HABERLER>GÜNCEL
11 Eylül 2011 Pazar - 09:52

88. kuruluş kutlamalarında SMS şoku

Parti içi yaşanan tartışmalar ile sıkıntılı günler geçiren CHP İzmir’de, şimdi de kısa mesaj şoku yaşandı. Partinin kuruluşunun 88. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenlere katılan CHP’liler, cep telefonlarına gelen kısa mesajlar karşısında şaşkınlık yaşadı.

88. kuruluş kutlamalarında SMS şoku

Can Özlü/Egedesonsöz - Kim tarafından gönderildiği belli olmayan ve aynı anda yüzlerce partiliye ulaştırılan mesajlarda “CHP Atatürk’ün partisiyken maalesef bugün aklı başında Atatürkçüler’in tiksindiği bir parti olmuştur. Ne yörüngesi ne ekseni belli değildir. Kurum kültürü kalmamış, dümene geçenin sarhoş kafayla istikamet tayin ettiği bir takaya benzemiştir. Atatürk’ün kemiklerinin daha fazla sızlatılmaması ve Ata’nın kalplerdeki yerinin daha fazla zedelenmeden korunabilmesi için partinin kapatılması en hayırlı icraatınız olacaktır. Ayrımsız hepimiz hatalıyız. İyi günler. Öz CHP’liler. (Aramayın, aksini söylüyorsanız mesaj atın)” notu yazılıydı.

Kutlama etkinlikleri boyunca kulaktan kulağa herkese yayılan mesaj şoku, parti içinde rahatsızlık yarattı. İl Başkanı Tacettin Bayır da partililerin, mesajlardan duydukları rahatsızlıkları tek tek dinleyerek gereğinin yapılacağını söyledi. Mesajın kendisine de geldiğini ifade eden Başkan Bayır “Mesajın son notu enteresan. “Aramayın mesaj atın” denmesi bir para kazanma yöntemi olabilir. Böyle önemli günde yapılmasının iki amacı olabilir. birincisi ticari amaç güdülüyor olabilir. İkincisi CHP karşıtı insanların CHP’yi karalama girişimi olabilir. Söz konusu telefon sahibinin bulunması için savcılık kanalıyla konunun takipçisi olacağız. Cumhuriyet başsavcılığına yazı yazarak hattın sahibine ulaşmaya çalışacağız. Bana da Cumhuriyet Meydanı’nda soranlar oldu. Aynı cevabı verdim” dedi.
 

Egedesonsöz.com, mesajların sahibi olan kişiye yine mesaj yolu ile ulaştı. Kendisini Karabağlar CHP İlçe Örgütü üyesi Latif Dilek olarak tanıtan şahıs, “Derdim partiyi karalamak değil. Atatürk’ün kurduğu parti kimler tarafından, ne hale getirildi herkes bilsin istiyorum.Seçim zamanı verilen sözler tutulsun" dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
deniz 12 Eylül 2011 Pazartesi 02:56

yazdığım yorumu beyenmediniz heralde,?

Yorumu oyla      12      6  
deniz 12 Eylül 2011 Pazartesi 01:51

GERÇEK CHP Lİ PARTİNİN KAPATILMASINI İSTİYORSA BU GERÇEK CHP Lİ OLAMAZ ÜLKE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARIN BİR PARÇASI İZMİR'DE CHP Yİ BİTİRMEK İSTEYENLERİN OYUNU ,AMA BU OYUNLARA GELMİYECEĞİZ BİZLER VAR GÜCÜMÜZLE ATATÜRK'ÜN PARTİSİNİ KORUYACAĞIZ SİZLER CHP ATATÜRK'TEN UZAKLAŞTI DİYE FERYAT EDECEĞİNİZE ÜLKE ATATÜRK'ÜN İLKELERİNDEN UZAKLAŞIYOR BUNUN İÇİN ÇABA SARFEDİN LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ SİZİN GİBİ HAİNLERİN SAYESİNDE YOK OLUYOR,ATATÜRK'ÜN KEMİKLERİNİ SİZLER SIZLATIYORSUNUZ İZMR HALKI OYUNAGELME

Yorumu oyla      17      7  
Ömer Önal 12 Eylül 2011 Pazartesi 01:10

Dostlar bir şey yapalım.Ama şu Atatürk düşmanlarına fırsat vermeyelim.Cumhuriyet Halk Partisini bu kadar sert eleştirmeyelim.Yönetime gelen arkadaşlarımıza yardımcı olalım.Bu memleketimizi Muhasır medeniyetlere getirelim.yeni yeni projeler üretelim.her şey bu güzel halkımız için.Ne olursunuz onlar için bir şeyler yapalım ...

Yorumu oyla      17      7  
Işık Dikicigil 12 Eylül 2011 Pazartesi 00:00

NE ALİ'YE NE VELİ'YE YARANIYORUZ . YANİ BİZİM CHP Yİ ELEŞTİRMEMİZ NEDEN DOKUNUYOR BAZI CHP LİLERE, İŞTE SİZE BİR ELEŞTİRİ DAHA , SEZGİN TANRIKULU ŞİMDİ BİZ CHP Lİ OLMUYORMUYUZ ? BİZE KÖTÜ YORUMDA BULUNDUK DİYE KATILMIYORUM VEREN KESİN CHP LİDİR. BİZ TAM BAĞIMSIZ BİR PARTİ İSTİYORUZ , MUHALEFETTE BAŞKA , İKTİDARA GELİNCE BAŞKA KONUŞAN PARTİ OLMASIN DİYORUZ . KÖTÜ MÜ SÖYLÜYORUZ . AKP NİN DÜMEN SUYUNDA BİR CHP İSTEMİYORUZ . ONUN DÜMEN SUYUNDA BİR MHP DE İSTEMİYORUZ .

Yorumu oyla      15      10  
sinan 11 Eylül 2011 Pazar 23:15

bahri rumuzlu zihniyete cevap:sarhoş kafayla yöneten diye ifade ettiğin kişi bu ülkeyi ş.sizlerden,emperyalistlerden kurtararak senin gibi zihniyetlerin rahat rahat ibadetini yaptığı,aydın ve laik bir ülke kurdular.şimdikiler gibi içmeden?? ülkeyi israillere,abd ve ab'ye peşkeş çekmediler..vatan toprağını ve kuruluşlarını satmadılar..nasıl bi zihniyetsin yazık sana ve senin gibilere ..

Yorumu oyla      17      7  
Işık Dikicigil 11 Eylül 2011 Pazar 18:54

EYLEMLİ MUHALEFET İSTİYORUZ , SADECE LAFLA OLMUYOR

Yorumu oyla      14      7  
Işık Dikicigil 11 Eylül 2011 Pazar 18:45

EVET CHP DEBN BEKLENEN BU OLABİLİR , DAHA ETKİLİ BİR MUHALEFET BİRAZ AĞIR KAÇMIŞ OLABİLİR. BENDE ABD Cİ, AB Cİ CHP İSTEMİYORUM. İÇ GÜVEYSİNDEN HALLİCE BİR CHP İSTEMİYORUZ BİZ TSK YA VURULURKEN , CUMHURİYET KURUMLARI BİR BİR YOK EDİLİRKEN, YARGI BAĞIMSIZLIĞI AYAKLAR ALTINDA İKEN,MEDYA YANDAŞ OLMUŞKEN, BİLİM ADAMLARI SİYASİ ETKİ ALTINDA NÜKLEER SANTRAL İÇİN YARIN DEPREM BÖLGESİ DEĞİL ,ÇAYDA RADYASYON YOK,ERMENİ SOYKIRIMI BİR YALANDIR DİYEN BİLİM ADAMLARI HAPİSLERE ATILIRKEN , İSA GÖK GİBİ CHP Lİ

Yorumu oyla      14      8  
erkan 11 Eylül 2011 Pazar 15:23

izmirin her ilçesindeki üyelerin telefonlarına nasıl ulaşmış nasıl ele geçirmiş...) bu sorgulanması lazım

Yorumu oyla      17      6  
leyla 11 Eylül 2011 Pazar 14:34

Belki de gerçekten öz CHP lidir .. :)

Yorumu oyla      17      12  
Cengiz Nuri 11 Eylül 2011 Pazar 13:33

Adam yalanmı yazmış?

Yorumu oyla      25      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızılay Somali'de insanlığın hizmetinde
Türk Kızılayı Genel Başkanvekili Ahmet Lütfi Akar, İzmir'de Ege Bölgesi'ndeki ...
‘SİT=Otur’ değil, ‘SİT=Yürü’ olacak
İzmir’deki SİT engelini kaldırmaya kararlı olduklarını anlatan Ulaştırma ...
Facebook arkadaş ayırıyor
Dünyanın en büyük sosyal ağı üzerindeki arkadaşlarımız artık otomatik olarak üç gruba ayrılıyor.
 
Serbest paraşütçüler Selçuk'ta buluştu
Türk Hava Kurumu (THK) tarafından düzenlenen 5'inci Türkiye Serbest Paraşütçüler ...
Başkanlar Kurulu'ndan önemli adımlar
İzmir’de ilk kez toplanan Başkanlar Kurulu üyeleri, kent için hayati önem ...
Sabuncubeli'nin temelini 'çırak' Yıldırım attı
İzmir-Manisa arasındaki yolu 10 dakikaya indirecek olan Sabuncubeli Tüneli'nin ...
 
Tuz Gölü neden kızardı?
Konya İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, basın yayın organlarında yer alan, ...
'SİT yüzünden soyumuz kurudu'
Türkiye'de en fazla SİT alanına sahip kenti olan İzmir'in Çeşme ilçesine ...
Karadağ'dan EXPO için oy garantisi
Karadağ Ankara Büyükelçisi Ramo Bralic, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret etti.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva