HABERLER>ASTROLOJİ
11 Mayıs 2024 Cumartesi - 09:04

11 Mayıs günlük burç yorumları

Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol yazdı.11 Mayıs Cumartesi günü Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunun günlük burç yorumları...

11 Mayıs günlük burç yorumları

KOÇ: Çalıştığınız iş yerinde birçok değişim gündeme gelecektir. Kariyerinizi sorgulamak ve kusur bulmak yerine, değişen şartlara ayak uydurmaya çalışmalısınız. Acele etmeden sabırlı davranırsanız, kazanan hep siz olacaksınız.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi en iyi şekilde saptayabilme becerisine sahip olacaksınız. Koşullarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Ciddi bir çalışma içine gireceksiniz. İlginç aşk gelişmeleri sizi bekliyor.

İKİZLER: Bazı kararlarınızı ertelememelisiniz. Söz verdiğiniz olaylara nedensiz bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dengelerinizi korumak uğruna, taviz vermek de istemiyorsunuz. Enerjinizi dağıtmaktan vazgeçmelisiniz. Baş ağrılarınız olabilir.

YENGEÇ: Eşinizi ve sevgilinizi özgür bırakın ve sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir dönemdesiniz. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecektir. Daha samimi olmalısınız.

ASLAN: Çevrenize oldukça çekici geleceksiniz. Eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi fazlasıyla görecek ve mutlu olacaksınız. Aşkta güç savaşına girmeyin. Bugün, daha çok çevresel ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz.

BAŞAK: Kariyerinizle ilgili planlarınızı doğru kullanmalısınız. Ertelediğiniz işler yeniden gündeme gelecektir. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimlerde, yaşayacağınız gecikmeleri sorun yapmamalısınız. Sonuçlar lehinize gelişecektir.

TERAZİ: Farklı yaşamak istiyor ve bunu başaramayınca öfkenizi çevrenizden çıkarıyorsunuz. Aşk hayatınızda romantizm doruğa çıkacak. İş hayatınızda kariyerli kişilerden alacağınız destek sayesinde, başarılı bir dönem geçireceksiniz.

AKREP: Bugünlerde iş imkanlarınız daha da çoğalacak. İş seyahatleri yapacaksınız. Terfiler ve maaş artışları söz konusu olacak. Aşk konusunda, hemen karar vermemeli ve kendinize zaman tanımalısınız. Mutlu bir dönem başlıyor.

YAY: Engellerden nefret etmenize rağmen, sözel olarak kendinizi yeterince ifade edemediğiniz için, çevrenize çok çabuk kırılabiliyorsunuz. İçinizde, birçok kimsede olmayan saklı bir enerji var. Birlikte olduğunuz kişiler coşuyor.

OĞLAK: Maddi durumunuz iyi görülüyor. Yeni tanışacağınız kişilerin çevresel faktörlerinden beklenmedik bir şans kapınızı çalabilir. İlişkilerinizi doğru alanlarda kullanmanız gerekiyor. Enerjinizi yükseltmek için moralinizi bozmayın.

KOVA: Her konuda farklı düşünüyorsunuz. Sizin aklınıza gelenler, orijinal ve yaratıcı. İş arkadaşlarınızla yaşadığınız tezatlara aldırdığınız yok. Bugün, duygusal yönlerinizle akılcılığınızı kombine kullanacak ve başarılı olacaksınız.

BALIK: Hayatınızla ilgili yaşayacağınız değişimlere hazırlıklı gireceksiniz. Beklediğiniz durumlar sizi şaşırtmayacaktır. Sosyal becerinizi artırmalı ve elinize geçecek fırsatları başkalarına kaptırmayın. Tepkisel olmayın.

(Posta)

 
Başkan Eşki esnaf odalarıyla buluştu
 
Beşiktaş'tan Ghezzal kararı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
6 Mayıs Haftası burç yorumları
6 Mayıs haftasını, 19 Mayıs’a kadar güzel fırsatlar getirecek Boğa Yeniayı ...
Günlük burç yorumları (4 Mayıs 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 4 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (1 Mayıs 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 1 Mayıs 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Günlük burç yorumları (30 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 30 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Murat Kurum kazanacak demişti... Nuray Sayarı'dan dikkat çeken açıklama!
31 Mart yerel seçimlerinden önce İstanbul'da seçimi AK Parti'nin adayı ...
Günlük burç yorumları (23 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 23 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Günlük burç yorumları (18 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 18 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (17 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 17 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (16 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 16 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva