HABERLER>EGE
27 Ocak 2011 Perşembe - 00:00

50 polis tecavüzcü kocanın peşinde’…

Bodrum’’da 4 ay önce evlendiği ve boşanmak isteyen karısını kaçırıp tecavüz eden koca gece boyunca 50 polis tarafından kovalandı.’

50 polis tecavüzcü kocanın peşinde’…


MUĞLA - Bodrum'da 4 ay önce evlendiği avukat asistanı eşi S.O.Ö'yü kaçırıp 1 hafta boyunca tecavüz eden ve feci şekilde döven `Koko Hakan' lakaplı bodyguard Hakan Ö. önceki gece ortalığı yine karıştırdı.
Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bar ve eğlence mekanlarında bodyguard olarak çalışan `Koko Hakan' lakaplı 30 yaşındaki Hakan Ö, 6 ay önce tanıştığı avukat asistanı 36 yaşındaki S.O.Ö. ile geçen Ağustos ayında evlendi.
S.O.Ö'nün iki ay boyunca mutlu giden evliliği eşinin aşırı alkol alıp kendisini dövmeye başlamasıyla kabusa döndü. Ayrılmaya karar veren S.O.Ö. bu kez daha yoğun bir şiddetle karşılaştı.
Eşi Hakan Ö'nün kendisini üç kez feci şekilde dövdüğünü, ölümle tehdit ettiğini ve bilinmeyen bir yere kaçırıp 1 hafta boyunca tecavüz ettiğini savunan S.O.Ö. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sığındı.
S.O.Ö, eşi Hakan Ö. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Geçen ay başlatılan soruşturma kapsamında, S.O.Ö'yü kaçırmaya yardım ettiği öne sürülen Hakan Ö.'nün arkadaşlarından 3'ü gözaltına alındı.
İki kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakan Ö. ise izini kaybettirdi. Hakkında gıyabi tutuklama kararı bulunan Hakan Ö. önceki gece korkusundan sokağa adımını atamayan ve bir ay önce işinden de ayrılan S.O.Ö'nün evinin önünde görüldü.
S.O.Ö.'nün Yokuşbaşı Mahallesi Kağızman Sokak'taki evinin önüne otomobille gelen Hakan Ö. içeri girmeye çalıştığı sırada pusuda bekleyen sivil polisler tarafından fark edildi. Polisleri gören Hakan Ö, tabancasıyla havaya ateş açarak otomobilini olay yerinde bırakıp kaçtı.
Bölgeye sevk edilen yaklaşık 50 polis sağanak yağış altında sokak sokak Hakan Ö'yü aradı. Yaklaşık 4 saat süren aramalar sonunda Hakan Ö. yakalanamadı. Aynı gece S.O.Ö'nün polise giderek yardım istediği, Hakan Ö'nün kendisini telefonla arayıp ayrılmak için açtığı davadan vazgeçmesi yönünde baskı yaptığını söylediği öğrenildi.
S.O.Ö, "Beni Hakan Ö. ile evlenmemem için çok uyardılar, ancak dinlemedim. Kendisini turizmci olarak tanıttı, inandım. Ancak barlarda fedailik yaptığını, aşırı alkol aldığını sonradan öğrendim. Hayatımın en huzurlu günlerini buldum derken yaşantım kabusa döndü. Sokağa çıkamaz hale geldim. Boşanmaya karar verince de beni ölümle tehdit etmeye başladı. Kaçırıp tecavüz etti. Yine kaçıracaktı bu kez polis engel oldu" diye gözyaşı döktü.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, 1 yıl önce de Azerbaycanlı bir kadına darp ve tecavüz suçlamasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Hakan Ö'nün her yerde arandığı bildirildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Gül’’ün çekinceleri beni mutlu etti
CHP lideri, Cumhurbaşkanı Gül'ün açıklamalarına ilişkin, ''Sayın ...
Aydın’’da ’‘yol operasyonu’’: Mezbaha Köprüsü kapandı!
Ata Mahallesi ile Adnan Menderes Mahallesi’’ni birbirine bağlayan Tabakhane ...
Almanlara’’göre dünyanın en pis iki oteli Ege’’de’…
TribAdvisor adlı Alman seyahat internet sitesinin yaptığı araştırmaya ...
 
Fırtına minare yıktı!
Fethiye’’de etkili olan fırtına nedeniyle, 2 caminin minaresi yıkıldı. ...
Denizli'ye 50 milyon liralık eğitim yatırımı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu haftasonu gerçekleştireceği Denizli ...
Yıldırım can aldı!
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir eve yıldırım düşmesi sonucu 16 yaşındaki ...
 
48 bin 400'ü denize ulaştı
Geçen yıl, Köyceğiz-Dalyan, Fethiye-Göcek, Göksu Deltası, Belek ve Patara ...
Uşak eski Valisi Eran sonsuzluğa uğurlandı’…
Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren ve Uşak’’ta 1962-66 yılları ...
TİKKO liderinin kardeşi CHP’’de
Türkiye İşçi Köylü Kurtuluş Ordusu’’nun kurucusu olan İbrahim Kaypakkaya’’nın ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva