HABERLER>POLİTİKA
30 Nisan 2024 Salı - 10:11

Saygılı'dan seçim değerlendirmesi: 8-10 ilçede milimetrik kaybettik!

31 Mart seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Yine ceketimi koyarsam kazanırım mantığının hakim olduğu, projelerin değil sadece zihniyetin ortaya konduğu süreci yaşadık. Her bir adayımız İzmir’imizin bugünü ve yarını ile ilgili ciddi projeler ortaya koyarken hiçbir proje ortaya koymadan 30 ilçenin 28 ilçesinde çok az farklarla 8-10 ilçede milimetrik şekilde kaybettik” dedi.

Saygılı dan seçim değerlendirmesi: 8-10 ilçede milimetrik kaybettik!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili ve geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu partisinin il binasında basın mensupları ile bir araya geldi.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Kasapoğlu’na AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’da eşlik etti. Toplantıda ayrıca AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Safa Narlı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Nail Kocabaş, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dilaver Kişili de yer aldı.

İZMİR FARKI GÖRECEKTİR
Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İzmir il Başkanı Bilal Saygılı, “Bir seçim süreci geçirdik. Bu seçim sürecinde başta sayın bakanımız olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ beyefendi, ilçe belediye başkan adaylarımız, vekillerimiz ve teşkilatımız ile yoğun bir tempoyu geçirdik. Seçim süreci ve sonuçlar itibari ile çok ciddi dersler, mesajlar aldığımız, bu mesajların yerine ulaştığı bir süreci yaşıyoruz. İzmir teşkilatlarımız ve genel merkezimiz, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere halkımızın bize verdiği mesajların doğru şekilde anlaşılması ve doğru adımların atılması için ciddi bir mücadele içindeyiz. Türkiye'de ve İzmir'de kazanan ve kaybeden ayrımı yapmaktansa İzmir'in kazanması anlamında bir sonucun çıkmasını arzu ederdik. Yine ceketimi koyarsam kazanırım mantığının hakim olduğu, projelerin değil sadece zihniyetin ortaya konduğu süreci yaşadık. Her bir adayımız İzmir’imizin bugünü ve yarını ile ilgili ciddi projeler ortaya koyarken hiçbir proje ortaya koymadan 30 ilçenin 28 ilçesinde çok az farklarla 8-10 ilçede milimetrik şekilde kaybettik. Bunları kayıp olarak değil 5 yıl boyunca ülkemiz ve İzmir'imizin bu süreci doğru değerlendireceğini, çalışan ve çalışmayanın, kazanan gibi görünen ile Türkiye’nin kazanması için çalışanın farrkını göreceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

2001 KRİZİNİ DE GÖRDÜK
Seçim sürecine dikkat çeken Saygılı, “2019 yerel seçimlerinden sonra hemen akabinde pandemi, global ekonomik kriz, akabinde Ukrayna-Rusya savaşı ve bölgede huzurun olmayışı hem ülkemiz hem dünyamızı ekonomik anlamda olumsuz etkilemiştir. Bunların üzerine Kahramanmaraş depremi ve 100 milyar Dolar üzerinde masrafa neden olan ve birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği bir süreci yaşayan ülkemiz bu atmosferden seçim atmosferine girdi. Bunu hemen yaşayıp TV’deki dizi ve film gibi görüp unutacak insanlar da değiliz. Biz 2001 krizini de gördük. Ülkenin çok partili dönemde yaşadığı arızaları da gördük. Ancak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu süreci yara almadan süreçleri götürebildiğimizi hepimiz görüyoruz” dedi.

GÜZEL SONUÇLAR ALABİLİRİZ
Desteğe hazır olduklarını belirten Saygılı, “İzmir’deki siyaset durumu, CHP’nin İzmir’de 28 belediyeyi kazanmasından sonra bir mücadele ortaya koymuş olması gerekiyor. Vekilimiz ve şahsım kentin sorunlarını Ankara’ya götürüp çözme arzusu bütünlük içine girerse güzel sonuçlar alabileceğimiz düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 
İYİ Parti'de devir teslim töreni yarın!
 
Galatasaray'da Süper Kupa planı!
YORUMLAR
Toplam 26 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
1 Mayıs 2024 Çarşamba 05:52

Ülke battı diyen alçaklar aslında batmasını isteyen alçaklardır.

Yorumu oyla      2      0  
TC misafir 30 Nisan 2024 Salı 18:59

Ülkeyi batırmışsınız oy mu bekliyorsunuz? Demek ki ceket kadar vasfınız yokmuş.

Yorumu oyla      2      2  
soru basit 30 Nisan 2024 Salı 18:46

Akp, saygı duymadığını söylediği, kararlarına uymadığı anayasayı değiştirecek, değiştirmeye çalışacak! Peki, verdiği hiç bir sözü tutmamışken kimi kandıracak?

Yorumu oyla      1      1  
barana 30 Nisan 2024 Salı 18:39

Çok bilmiş Baran, bence sol hakkında atıp tutma, bir halt bildiğin yok, bilmediğin şeylere burnunu sokma! Sol, seni aşar, o kadar bilgili değilsin, ahkam kesme bari!

Yorumu oyla      1      1  
İzmir İçin 30 Nisan 2024 Salı 16:48

Birisi mm nin ne oluğunu göstersin

Yorumu oyla      0      0  
Gürkan 30 Nisan 2024 Salı 16:12

Yani?

Yorumu oyla      0      0  
Gerçek 30 Nisan 2024 Salı 15:38

Milimetrik kaybedilen tek yer aliağa Onu da kazanan sizsiniz, CHP değil

Yorumu oyla      5      1  
Lombak 30 Nisan 2024 Salı 15:33

Yav kabine neden ceketle muhattap olsun ki? Anlaması zor değil.

Yorumu oyla      2      1  
30 Nisan 2024 Salı 13:52

Ceketin ceket olduğunu kabul eden chp aynı zamanda nasıl bir ahmak güruh olduğunuzu da kabul etmiş oluyorsunuz. Laf kalabalığından başka hiç bir haklılığınız olmamasına rağmen bel.ye içinde olup siyaseti geçim kapısı haline getirmiş olmanız da daldıınız bataklığın açık bir göstergesi. O halde gelecektir gelmekte olan.

Yorumu oyla      5      9  
İz 30 Nisan 2024 Salı 13:25

AKP izmirden hala bir ümit ışığı beklemek gibi yanlış yolda. 22 seneli AKP döneminde İzmirli ne gördü? Örneğin Özal döneminden Bayındırlık Bakanlığı (karayolları) izmir-Aydın, İzmir-Çeşme otoyolları var, bayramlarda ücretsiz. AKP ne yaptı, tüm devlet dairelerindeki iş makinelerini bir alana toplayıp, bu makinalarla izmir istanbul oto yolunu çok ucuzuz maliyetle hükümet yapacak dedi, sonra bu oto yolu müteahit firmaya geçiş taahütlü yaptırdı, bayramda bile yüksek ücret ödeyerek kullanabiliyoruz.HANİ ELİMİZDEKİ İŞ MAKİNALARI İLE BAYINDIRLIK, KARAYOLLARI YAPACAKTI.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de devir teslim töreni yarın!
İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda üçüncü turda en çok oyu alarak ...
Bülent Arınç: Özgür Özel'i başarılı buluyorum
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, CHP lideri Özgür Özel hakkında övgü dolu ...
'Kazanmayayım diye organize bir el çalıştı'
Müsavat Dervişoğlu'nun genel başkanlık koltuğuna oturduğu İYİ Parti kurultayında ...
 
Araştırmacı Yaldız, CHP ve İYİ Parti’yi hatırlattı: AK Parti'de ‘Ege açılımı’ şart!
İntegral Araştırma Şirketi Koordinatörü, Gazeteci-Yazar Ümit Yaldız, AK ...
Mehmet KARABEL yazdı.... ‘Gözü kara’ lidere veda!
Mehmet KARABEL yazdı.... ‘Gözü kara’ lidere veda!
Meclis'te Anayasa mesaisi başlıyor!
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni Anayasa için ...
 
'Beka söz konusu ise devletin yanındayız'
İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu katıldığı canlı yayında açıklamalarda ...
CHP'den Taksim açıklaması: Biz vazgeçmiyoruz!
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, 1 Mayıs'ta Taksim'den vazgeçmediklerini belirterek, ...
Seçimden sonra ilk zirve: Görüşme sona erdi!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva