HABERLER>POLİTİKA
18 Ocak 2012 Çarşamba - 17:56

AK Parti İzmir tutulmayan sözlerin peşinde!

İlçe kongrelerini tamamlayan AK Parti İl Teşkilatı’nda, il ve ilçe örgütleri ilk kez buluştu. Yerel konuların masaya yatırıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Akay “İlçelerde muhtarlarımızın, il genel ve belediye meclis üyelerimizin katılacağı bölgesel toplantılar yapacağız. CHP’li belediyelerin verdiği sözleri takip edeceğiz” dedi.

AK Parti İzmir tutulmayan sözlerin peşinde!

CAN ÖZLÜ/ EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda 10 Ocak'ta sona eren kongrelerin ardından ilçe başkanları biraraya geldi. İl Binasında düzenlenen toplantıya, İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve 30 ilçe başkanı katıldı. Kongrelerde başkanlık koltuğuna oturan Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli, Narlıdere, Bergama, Bayındır ve Gaziemir İlçe Başkanları da toplantıda yer aldı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda 2014 yerel seçimlerine yönelik hazırlık çalışmalarının ele alındığı öğrenildi. İl Başkanı Akay, ilçe başkanlarından, seçim kurulu ve sandık görevlilerinin tespitini şimdiden yapmalarını istedi. Metropoldeki büyük ilçelerde seçim havasına girilmesine özen gösteren Akay, mahalle temsilciliklerinin de yenilenmesi talimatını verdi.
 


TEŞKİLATLAR DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAK
Toplantıda ilçe başkanları da tek tek söz aldı. Yeni seçilen 7 ilçe başkanı ise kendilerini tanıttı. Yeni dönemle ilgili yol haritasının çizildiği toplantıda, muhalefet çalışmalarının alanlarda yapılması yönünde görüşler dile getirildi. İl Başkanı Akay, CHP’li belediyelerin, yönetimdeki eksikliklerinin, meclis üyeleri aracılığı ile tespit edilip kamuoyu nezdinde paylaşılmasını istedi. İl başkanlığının düzenleyeceği etkinlik ve toplantılara özellikle metropol ilçelerden katılım sağlanması da toplantıda masaya yatırıldı. AK Parti İzmir İl Teşkilatı, iller arası dayanışmayı da sağlamak adına, çevre il ve ilçelere ziyaret yapma konusunda prensipte karar aldı.
 
HEDEFTE CHP’Lİ BELEDİYELER VAR
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, kongrelerden sonra ilk kez ilçe başkanlarının biraya geldiğini belirterek toplantının bir anlamda tanışma toplantısı olduğunu söyledi. Yeni isimlerle eskilerin tanıştığını belirten Akay, 2014 yerel seçimleri öncesinde İzmir'de bölge toplantılarını başlatacaklarını söyledi. 30 ilçede ve üç bölgede toplantılar yapacaklarını dile getiren Akay, "Bundan sonra mahalli idareler konusunda yaptığımız toplantıları lokal yapma kararı aldık. İlçelerde muhtarlarımızın, il genel ve belediye meclis üyelerimizin katılacağı bölgesel toplantılar yapacağız. İlk toplantımızı Bakırçay'da başlatacağız. Bunu da Bergama'da yapacağız" dedi. Bölge toplantılarında CHP'li yerel yönetimlerin iş başına gelirken verdikleri sözlerin masaya yatırılacağını söyleyen Akay, nelerin yapıldığını veya yapılmadığını tespit ederek ne tür çözümler üretileceğini konuşacaklarını dile getirdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vefalı olmak 19 Ocak 2012 Perşembe 20:36

sayın başkan gerçekten doğru söylediğinize inanmak isterim birlik olmadan güç olmaz k.yaka ve bayraklı teşkilatları bir elmanın yarısı bir doğdular bu teşkilatlar bunları bir araya getirip barıştırıp gönül almassanız bu takımı çalıştıramassınızakpartinin oyu çok olan mahalleler bayraklıda 1500 lerden aldılar 5000 çıkardılar odönem kazanabileceğimiz belediyeyikaybettirdilerşimdimahalleleri yine böldüler eski yeni demeyin birkaç çıbanıatınbucesareti gösterin bayraklıdan başlayalım izmiri kazanalım

Yorumu oyla      13      7  
MASALCI ! 19 Ocak 2012 Perşembe 13:10

MASALCI AMCA İŞE BÜYÜKŞEHİRİ ELEŞTİRMEKTEN BAŞLAYABİLİRSİN. YAPMADIĞIN ŞEYDİR BİRAZ ZORLANABİLİRSİN AMA YAPMAK ZORUNDASIN. BAK KARŞINA ÇOK SAĞLAM RAKİPLER ÇIKTI VE ÇIKACAKTA. GÜNLERİN SAYILI BAŞKAN SAYILI. BU PARTİYE GÖNÜL VERMİŞ, EMEK VERMİŞ, TEŞKİLATIN ARKASINDA DURDUĞU BİR BAŞKAN LAZIM.

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ak Parti'de birlik ve beraberlik yemeği
İl Genel Meclisi AK Parti Grubunun Balçova Termal Otelde düzenlediği birlik ...
150 bin İzmirli'yi ilgilendiren karara onay
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışması için alanlarını ...
AK Parti’den Karabağ’a operasyon tepkisi
Bayraklı Belediyesi’ne düzenlenen operasyon, ilçedeki siyasi tartışmaları ...
 
CHP İzmir'de tüzük kurultayı tartışması
CHP’de genel merkez muhalifleri tarafından Olağanüstü Tüzük Kurultayı ...
Eyipişiren’den ‘sandık’ uyarısı
CHP Parti Meclisi üyesi Levent Eyipişiren, yaklaşan delege seçimleri öncesi ...
CHP’li Güven kadınlara umut oldu
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, sanki yarın seçim varmış ...
 
Çıray’dan rakamlarla ‘İzmir cezalandırılıyor’ tezi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray İzmir yatırımlarının ...
İşte CHP'nin mahalle mahalle seçim takvimi
Delege seçimleri için geri sayıma başlayan CHP’de, ilçe ilçe sandık adresleri ...
Ömer Cihat Akay'a 4 dişli rakip
Ak Parti’de İl Başkanlığı yarışı, 5 adayla başladı. Akay’a kendi yönetiminden ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva