HABERLER>POLİTİKA
5 Aralık 2013 Perşembe - 09:11

Manduz Egedesonsöz’e konuştu: Kürüm’e alternatif mi arıyor?

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’e alternatif isim aradığı iddialarına cevap verdi. Manduz, “Herkese eşit mesafedeyim. Aday adayları arasından ya da dışarıdan birisi için çalışmam söz konusu değildir” dedi.

Manduz Egedesonsöz’e konuştu: Kürüm’e alternatif mi arıyor?

EGEDESONSÖZ -  CHP’de hareketliliğin yaşandığı yerler arasında bulunan Karabağlar’da İlçe Başkanı Polat Manduz’un sürpriz Ankara ziyaretinin ardından parti kulisleri karıştı. Konak Belediyesi eski Başkanı Muzaffer Tunçağ’ın adının gündeme gelmesi süreci daha da hızlandırdı. Karabağlar’da mevcut Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’e karşı alternatif isim arandığı yönündeki iddialara İlçe Başkanı Manduz’dan açıklama geldi. Manduz, herkese eşit mesafede olduğunun altını çizdi.


Hakkında yapılan ‘belediye başkanını istemiyor’ yorumlarına katılmadığını ifade eden Manduz, “Ankara’ya kendi işimle ilgili gittim. Genel merkeze uğramadığım gibi parti yöneticileri ile de görüşmedim. İlçemizde tam 10 bin 500 üyemiz var. Hepsi birbirinden değerli insanlar. İçlerinde belediye başkanlığı yapacak binlerce isim çıkar. Partimizin içinde bulunduğu bir süreç var. O da zaten devam ediyor. İlçe başkanlığına başvuran aday adayı arkadaşlarımızın hepsi bu görevi yapacak niteliktedir. Benim birisini desteklemem ya da ötekileştirmek söz konusu değildir. Bu zamana kadar ilçe başkanı olarak görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım” dedi.

Partide aday belirleme sürecinin sürdüğünü ifade eden Manduz, yerel seçimlerde gidilecek adayı tek başına belirleme yetkisine sahip olmadığını söyledi. Genel merkezin gereken kararı zamanı geldiğinde vereceğini dile getiren Manduz, “Partimiz kimi aday gösterirse biz onun arkasında dururuz. Bizim için önemli olan seçimi kazanmaktır. Parti içinde rakibimiz, mücadele ettiğimiz insanlar olamaz. Bizim mücadele edeceğimiz rakip siyasi partilerdir. Partimiz aday belirleme sürecinde anket ve kamuoyu yoklamaları yapıyor. Kim oradan başarılı bir şekilde çıkar, genel merkezde üzerinde karar kılarsa biz yolumuza onunda devam ederiz” ifadelerini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gülistan 5 Aralık 2013 Perşembe 17:43

inşallah partimiz kazanır.

Yorumu oyla      12      9  
35 karabğlar 5 Aralık 2013 Perşembe 13:21

valla ne diyim karabağların vizyonun değiştirecek yeni bir başkana ihtiyaç vardır yönetimde 7-8 tane belediyeden yönetici var buda demek oluyorki 2 ucu keskin bıçak chp seçmeni olarak seçmene ne kadar iniliyor orasıda muamma gidişat şunu gösteriyor bu seçim çok zor olacak acı bir son olursa ne ilçe teşkilatı kalır ne belediye çalışanları hummalı bir çalışma olmazsa işimiz çok zor bu sonucu düşünmek istemiyorum ama kaybedilen bir yeri de alamayız kolay kolay mevcut meclis üyelerinde bir zahmet değişmesi gerekir esnafın vatandaşın elini sıkan sorunları dinleyen bir belediye başkanı ve yönetimi meclis üyeleri istiyoruz birde belediye başkanlığını aday olmayan başkanlarda meclis üyesi adayı olmasın

Yorumu oyla      17      9  
partici 5 Aralık 2013 Perşembe 12:42

Değerli arkadaşlar bu dedikodular nedeni bence mevcut aday adaylarının hakta kabul görmemesidir. AKP en kendisini şanslı gördüğü ilçe Karabağlardır .bu yüzden kuvvetli isimle gireceklerdir. Karabağlar daha iyi bir CHP Adayı mutlaka bulunmalıdır.aksi takdirde AKP ye kaptırma ihtimali yüksektir.

Yorumu oyla      17      17  
SADE VATANDAŞ 5 Aralık 2013 Perşembe 12:13

TC DEMOKRAT ÇOK MÜTEVAZİSİN MAŞALLAH PARTİ KUARARSAM SENİ İŞ BAŞKANI YAPARIM

Yorumu oyla      12      17  
Efe 5 Aralık 2013 Perşembe 11:12

Polat başkanın başarılarını kimse göz ardı edemez ! Sıtkü Kürümü sadece polat manduz değil ! bütün ilçe halkı istemiyor... Olası Sıtkı kürüm'le gireceğimiz bir seçimi yine kazanırız ! kazanırız ama bu polat manduzun ve ekibinin başarısı olur.. Polat başkanın da çekincesi kendi başarısının sıtkı kürüme maal edilmesi ! Çünkü listeye sıtkı kürüm'ün en ufak bir eklentisini bırakın dahili bile söz konusu olamayacak... Karabaglar halkının gönlünde taht kuran polat manduz bilindiği üzere bugüne kadar düzenledigi etkinliklerde sadece elit kesime değil, doğup büyüdüğü gece kondu ve varoş kesimlere de hitap etmiştir. Bu nedenledir ki polat manduz sadece dikey'de değil yatayda bile oy patlaması yapabilecek bir başarı gerçekleştirmiştir. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmediği gibi kimseyede yakın durmamıştır. Herkese eşit mesafedir.. Gerçi sadece karabaglar halkına tamamen dogal yollardan yapılan anketler sorulsaydı kimsenin dahil olmadıgı ! o zaman görün listelerde acık ara birinci cıkanın kim oldugunun... Her zaman dile getirdiğimiz gibi ! Seni bir değil binler seviyor POLAT BAŞKANIM... Sen ne yaparsan doğru yaparsın Allah'ına kurban senin...

Yorumu oyla      25      27  
izmircingenesi1984 5 Aralık 2013 Perşembe 10:56

bende polat manduzun karabağlarda ön safda olmasını isterim fakat karbel personeli olarak çalışan fakat spor müdürlüğü adı altında maaş ödenen ve 12 - 13 saat çalışan personeli kadroya aldırtıp herkezin hakkı neyse yardımcı olacaksa buyursun gelsin spor birimi adı altında bulunan restorantlar çay bahçeleri vb. gibi vs. yerlerin hakkını versin buradan kazanılan paralar kimin cebine gidiyosa önüne geçebilecekse ve emekçiye olan tutumu önde olacaksa sonuna kadar destekliyoruz bizlerde cennetçeşme sakinleri olarak....

Yorumu oyla      22      14  
partili 5 Aralık 2013 Perşembe 10:26

arkadaşlar şunu herkes bilsinki her kim aday olursa olsun POLAT MANDUZ olmadan bu seçim alınamaz bunu kafasına soksun.hiç bir aday örgütten üstün değildir.POLAT BAŞKAN halkta karşılığı olan bir halk adamıdır dürüstlüğünü ve aday adaylarına aynı mesafede yaklaşımını kimse sorgulayamaz.

Yorumu oyla      23      21  
YOLUNUZ AÇIK OLSUN 5 Aralık 2013 Perşembe 10:24

TÜM ADAY ADAYLARI GİBİ MEVCUT SITKI KÜRÜMÜ DE COK SEVİYOR BAŞARILAR DİLİYORUM DİLERİM CHP BAYRAĞINI BİR DÖNEM DAHA DALGALANIR KARABAĞLARDA GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ.

Yorumu oyla      17      19  
sami selçuker 5 Aralık 2013 Perşembe 10:08

Karabağlarda vizyonu olan iki başkana ihtiysç vsrdır.Birisi beleidye diğeri de ilçe başkanıdır

Yorumu oyla      17      18  
TC DEMOKRAT 5 Aralık 2013 Perşembe 10:01

Sade Vatandaş Adlı Kişiye Cevabımdır.Ben Doğma Büyüme Bir Bucalı Olarak Senin Methettiğin Şahıstan Çok Daha Fazla, Karabağları Ve Hatayı Karış Karış Bilirim.Üstelik Hatay"da Yaşayan Vatandaşların Kendilerinin Karabağlar Olarak Adlandırılmasınıda Hiç Sevmediklerinide Bilirim.Şimdi Ben Ondan Çok Daha Zeki ve Bilgili Olduğuma Göre,Benimde İlçe Başkanı Yada Belediye Başkanı Olmam Gerekmezmi.

Yorumu oyla      23      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Tek bir Gülen sözcüğü dahi…
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Amerikan Birliği'ni (TAA) ...
Taraf'tan tartışılan MGK'da yeni iddialar
Hükümetin, “uygulamadık” dediği 2004 MGK’sındaki “Gülen’i bitirme kararlarının” ...
CHP aday adayı Oğuz'dan Urla'ya 'Avrupalı' vaat!
Seçim çalışmaları kapsamında Urla'daki gençlerle bir araya gelen CHP Urla ...
 
Sarıgül yine iddialı konuştu: 30 Mart akşamı…
Star’a konuşan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, adaylık kararını ...
Avrupa’ya vizesiz seyahatte uzlaşı müjdesi
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu AB üyesi ülkelerle Türkiye arasındaki ...
Ufuk Sesli Bayındır’ı yönetmeye talip
Bayındırda Aile Hekimi Doktor Ufuk Sesli, Cumhuriyet Halk Partisi’nden ...
 
Çiğli aday adayı Yılmaz’dan belediyeye göçmen eleştirisi
AK Parti Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Yılmaz, Çiğli’de yaşayan ...
AK Parti’den bomba açıklama: O belgeleri…
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Taraf Gazetesi'nde yayınlanan fişleme ...
Arınç’tan dershane zirvesinde çarpıcı açıklamalar
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dershanelere ilişkin tartışmayla ilgili, ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva