HABERLER>POLİTİKA
8 Mayıs 2013 Çarşamba - 08:22

Bağış’tan ilginç İzmir çıkışı: Umarım Allah…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da Manisa ziyareti sonrası Ak Parti İzmir İl Başkanlığı'na giderek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bağış’tan ilginç İzmir çıkışı: Umarım Allah…

İZMİR - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İzmir'de olmaktan gurur ve onur duyduğunu söyledi. İzmir'in Türkiye ve bölge için çok önemli olduğunu söyleyen Bakan Çelik, "İzmir teşkilatı büyük sorumluluk üstlenmiştir. Bu sorumluluk beklenen neticeyi doğurmalıdır. Sorumluluk fiilen neticeye dönüşmelidir. AK Parti sıradan bir parti değildir. AK Parti Genel Başkanı düşününüz ki hiç bir şey olma şansı olmamasına rağmen partiyi kuruyor ve partiye devam ediyor. Bu ne demek benim aktif olmam yerine milletin aktif olması demektir. İşte bu süreç bu samimi yola çıkış bu içtenlikli yola çıkış bütün kapıları açtı. 3 Kasım 2002 seçimlerinde akşam seçim sonuçlarını beklerken 310 milletvekili çıkaracağımızı bekliyordruk. Çıkış samimi olduğu için milletin derdi ile dertlenmek olduğu için gece bize gelen rakam 360 milletvekili oldu. Büyük bir oy büyük bir milletvekili sayısı. Bunu şöyle izah edebelirsiniz. Bunun altında yatan maya samimiyettir. Samimi çizgi devam ettiği içindir ki oylarımız üç dönemdir artarak devam ediyor. İnşallah dördüncü dönemde de artacak. Çünkü Türkiye'nin kuruluşunun 100'ncü yıl dönümü siyasi istikrarla geçmelidir. Kim yapacak bunu? Samimi kadrolar yapacaktır. Laf Cumhuriyetçisi değil icraat Cumhuriyetçisiyiz" dedi.
 
2023 gençliğinin geçmişi değil geleceği konuşan nesil olacağını söyleyen Bakan Çelik, "Geçmişe takılıp kalmayacağız. Bazı alanlarda geçtik geçemediğimiz alanlarda nasıl o başarıyı elde edebiliriz diye çalışıyoruz. Ben merkezli siyaset bu partiye yakışmaz. Biz merkezli siyaset bize yakışır. Biz merkezli oluşturduğumuz kadronun tümünün İzmir'i kucaklaması gerekiyor. Bunuda en iyi şekilde yapıyor. Ama nerede ayrıntılarda nüanslarda eksikliklerimiz var onları değerlendirmemiz gerekiyor. Bunu da yaptığımız zaman başarı kendiliğinden gelecektir. Her ilin farklı bir yapısı vardır. İşin mayası samimiyettir. Biz samimi çalışırsak İzmir'de başarıyı elde edemeyeceğimize inanmıyorum. Bize de bakanlık olarak ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Kapı kapı dolaşmaya el birliği ile çalışmaları sergilemeye hazırız. Bazı partiler genel başkanlarını akredite etmeye çalışıyor. Benim genel başkanım öyle demedi böyle demedi diye uğraşıp duruyorlar. Biz ise genel başkanımızın hızına yetişmeye çalışıyoruz. Herkes genel başkanımızı çok seviyor" diye konuştu.
 
AK Parti'nin yerel seçimlerdeki iddiasının sorulması üzerine Bakan Çelik, 81 ilde iddialı olduklarını söyledi. Bakan Çelik, "Biz hangi ilde çıkamayız diye hesap yapmıyoruz. AK Parti'nin böyle hesapları yok. Biz her ilde belediyelere talibiz. İzmir diyorsanız 30 ilçeye talibiz. Hedefimiz bellidir. Neden bunu söylüyorum. Geriye dönüp bakılsın. 10 yıllık dönemler mukayese edilsin. Bu parti ne yaptı? Milletin değer yargıları için neler yaptılar? Bu iki kademeden bakılsın. Hangi dönemle mukayese edilirse edilsin hepsinin önündeyiz. Çağdaş değerlere sahip çıkan bir parti, İzmir gibi bir ilde de başarı elde edilmeyecek gibi bir düşünceyi düşünmek istemiyorum" dedi.
 


HATALI OYLAMA ZULÜM GETİRİR
Programda 'bonus olarak' yer aldığını söyleyen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bakan Çelik'i görmek ve AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ı yeni il binasında ziyaret etmek için süpriz bir ziyaret yaptığını söyledi. AK Parti'nin kuruluş temeli belediyecilik olduğunu söyleyen Bakan Bağış, "Ülkenin neresine giderseniz gidin AK Parti dediğiniz zaman coşku ile karşılanıyoruz. Genel başkanımıza olan teveccüh İstanbul Belediye Başkanlığı döneminde kronikleşen sorunları çözmesinden gelmektedir. Bu durum bizi iktidara taşımıştır. Belediyecilik bizim işimizdir. Belediyecilik AK Parti'nin işidir. İzmir bizim gözümüzün bebeğidir. Benim için de ayrı bir önemi vardır. Ama maalesef ben Avrupalı konuklarımı kente getirdiğim zaman İzmir'deki belediyecilik hizmetlerini gördüklerinde boynum bükük kalıyor. İzmir'in bunu değiştirecek kapasiteye sahip olduğunu biliyorum. Artık İzmir de hak ettiği ak belediyeciliğe sahip olmalıdır. Ben bunu her yerde söylüyorum. Bunu en iyi İzmirliler bilir. Hatalı sollama ölüm ve hatalı oylama ise zulüm getirir. Umarım Allah İzmir'in zulmüne son verecektir" diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirlim 8 Mayıs 2013 Çarşamba 17:55

Sayın bakan siz gidip içine ettiğiniz Avrupa Birliği çalışmalarını toparlayın. İzmir ve İzmirli hakkında konuşmak sizin kalibrenizin çok üstündedir. Çapınız yetmez. Sizlerin de geçmişlerinin ne olduğunu iyi biliyoruz.

Yorumu oyla      17      5  
( Ahmet Türkan ) NİŞANGAHSIZ ATIYORSUN... 8 Mayıs 2013 Çarşamba 14:53

İZMİRDEKİ BÜTÜN - AVM - lerin RUHSATLARININ ALTINDA C.H.P. li BELEDİYE BAŞKANLARININ İMZALARI VAR... Nalsıl öyle utanmadan sıkılmadan AKPARTİNİN adını ağzı na alıyorsun...Ortada bir pislik varsa hepsi C.H.P. Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINA AİT...

Yorumu oyla      13      13  
bülent ışık 8 Mayıs 2013 Çarşamba 13:21

İstanbul daki silüeti bozan o binaları nasıl traşlıyacaksınız siz onu düşünün.İzmir'de de aynı zihniyet Hilton,Etap oteli vs dikti.Karşıdan bakın bakalım hoş bir görüntü var mı?

Yorumu oyla      19      5  
umut 8 Mayıs 2013 Çarşamba 11:39

kendini padişah yerine koyan, istediğini istediği gibi kesip biçen, yüce ırkımız TÜRK adını kullanmaktan utanılacak hale getiren. TÜRK'lerin ülkesi TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'ı İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA adaylığa davet ediyoruz. gelsin, madem bu kadar kendilerine güveniyorlar, gelsin. gelmeyen namerttir ama.

Yorumu oyla      27      8  
Ahmet Türkan 8 Mayıs 2013 Çarşamba 11:29

Avrupalı konuklarını Taksim'e götürdüğünde ne diyecek buralar hep eski binaydı biz yıktık AVM yaptık mı? AKP belediyeciliği AVM yapmaktır. İzmir bunların elinde olsa Alsancak statı da Agora da AVM olur.

Yorumu oyla      23      7  
yeşildereli 8 Mayıs 2013 Çarşamba 11:16

çağdaş modern bir şehir özlemini arzulayan izmirliler artık en doğru kararı önümüzdeki seçimlerde vereceklerdir.degişim şart.

Yorumu oyla      15      24  
İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİ KONUŞTUMU... 8 Mayıs 2013 Çarşamba 10:48

Aşagıdaki peşin hükümlü yorumcuların...Yüregi hop oturup hop kalkıyor. BUNUN ANLAMI ŞU...10 YILDIR MAKYAJ BELEDİYECİLİGİ İLE İZMİRİ KÖRELTEN...Aziz KOCAOGLU ve C.H.P. BELEDİYECİLİK UYGULAMALARI...Önümüzdeki Mart ayında sona erecek...hEMDE 30 İLÇE BELEDİYESİ İLE BİR LİKTE...Artık İZMİR ve İLÇELERİNDE YÜZÜ GÜLEN,ÖNCELİK LE DEPREMDE CAN GÜVENLİGİ PROJELERİNİ HAYATA GEÇİRECEK OLAN A K P A R T İ BELEDİYECİLİGİNİN UYGULAMALARI BAŞLIYACAK...SOSYAL,EKONOMİK ve KÜLTÜREL SPORTİF YATIRIMLAR...K.ÖZEN.

Yorumu oyla      14      33  
TC. Öz Vatandaş. 8 Mayıs 2013 Çarşamba 10:35

Gözlerimiz yaşarıyor sizi böylesine çaresiz görünce, ama burası İZMİR ve istediğinizi yapın size burada ekmek yok, çareden yoksun bir AKP ancak bu kadar yerlerde sürünür, zihniyetiniz İZMİR de pirim yapamaz.

Yorumu oyla      33      8  
Güzel zimir 8 Mayıs 2013 Çarşamba 10:27

iktidar partisinden kendisine güvenen sayın bakanları belediye başkanlığı adaylığına davet ediyorum. boyların ölçüsünü bi alalım.

Yorumu oyla      33      8  
Özgür 8 Mayıs 2013 Çarşamba 09:15

Zihniyeti onaylamak mümkün değil ama %100 haklı. Bizi bu zihniyete teslim edecek chp yöneticileri düşünsün

Yorumu oyla      14      26  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TBMM'den bir Süperstar geçti!
Siyasetin göbeğindeki TBMM'nin akşam saatlerinde hiç alışılmadık olmayan ...
Koçaslan yazdı: Başbakan'la İzmir diyalogları...
Münir Koçaslan, Başbakan Erdoğan’ın Egeli vekillerle yaptığı toplantıda ...
“BDP çalışanına ajanlık teklif ettiler”
BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak, kendilerini polis olarak tanıtan kişilerin ...
 
AK Parti Aliağa'dan 4 yıl eleştirisi: İpin ucunu kaçmış
AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, Belediye meclis üyeleri ile birlikte, ...
Kılıçdaroğlu’nun hedefinde Hak-İş: Gerdan kıra kıra…
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayısta Taksim'e çıkan Hak-İş'i eleştirerek ...
CHP'li gençlerden 3 Fidan anması
CHP Güzelbahçe İlçe Gençlik Kolları, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin ...
 
İşte Sait’in Erdoğan’a sunduğu İzmir raporunun tamamı
AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait’in Başbakan Erdoğan’a sunduğu raporun ...
Erdoğan AK Parti’nin oy oranını açıkladı
Başbakan Erdoğan, şu anda yapılan anketlerde AK Parti’nin oy oranının ...
Siyasette 'İZBETON' tartışması: Dündar, Çakar'a karşı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli şirketlerinden biri olan İZBETON’da ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva