HABERLER>GÜNCEL
25 Eylül 2011 Pazar - 12:22

Siirt’te şehit sayımız 6’ya çıktı!

Siirt'in Pervari ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 6 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü, yaralı sayısının 11 olduğu bildirildi.

Siirt’te şehit sayımız 6’ya çıktı!

SİİRT - Valilikten yapılan yazılı açıklamada, terör örgütü PKK üyesi bir grubun Belenoluk Jandarma Karakol Komutanlığına saldırı düzenlediği hatırlatıldı.

Siirt'te karakola saldırı 5 şehit haberi için tıklayın

2 şehidin ateşi İzmir'e düştü haberi için tıklayın
 
Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada şehit sayısının 6, yaralı sayısının 11 olduğu belirtilen açıklamada, bölgede operasyonların aralıksız sürdürüldüğü kaydedildi.
 
Yaralıların tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi. Operasyonda ilk belirlemelere göre 3 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Siirt Valiliğinin daha önceki açıklamasında 5 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 7 güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirilmişti.
 
Yola mayın döşediler
Teröristlerin Belenoluk Köyü’ne takviye askerlerin gelmesini önlemek için köy yoluna çok sayıda mayınlı tuzaklar kurduğu tespit edildi. Bunun üzerine Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı’ndan kalkan Sikorsky helikopterlerle çatışma bölgesine özel eğitimli komandolar gönderildi. Teröristler ateş açınca helikopterler inişte güçlük yaşadı.
 
Bu kez devreye Kobra helikopterler girdi. Kobra helikopterler de PKK’lıların bulunduğu alanları yoğun ateş altına aldı ve bombaladı. Çatışmada 3 terörist de öldürüldü. Yaralı askerler helikopterle Siirt ve Şırnak’taki hastanelere gönderildi. Çatışma nedeniyle Siirt’te tüm resmi ve özel hastanelerdeki doktorlar görev başına çağırıldı.
 
25 yılda 316 şehit
Terör örgütü PKK, yaklaşık 20 aydır bu boyutta karakol baskını yapmamıştı. Terör örgütünün en son büyük karakol baskını Tunceli’de gerçekleşti. Nazımiye’deki Sarıyayla Karakolu’nu basan teröristler 4 askeri şehit etti. Son 25 yıldaki karakol baskınlarında 316 asker şehit edildi.
 
Diyarbakır’da da saldırı
Diyarbakır Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de teröristlerce saldırı düzenlendi. Roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda 2 polis yaralandı. Bölgede operasyonlar başlatıldı.
 
Köylüleri siper aldılar
Siirt’e 132 kilometre mesafede olan Belenoluk Köyü’nün girişindeki jandarma karakoluna saldıran teröristlere askerler karşılık verdi. Çıkan çatışma sürerken havadan takviye birliklerin gelmesi üzerine teröristler, karakola 500 metre mesafedeki Belenoluk Köyü’ne kaçtı. Şiddetli çatışmalar köyde de devam etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ülkesini senden çok seven vatandaş 25 Eylül 2011 Pazar 23:59

o...şerefs..zleri tanımıyor gibi konuşuyor arkadaş devlet elinden geleni yapıyor yıllardır bunları besleyenler utansın bu pislikler temizlenecek milletin acsı çok büyük kimse siyasi şov yapmasıni

Yorumu oyla      12      6  
ülkesini seven vatandaş 25 Eylül 2011 Pazar 14:01

sayın tayyip bey dünya liderliğine soyunacam diye şov yapacağına ülkesinin güneydoğusunu bi zahmet ziyaret etsin, terörü ele alsın. sanki ülke güllük gülistanlık, biz kalktık dünyayı geziyoruz diğer ülkelerin sorunlarını ele alıyoruz.... hay allahım sen aklıma mukayyet ol

Yorumu oyla      15      6  
AHMET NEVZAT GÜVEN 25 Eylül 2011 Pazar 12:56

"ALLAH BELANI VERSİN" DİYE BİR SÖZ VARDIR.HAKARET VEYA KÜFÜR DEĞİLDİR.BİR TEMENNİDİR.ALLAH NEYE LAYIKSAN SANA ONU VERSİN DEMEKTİR.AYNI ZAMANDA DA BİR DUADIR.BENDE ŞİMDİ DİYORUM Kİ: ALLAH BELANIZI VERSİN. SİZLER NASIL BİR BELAYA LAYIKSANIZ ONU GÖRÜN.KARADERİLİ OBAMADAN İCAZET ALMAYA,BUYRUK ALMAYA GİTTİĞİNİZ GEZİ SİZİN İÇİN ÖNEMLİ OLABİLİR.AMA MİLLETİMİZİN SABRI TAKATİ KALMADI.ALLAH BELANIZI VERSİN.KUZEY IRAKA GİRMEK İÇİN HALA NE BEKLİYORSUNUZ?İRAN KADAR OLAMADINIZ MI?ALLAH BELANIZI VERSİN.

Yorumu oyla      13      6  
AHMET NEVZAT GÜVEN 25 Eylül 2011 Pazar 12:50

BÜLENT ARINÇ ADLI KİŞİ :MİT-PKK GÖRÜŞMELERİ SÜRMELİ BUYURMUŞLAR.PKK MEHMETÇİKLERİ BİRER BİRER KATLEYMEYE DEVAM ETTİKÇE SİZDE VATANIN SELAMATİ İÇİN ONLARLA BOL BOL MUHABBET YAPIN.AİLE PARTİLERİ DÜZENLEYİN.NEDE OLSA SİZİN ÇOCUKLARINIZA BİR ŞEY OLMUYOR.SIK SIK GÖRÜŞÜP,BOL BOL YEMEK YİYİN.AKSIRINCAYA KADAR,TIKSIRINCAYA KADAR YEYİN.DEVRAN SİZİN.KEYFİNİZ DAİM OLSUN.ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL NASIL OLSA.ASKERLER ŞEHİT OLSUN,SİZ YİYİP İÇMEYE BAKIN, ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ.KEYİFLER KEKA.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Rize'yi sel boğdu: 1 ölü
Rize’de dün etkili olan aşırı yağışın dereleri taşırması sonucu kent merkezinde ...
Kuyudan yasak aşk cinayeti çıktı
Bornova’da geçen 31 Ağustos'ta ortadan kaybolan evli ve 2 çocuk babası ...
Kahrolsun PKK dedi dayağı yedi!
Bayraklı’da BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in de katıldığı 'Kongre ...
 
Kaza değil dayak bu hale sokmuş!
Geçirdiği trafik kazasından sonra 2 yıl komada kalan Serhat Mustafa Hüsrevoğlu ...
'Maalesef PKK vahşetini devam ettiriyor'
Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'la görüşmesinin ardından ...
İzmir 2 şehidine ağlıyor
Siirt'in Pervari İlçesi'ndeki Belenoluk Janndarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerce ...
 
Siirt'te karakola saldırı: 5 şehit
Siirt'in Pervari İlçesi Belenoluk Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler ...
İzmir'de BDP gerginliği
İzmir'de, aralarında milletvekili Sebahat Tuncel'in de bulunduğu BDP üyelerinin, ...
Polis Amca Parkı’nda sigara cinayeti
Karabağlar’daki 'Polis Amca Parkı'nda arkadaşlarıyla birlikte gezen 16 ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva