HABERLER>POLİTİKA
16 Eylül 2023 Cumartesi - 09:51

CHP İzmir’de sandık günü… Aslanoğlu ipi göğüsledi!

Kurultay sürecinin devam ettiği CHP’de İzmir İl Örgütü, yeni başkanını belirlemek için sandık başına gitti. Rekabetin yaşandığı seçimde Şenol Aslanoğlu aldığı 412 oy ile güven tazelerken rakibi Şakir Başak 158 oyda kaldı. Aslanoğlu başkanlığında oluşturulacak olan yeni yönetim ile kurultayda oy kullanma hakkına sahip olan delegeler de belli oldu.

CHP İzmir’de sandık günü… Aslanoğlu ipi göğüsledi!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ -Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, yeni il başkanını seçmakiçin bugün sandık başına gitti. 

Şenol Aslanoğlu ile Şakir Başak'ın rakip olduğu seçimde Aslanoğlu, 412 oy alarak il başkanı seçildi. Başak,158 oyda kaldı.

ASLANOĞLU: EL ELE, KOL KOLA SAHALARDA OLACAĞIZ!
Seçim zaferi sonrası kürsüye çıkarak konuşmasını gerçekleştiren Şenol Aslanoğlu, “ Değerli yol arkadaşlarım. 2 gündür demokrasi şöleni yaşıyoruz. CHP’nin  hiçbir kongresinin kaybedeni olmaz. Her zamanki gibi kongreler CHP güçlenerek çıkmıştır, kardeşlikle çıkmıştır. Yarından tezi yok biraz önce gördüğümüz gibi el ele omuz omuza sahalarda olacağız .30 ilçenin 30’unda ve Büyükşehir’de CHP bayrağını bir kez daha dalgalandıracağız! İki günü yaratan, kongreyi dizayn eden 30 ilçe başkanımıza koca bir alkış. İyi ki varsınız, iyi ki yoldaşımsınız" dedi.

-KONGREDE BÜYÜK KAVGA

-'ÖZEL' GERGİNLİK: BENİ SOYLU SUSTURAMADI

-ADAYLAR NE MESAJ VERDİ?

-KARABAĞLAR’DA HALEF-SELEF ARASINA ‘LİSTE’ GİRDİ... KONGREDE SANDIK BAŞINDA VERYANSIN!

-BAŞKAN SOYER KONGREDE KÜRSÜDE: BİZİ BÖLMEYE ÇALIŞAN ODAKLAR VAR!

ASLANOĞLU'NUN YENİ YÖNETİM LİSTESİ
İki adayın yartıştığı seçimde il yönetim kurulu asil, yedek ve kurultay delegeleri listeleri netleşti. Seçimi kazanan Aslanoğlu'nun yeni yönetiminde yer alacak isimler ile kurultayda oy verecek isimler de belli oldu.

İki listenin yarıştığı ve 552 delegenin oy kullandığı CHP İzmir İl Kongresinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, toplam 538 oyla listenin en başında yeraldı. Soyer'i 528 oyla İl Başkanı Şenol Aslanoğlu takip etti.

Diğer yandan Şakir Başak'ın listesinde bulunan Leman Tunus'un listeden isminin çıkarılması için divana başvurduğu öğrenildi. 

Seçimi kaybeden Şakir Başak'ın listesi:

KONGREDE NELER YAŞANDI?

TUNUS ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ
Kongre için CHP Konak eski ilçe başkanı Aytekin Tunus, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplumla İlişkiler Koordinatörü Mehmet Şakir Başak ve mevcut İl Başkanı Şenol Aslanoğlu adaylığını açıklamıştı.

İl başkanı adayları CHP Konak eski başkanları Mehmet Şakir Başak ile Aytekin Tunus  'Birleşe Birleşe Kazanacağız' sloganları eşliğinde salona birlikte girdi. Başkan adaylarından Aytekin Tunus, Şakir Başak lehine adaylıktan çekildi.

BLOK LİSTE KARARI
Kongreye seçimin blok liste mi yoksa çarşaf liste mi olacağı tartışmaları damga vurdu. 150 delegenin verdiği önerge kabul edilmesinin ardından oylama yapıldı. Oylamada ezici çoğunlukla blok liste ile seçime gidilmesi kararlaştırıldı. Karar sonrası yaşanan gerginlik partililerin araya girmesi ile son buldu.

KİMLER KATILDI?
Kongreye CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  CHP İzmir milletvekilleri, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş ve Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz katılırken, ayrıca dün genel başkanlığa aday adaylığını açıklayan CHP Genel Başkan adayı CHP Parti Meclisi eski üyesi Örsan Öymen de salondaki yerini aldı.



DİVAN O İSME EMANET
Kongrenin divan başkanlığına ise Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Zeynel Emre yaptı.

ÖZEL'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ!
Genel Başkanlık koltuğu için değişim tartışmalarının yaşandığı CHP’de dün Parti Grup Başkanı Özgür Özel genel başkanlık koltuğuna aday olduğunu açıklamıştı. Özel gerçekleştirdiği adaylık açıklamasının ardından ilk toplantısına ise İzmir’de katıldı. Özel salona parti üst yönetiminden çok sayıda isimle salona girdi. Özel ile birlikte İzmir Milletvekilleri Gökçe Gökçen ve Murat Bakan'ın da salona girdiği görüldü.

ASLANOĞLU: RAKİP OLMAMIZ DÜŞÜNÜLEMEZ
Kongrenin açılışında konuşan mevcut İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, birbirlerine rakip olmadıklarını vurgulayarak, “Omuz omuza birlik içinde gerçekleştirdiğimiz dosta düşmana inancımız olduğunu gösterdiğimiz mahalle delege seçimi ile başlayan İzmir’de final gününe geldi. Bu günde birbirimizle rakip halinde değil çıtayı daha yukarı koymak için çaba içindeyiz. Demokrasi ve adalet için birlikte yol yürüyen yoldaşların rakip olması zaten düşünülemez. Biz bu kongrede sadece il yönetim kadrolarımızı seçmeyeceğiz. İzmir durumu tüm Türkiye’ye mesaj verecek ve yaklaşan yerel seçim öncesi gücümüze güç vereceğiz. Tüm ülkenin gözü İzmir il kongresinde. Bizden güç almak isteyenleri sevindirecek, kavga bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacağız. Bugün il delegelerimiz karar verecek ve bizler bugünden itibaren kol kola sokaklarda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘KILIÇDAROĞLU İLE YENİ BİR YOLA’
Kılıçdaroğlu ile yeni bir yola çıktıklarını dile getiren Aslanoğlu, “Yolumuz hedefimiz aynı. Ülke daha yaşanır bir yer olsun, yokluk adaletsizlik olmasın istiyoruz. Gençlerimiz yarınlardan umudunu kesmesin, kadınlarımız şiddet ve ölüm korkusundan kurtulsun, emeklilerimizin emeği çalınmasın. Bize liderlik ve önderlik eden genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile korkmadan, yılmadan, umudu yükselterek yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yol dirlik, birlik ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun yolu Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Bugünkü kongre bu yolda daha da ilerlememizi sağlayacak. Kendimizi örgüte emanet edeceğiz. Kongrenin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kaybeden olmayacak bu kongrede. Kazanan CHP olacak, İzmir olacak” ifadelerini kullandı.

GÜLTEKİN: BEN BU ARKADAŞLARI GENEL SEÇİMLERDE TER DÖKERKEN GÖRMEDİM
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, blok listeyi savunmak için söz alarak şunları söyledi:

“CHP'de seçimin nasıl, hangi usülle yapılacağına kimlerin ne olacağına bu partinin özgürce seçilmiş il delegeleri verir. Salona hakimiyet kuranlar değil.  Burada ilçe başkanları adına söz aldım. İl kongresinin ev sahipleri ilçe başkalarıdır. Blok liste seçilecek listenin homojen olmasını sağlar. Adaleti, temsiliyeti sağlar. Blok liste kişisel hesapların savunulduğu liste değildir. Bazı arkadaşlarımız bunu savunuyor. Kimsenin adaylık hakkı elinden alınamaz. Blok listede isteyen herkes çıkıp aday olabilir, bütün örgüt arkasında dururuz.

ÖRGÜT KILIÇDAROĞLU’NUN YANINDADIR
Biz çarşafa karşı değiliz.  Çarşaf örgütün alın teridir yazmışlar ancak ben bu arkadaşları genel seçimlerde ter dökerken görmedim. Günlerdir kamuoyunu işgal eden konu var. Blok liste anti demokratiktir diye bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Hepimiz ilçelerimizde seçimi blok liste ile yaptık. Ben kendi örgütümü, il delegelerine anti demokratik seçilmiştir cümlesini hakaret sayıyorum. Hepimiz örgüt temayülleri ile çıktık. 600 delege anti demokratik mi seçildi? Hangi ilçede çarşaf yapıldı? Kendi kişisel ikbali için ilçe başkanlarımıza ve bizlerle yola çıkmış il delegelerimize anti demokratik demek bize yapılacak en büyük hakarettir. Bu üslubu kabul etmiyoruz ve gereği örgütün asıl sahiplerine bırakıyoruz. Kişisel irade için burada CHP'yi temsil etmeyi kenara bırakıyorum. Bir kadın olarak az önce yapılan saldırıyı kınıyorum ve gereğini örgütün yapacağına inanıyorum. 

İzmir üzerinden hesap yapan arkadaşlar bilsin ki ilçe başkanları, örgütü, belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanıyla il başkanıyla İzmir sonuna kadar kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındadır. Kimse buradan hikaye yazmaya kalkmasın. İzmir var oldukça CHP'nin öz değerli var olacaktır.

MUSA ÇAM’DAN ‘ÇARŞAF’ LİSTE ÇAĞRISI: SİZE YALVARIYORUM
Gültekin aleyhine söz alan ve çarşaf liste ile seçime gidilmesi yönünde açıklama yapan eski milletvekili Musa Çam, “Biraz önce yaşanan olaylardan dolayı büyük üzüntü duydum. Burada herkes kürsüyü özgür iradesi ile kullanmalı ancak şiddet ve protesto yapmayı doğru bulmuyorum. Verilen önerge ile ilgili… 2 il başkanı adayımız var.  Birini tercih edeceksiniz. O vicdanına kalmış bir şey. Ancak oy verilirken sizlerin eline bir liste tutuşturulacak. Siz özgürce il yönetim kurulu üyelerini, il disiplin kurulu üyeleri özgürse seçemeyeceksiniz. Siz sade oy pusulasını sandığa atacaksınız. Bu demokratik değil.Bizler kendi özgür irademiz ile 30 kişilik yönetim üyelerini seçmemiz gerekiyor. Öbür türlü bize verilen oy pusulasını sandığa atmamız lazım. Bu CHP’ye yakışan bir tutum değil. Burada il yönetimi tarafından düzenlenen kongrenin 22 arkadaş kürsüye çıktı ve 20 arkadaşımız önseçim ve çarşaf listeyi dile getirdi. Burada dile getirenleri dikkate almamak gibi bir şey yapamazsınız. Örgütün iradesine hepimizin saygı göstermesi lazım. Kasım başında tüzük kurultayı yapılacak. Genel Başkan çarşaf liste diyor. Buna uymamız lazım. Böyle bir aşamada kalkıp blok listeden yana oy vermek olmaz. Sizler kongrenin saygı değer delegeleri olarak blok listeye oy vermiş delegeler olarak tarihe geçmeyin. Ben hiçbir yere aday değilim. Ancak 50 yıla yaklaşan bir üye olmanın sorumluluğu ile konuşuyorum. Size yalvarıyorum. Ne olur blok listeye izin vermeyin. Toplam 620 delegemiz var. 310 sayısına dikkat etmenizi istiyoruz. 7 ay sonra tarihi bir seçimle karşı karşıyayız. Buradan birlik ve beraberlik içinden çıkmamız gerekiyor” açıklamasını yaptı.

DİVAN BAŞKANI EMRE: PARTİYİ ONLAR-BİZ DİYE BÖLMEDEN!
Divan Başkanı Zeynel Emre, kongrede yaptığı konuşmada, “CHP’de bir çok farklı görevlerde bulundum. Hepsini büyük bir onurla yerine getirdim.Bugün burada hem tarihi hem doğal güzellikleri, hem insanı ile sadece ülkemiz için değil Anadolu için essiz bir kent olan İzmir’de divan başkanlığına beni layık gördüğünüz için teşekkür ederim. Bizler bu vesile ile kongrelerde düşüncelerimizi açıklayacağız, seçimin muhasebesini yapacağız, önümüzdeki dönem CHP'yi nasıl güçlü kılabiliriz bunları tartışacağız. Salondan güçlenerek kol kola çıkacağız.  21 yıldır iktidarda olan AKP'nin ülkemizde yarattığı tahribata karşı duyulan direnç bugüne kadar bu mücadeleyi yürüttük. Bundan sonra da aynı kararlılık ile çalışmaya devam edeceğiz.

14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimlerde istediğimiz sonuçları almanın, seçimleri kıl payı kaçırmanın hayal kırıklığını hep birlikte yaşıyoruz. Üstelik CHP lideri olarak  bir liderin aldığı en yüksek oy almasına rağmen ne mecliste ne cumhurbaşkanlığı seçiminde istediğimiz sonucu elde edemedik. Neden olmadığını tartışmamız lazım. Eleştiri ve öneriler burada kıymetli olacaktır. Tek adam rejiminin yenilmemesinin nedenini tartışırken, Kılıçdaroğlu'nun başarısı ya da başarısızlığı üzerinden değerlendirmek ve kişilerin değişimi ile başarılabileceğini ele almak çok sığ olur. Tek adam rejimine karşı ortak akıl diyeceksiniz sonra tek adamın yüceliğini savunmamız lazım. Bizim CHP olarak kolektif aklı ve örgütlü çalışmayı savunan insanlar olmamız lazım.Sosyal demokrat ortamda insanların biricilikliğine ve farklılıklarına odaklanmaz.

Neden dünyada ve Türkiye'de siyasetçilere karşı tepki artıyor?  CHP adayları çatışmada önce dünyayı iyi anlamalıdır. CHP'nin kaynak sorunu yoktur. partimizin dilinden, yeni fikirlerden beslenmesini sağlamamız lazım.Bizim bu düzenin değişeceğine olan inancımızdan başka neyimiz var. Dünya da bir demokrasi krizi var. Popülist liderlerin dünyaya verdiği zara ortada. İktidarı oluşturan koalisyon toplumun yarısı olan muhalefetin birbirine düşmesine, kızgın ve yılgın bırakmaya ve kendi sistemini kalıcı kılmaya çalışmaktadır. CHP'liler olarak bunu farkında olmamız lazım. Bu nedenledir ki yenilikçi oluşumu sadece iyi insanların beklememek lazım.İnsanlar kurtarıcıların ancak kendileri olacaklarını farkına vardıklarında aktif yurttaşlık bilincine oluşurlar. Tek adam düzenine saray rejimini hukuk, adalet ve eşitlik tanımayan işlemleri hepimizin zafere olan inancı tamken az farkla kaybettiğimiz seçimden yeni çıktık. Partimize ve genel başkanımıza yönelik linç kampanyası oldu.Seçimi kaybetmek elbette hepimiz üzer. Bir parti başkanın sayın Kılıçdaroğlu gibi suikastlardan, tehditlerden yılmadan cesaretle adalet eşitlik gibi  etik çerçevelere sahip olması gerekir.Biz bu partiyi onlar-biz diye bölmeden eşitlik için adalet için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖRGÜT HATA YAPMAZ
Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan CHP Parti Meclisi eski üyesi Prof. Dr. Örsan Öymen, kongrede önemli açıklamalarda bulundu. Öymen, "Dün CHP Genel Başkanlığına aday adayı olduğumu açıkladım daha önceki kurultaylarda konuştum. Ancak ilk kez aday adayı olarak konuşmamı İzmir'de yapıyor olmak benim için büyük bir onurdur. Ne yazık ki mevcut yönetim genel başkanımızın girdiği tüm seçimler kaybedilmiştir. 13 yılda 13 seçim kaybedildi.  CHP oyları ne yazık ki 13 yıl içinde yüzde 22-26 arasında sıkışıp kalmıştı. Bu sadece bu yönetime özgü değil, bir önceki yönetimde de ayı sorun vardı. O zaman da aynı eleştirileri yapıyorduk. CHP'nin kaderi yüzde 25 değildir. Böyle kaderci anlayış var. Yüzde 41 oy almış bir partiyiz biz. Yüzde 48 elbette önemli bir oydur ancak bu daha önceki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefet partisinin gösterdiği adayların gösterdiği toplam oy ile aynıdır. Biz seçim döneminde yıllardır yönelttiğimiz eleştirileri askıya aldık ve Kılıçdaroğlu'na oylarımızı verdik. Kendisi ile benim hiçbir sorun yok, olamaz da. Ancak bazı tespitleri yapmamız gerekiyor. AKP yönetiminin dikta rejimine uyguladığı baskılar elbette etkili olmuştur. Doğa olaylarında olduğu gibi toplumsal olaylarda da bir olgunun tek bir nedeni yoktur.  Elbette ki AKP'nin baskıları bu nedenlerden bir tanesidir. Bu nedenlerde bizim ortadan kaldırabileceğimiz konularda var. Parti için demokrasi sorunu... Partinin organlarının  çalıştırılmaması, yukarıda 5-10 kişinin kararları vermesi, ilçe ve il örgütlerine danışılmaması, PM'nin çalıştırılmaması, bundan dolayı hataların yapılması söz konusu. Bir konu ne kadar çok kişi tarafından tartışılırsa hata oranı düşer. Bir diğer sorun kimlik sorunu. Parti programına tüm üyeler uymakla yükümlüdür. Bizim ilkelerimiz bellidir.  Partimiz ne yazık ki laiklik ilkesini rafa kaldırmıştır. Siz laikliğe sahip çıkmaz, AKP’nin gölgesinde siyaset yaparsanız bu ulusal güvenlik sorununa dönüşür. Din ve mezhep üzerinden ülkenin parçalanmasına yol açar. Biz 6 oka sahip çıkmak zorundayız.  CHP şu anda bir bölünmenin eşiğindedir. 6 ok ile sosyal demokrasiyi karşı karşıya getirmek isteyenler var. Oyu yüzde 5-6'lar geçmeyen partileri 25 milletvekili vermek temsiliyet ilkesine aykırı. İller ve ilçeler danışılsaydı, onların sözü alınsaydı bu ataya yapmazdık. Örgüt hata yapmaz.Çarşaf liste ile seçime gidilmesi zorunlu olunmalı. Mahalle kongrelerinde usulsüzlüklerin baskıların ortadan kaldırılması gerekiyor.  Kurultay be kongrelerde birden fazla adaya imza verilebilmeli. Önce CHP’de sonra Türkiye’de devrim gerçekleştirmemiz gerekiyor" dedi.

TUNUS: İZMİR’İ İKİNCİ YANGIN BEKLİYOR
İl Başkan Adaylığından son anda geri çekilen Aytekin Tunus söz alarak çarpıcı açıklamalarda bulunurken, “Size bu kürsüden il başkan adayı olarak seslenmek isterdim.Ancak olmadı, sizler takdir etmediniz.Sizlerin takdirinin dışında delege arkadaşlarımız kurulan baskı, zorlama, özellikle bürokratik ve belediyenin açık baskısından kaynaklı aday olmadım. Yeterli sayıya ulaştığım netti. Ancak imzalar geri çektirildi. Süreç anti demokratik işletildi. Bunları biz kendi aramızda konuşmamız lazım.Süreç başladıktan sonra ilçe kongrelerini izledim. Gerçekten matem evi gibiydi. Biz sürece böyle hazırlanmalıyız.Sora il başkan adayı oldum. Delegeler ile temas kurma imkanımız engellendi. İlçe başkanlarımızla yaptığım görüşmeler sonrası il delegeleri toplatılmadı, benim temas kurmam engelledi. 25 yıllık parti emekçiyim, kimse kimseye güzelleme yapmasın.Buradan başarı çıkmaz. Sokağa bakmak lazım. Ben eski Konak ilçe başkanıyım. Bu süreçte sadece çalışmayı taahhüt ettim. Gittiğim ilçe örgütlerinde bizim bir şeyleri değiştirmemiz gerektiğini söyledik. Bunu başaracağımıza yürekten inandık.Çünkü biz CHP'yiz. İzmir'den bir şeyleri değiştirme şansımız var. Bu gidişat doğru bir gidişat değil. Örgütleri kişilerin emrine sunmaktan vazgeçelim. Örgütler CHP'nin hedefine yönelik hareket etmeli. Bu adamcılığı bırakın. Senciliği benciliği bırakın. İzmir’den, sokaktan haberdar olun.  Bu gidişatı doğru bulmuyorum. İkinci büyük İzmir yangını geliyor. Bu yanlış planlamalar ile İzmir ciddi anlamda risk altındadır” ifadelerini kullandı.

 
Ortalık karışacak... El Chapo'nun oğlu ABD'ye iade edildi!
 
Sahte ve kaçak içki baskını: 16 gözaltı
YORUMLAR
Toplam 28 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
menemenli 17 Eylül 2023 Pazar 19:58

chpnin izmir il örgütü tarihinde böyle rezalet,böyle kepazelik görmemiştir... blok listeyle il yönetimi oluşturmak ne demektir? kurultayda firesiz kılıçdaroğluna oy taşıyalım demektir. her ilçenin ilde temsiliyeti olmalıdır,çarşaf liste bunun için gereklidir,çarşaf liste örgüt kantarına çıkmaktır,üyeden delegeden onay almaktır. maalesef bu süreç işletilmedi ve il örgütümüzün tarihine kara bir leke olarak geçti... didem hanım seni de göreceğiz,sağa sola vurdun kendini,göreceğiz...

Yorumu oyla      2      3  
KASETÇİ 17 Eylül 2023 Pazar 12:47

KASETÇİLER SİZİ

Yorumu oyla      2      3  
İSTİFA..... 17 Eylül 2023 Pazar 12:46

Bİ BİTMADİNİZ ONURUNUZ VARSA İSTİFA EDİN....

Yorumu oyla      3      3  
OY YOK 17 Eylül 2023 Pazar 12:45

KEMAL VE HAVARİLERİ OLDUĞU SÜRECE SİZE OY YOK

Yorumu oyla      3      3  
İSTİFA 17 Eylül 2023 Pazar 12:44

İSTİFA İSTİFA İSTİFA SİZ NASIL İZMİRİ YÖNETECEKSİNİZ.

Yorumu oyla      3      3  
ÖRNEKKÖYLÜ 17 Eylül 2023 Pazar 12:44

ÖRNEKKÖYDEKİ İNŞAATLRIN NE DURUMDA KAÇ YAPTIKLARIN YIKILDIMI...

Yorumu oyla      3      3  
17 Eylül 2023 Pazar 09:30

Gerçekten Tunç ve Şenol’dan bir şey olmazmış, ikisi de menfaatlerini düşünen kocaman bir hiçmiş, partinin geçmişini bilen gerçek bir CHP’li olarak partinin düşürüldüğü bu duruma inanılmaz üzülüyorum. Yazıklar olsun.

Yorumu oyla      4      3  
Doğrucu Davut 17 Eylül 2023 Pazar 08:40

Bu listelerde liyakatsizlik diz boyu. Herkes ama herkes koltuk kapma rant peşinde. Güzelim Atamızın partisini aşiret partisine çevirdiler. Tek adamcılık demekki sadece akepe de yok. Milletin yüzüne nasıl bakacaksınız? Hepiniz önümüzdeki seçimden sonra SEÇİMİN BÜTÜN SORUMLULUĞUNU ALMIŞSINIZ DEMEKTİR.. Seçimden sonra bu kadro büyük yenilgi alır. Ve bunun sonucuna katlanacaksınız..

Yorumu oyla      5      3  
altan koralttan 17 Eylül 2023 Pazar 00:08

bülo umarım başına birşey gelmemiştir..kongre değil national geographic belgeseli olmuş..

Yorumu oyla      3      3  
Konak 16 Eylül 2023 Cumartesi 23:09

İzmir CHP si değişime kapalı olduğunu mevcut il başkanını yine secerek gösterdi, İş İzmir halkına kaldı, Belediye başkanları seçiminde göreceğiz, o zaman CHP ye de geçmiş olacak.

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Öztunç'tan Özgür Özel'e istifa çağrısı!
Görevine devam edeceğini duyuran Özel, kurultay günü kesinleştiğinde bu ...
'1 trilyon liralık kaynak tahsis edeceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2024 yılında afet bölgesi için 1 ...
Bakan Işıkhan'dan yerel seçim vurgusu: İzmir'in kaderini değiştirelim!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yerel seçimlerden sonra ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Tehdit mi ediyorsun?
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ya ...
Örsan Öymen, CHP genel başkan adaylığını açıkladı
CHP Parti Meclisi eski üyesi Prof. Dr. Örsan Öymen, CHP genel başkanı adaylığını açıkladı.
CHP'li Kılıç'tan ÇEDES projesi tepkisi: İzmir pilot bölge!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, karma eğitim tartışmaları üzerine ...
 
'Türk dünyası adeta yeni bir şahlanış içindedir'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk dünyası gerisindeki yenliğe ve gelişmeye ...
İki İzmir vekilinden Özgür Özel’e destek!
Kurultay sürecinin devam ettiği CHP’de genel başkanlık için adaylığını ...
Özgür Özel adaylığını ilan etti!
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP genel başkanlığına adaylığını ilan etti.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva