorum... Heyecanımız zaten İzmir'de var ancak motivasyonumuzun daha da arttığı göreceksiniz ve 2023 yolunda güçlü gideceğiz. AK Parti kurulduğunda beri hızlı yükselmiş bir partidir. Burada hikayeler yazışmıştır. Bu hikayenin gerçek kahramanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu hikayenin gizli kahramanları da sizlersiniz. 17-25 Aralık'tan sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı karşılayan sizlersiniz. Gezi olaylarında Cumhurbaşkanımızı karşılayan yine sizlersiniz. İzmir'de 2011'de Gündoğdu da 300 bin kişilik mitingi yapan sizlersiniz, 2014'de rekoru tazeleyen mitingi yapan sizlersiniz. 2020'de soğuk bir havada kuzey Otoyolu'nda 50 bin kişiyi oluşturanlar sizlersiniz. En son Cumhurbaşkanımız 26 Kasım'da İzmir'e geldiğinde Bayraklı'da Menemen'de alanlara sığmayan balkonlardan karanfiller atan kahramanlar sizlersiniz. Sizlere güveniyoruz. Bu hikaye devam edecek. 2023'te güçlenerek devam edecek. 2023'ün bir fakrı var, İzmir'de de inşallah iktidar olacağız" diye konuştu.

DAĞ: HİKAYENİN BAŞLADIĞI YER BURASI
Konuşmasını gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise geçmişte yaşanan gezi olaylarını hatırlatarak, "Bu hikayenin kahramanı sensin canlı yaşandığı salonlardan başında gelir burası... Gezi olayları başlamış, İzmir'de dahil vandallar ortaya çıkmıştı... Duraklara, okullara, hastanelere birileri tarafından zarar verilmişti. Bende Bayraklı'dan buraya gelirken Çankaya'da bir dershane ve durağın zarar verildiğini görmüştüm. Bizim burada il danışma kurulumuz vardı. Bu salon yine hınca hınç doluydu. Biz bu salondan hem İzmir gem Türkiye'ye çok güçlü mesaj vermiştik. O mesaj da 'Siz ne yaparsanız yapın, ortalığı yaksanız da yıksanız da biz dimdik buradayız ve Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ile yol yürüyerek devam edeceğiz' diye haykırdık. O zaman eylemleri yapmak isteyenler başarılı olmadılar. Hem iktidarı devirmek isteyenler o eylemlerle Taksim'de eylemler yapanlar başarılı olmadıkları gibi 2015 seçimlerinde de 2016 referandumunda da 2018-2019 seçimlerinde de AK Parti birinci parti olmuştur. O gün gezi olaylarını planlayanlar 3'ncü havalimanını yapamayacaksınız, İzmir İstanbul Otoyolu'nu yapmayacaksınız, nükleer tesisleri de yapamayacaksınız demişlerdi. Biz hepsini yaptık. Yani burada çok net bir şekilde görünen şu, biz bir hikaye yazdık 20 yıl boyunca ülkeye çok şey kazandırdık hizmetler kattık bunun için gururluyuz. Heyecanımız dipdiri, bu hikayenin kahramanı üyelerimizdir. Bu hikayenin kahramanı hepinizsiniz" dedi.

Açılışın ardından basına kapalı devam eden eğitimin ilk gününde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, eski bakan Faruk Çelik, Prof. Dr. Mehmet Şahin ve yazar Şaban Kızıldağ'ın sunum yaptı.

PAKDEMİRLİ: İKTİDARDAN ÜÇ OY DAHA ÇALMAK İÇİN
AK Parti'nin Türkiye'ye büyük hizmetler verdiğini belirten Pakdemirli, şöyle konuştu:

"AK Parti’nin kaderi, Türkiye'nin kaderidir diyoruz. 2023 seçimleri çok önemli. Biz 19 yılda sessiz bir devrim yaptık. Türkiye'de görülmemiş hizmetler yapıldı, tarihi fırsatlar yakalandı. Çileli ve engelli yollardan hep birlikte geçtik. Bu sessiz devrim çoğunluğun sesiydi.

Sessiz devrim yaptık ama anlatamadık. Muhalefete göre ülkede ne tarım ne bir şey kalmış. Bütün rakamları önlerine koydum. Muhalefete 'Siz yalan söylüyorsunuz.' dedim. Verileri gösterdim. 'TÜİK'ten mi aldın' dediler. Siz iktidara gelemezsiniz ama geldiğinizi varsayalım bu kurumlar size de lazım. Onların bizim yaptığımız işleri gölgelemek dışında yaptıkları bir iş yok.

Katar ile teknik iş birliği anlaşması imzalandı su alanında. Cahiller demiyorum çünkü bilerek yapıyorlar. Diyorlar ki 'Türkiye'nin suyunu Katar'a ulaştıracaklar.' Türkiye'nin suyunu Kıbrıs'a zor ulaştırıyoruz. Büyük yalan söylüyorlar. Niye? İktidardan 3 oy daha çalmak için."

Pakdemirli, muhalefet partilerinin orman şehitlerinin üzerinden de siyaset yapmaya çalıştığını dile getirerek, birçok gelişmiş ülkenin aylarca söndüremediği yangınları söndürdüklerini kaydetti.

Yangın söndürmenin uçak meselesi olmadığını söyleyen Pakdemirli, "Bu iş uçak meselesi, adet meselesi değil, gönül meselesi. Bizim gönül vermiş bir orman teşkilatımız var." dedi.

Pakdemirli, konuşmasında Tarım ve Orman Bakanlığının hizmet ve projeleri hakkında da bilgiler verdi.

 
Rüzgardan elektrik üretiminde rekor kırıldı
 
İstanbul'da ekmeğe bir zam daha! 3,5 lira oldu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GAZİEMİR 11 Aralık 2021 Cumartesi 20:32

Sayın Ak Partili il başkanı ve yetkililer, bu eğitim çalışmalarını belediye meclis üyeleri içinde başlatsanız diyorum!!! Çünki meclis toplantılarında araki bulasın!!! Neden niçin nasıl KATILMAZLAR bir türlü anlam veremiyoruz..

Yorumu oyla      6      3  
Hiç uğraşmayın 11 Aralık 2021 Cumartesi 18:34

Ekonomik durum böyle devam ettikçe hiç boşuna uğraşmayın. Akıntıya kürek çekersiniz. İzmir'den size hayır yok.

Yorumu oyla      2      7  
Bülent Işik 11 Aralık 2021 Cumartesi 14:33

Çay yaparken daha önce hazır su kullanıyordum. Şimdi sayenizde yarı çeşme yarı hazır su kullanıyorum.Yani hibrit otomobiller gibi hibrit su.Bence bırakın Büyükşehir belediye başkanlığını kazandığınız ilçe belediyeleri değişecek.

Yorumu oyla      5      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sürpriz ziyaret!
Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı ...
AK Partili Sürekli üreticilerle buluştu: Devlet yanınızda!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Tire ve Ödemiş ilçelerinde, ...
'Terörü bu topraklardan temizleyeceğim!'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul'da ...
 
'CHP’yi HDP’den ayrı değerlendirmek neredeyse imkansız'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Artık CHP’yi HDP’den, Kılıçdaroğlu’nu ...
AK Parti İzmir’de ‘Teşkilat Akademisi’ zamanı
AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Teşkilat ...
CHP'li Purçu'dan İnsan Hakları Günü mesajı
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla ...
 
CHP’li Yücel: Hizmetler iktidarın lütfu değil!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla ...
Yücel'den AK Parti'ye 'FETÖ' göndermesi: Türkiye'nin kaynakları peşkeş çekilirken neredeydiniz?
İzmir'de tamamlanan Buca Metrosu ihalesi sonrası başlayan tartışmalar ...
CHP’li Polat’tan Sarp Gümrüğü için flaş iddia!
Türkiye'nin en büyük gümrüklerinden ve sınır kapılarından bir tanesinin ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva