Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe güldürdü!
1 Eylül 2024 Pazar

Göztepe üst üste aldığı önemli beraberlikler sonrasında yine bu sezon Süper Lig’e yükselen Bodrumspor önünde fazla zorlanmadı. Fiziksel üstünlüğünü temposuyla bütünleştiren ve taraflı tarafsız herkesi memnun eden futboluyla 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Japon yıldız Kuryu Matsuki’nin son anda rahatsızlanıp kadrodan çıkartılması Göztepe için önemli 90 dakika öncesi gecenin en büyük şanssızlığıydı. Fenerbahçe maçının yankıları hala sürerken haksız ve hukuksuzca verilen 2 maç saha kapatma cezamızın 1 maç seyircisize çevrilmesi saha avantajımızı kaybetmemek adına önemliydi. 
Karşılaşmaya gayet istekli ve yoğun presle başlayan takımımız haftalar ilerledikçe Stoilov’un arzu ettiği oyun planı dahilinde daha güvenli bir duruş sergilemeye başladı. Her bölgede rakibine nefes aldırmayan ve kazandığı topları özellikle sol kanada taşımayı başaran sarı kırmızılılar Djalma’nın mükemmel performansıyla izleyenleri resmen büyüledi. Dennis’in çalışkan yapısı yine dört dörtlük seviyedeydi. Juan-Romulo ikilisinin uyumu olumluydu. Romulo’nun klas vuruşuyla Djalma’nın defansı ipe dizen golleri ders niteliğindeydi. 

İkinci devre biraz daha kontrollü oynamayı tercih eden Göztepe fazla risk almadan skoru korumayı başardı. Zaman zaman gelişen Bodrumspor atakları defans 3 lüsünün doğru müdahaleleriyle savuşturuldu. “ Taş gibi takım olabilme “ yönünde hızla mesafe kateden Göz-Göz bu maçla eşiği bir adım daha yukarıya taşıdı. 2 sezondur kendisine güvenimizi boşa çıkartmayan Stanimir Stoilov Hoca gönülleri fethetmeyi sürdürüyor. Camiamız ve taraftarımız kaliteli bir golcü konusunda tam beklenti içerisinde olup artık bu talebin ivedilikle karşılanmasını istiyor. Bu güzel galibiyette emeği olan herkesi kutluyorum. Haftayı “ BAY “ geçirecek olan Göztepe Kayserispor karşına daha dinamik ve zinde şekilde çıkacaktır. Yüzler gülüyor, her şey yolunda ilerliyor. 
Harika bir Pazar günü geçirmeniz dileğiyle …

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Recep Gokay 4 Eylül 2024 Çarşamba 16:17

iyice gesenin arka bahcesi oldunuz. her yazınız içerisinde fener. bırak artık sunları.

Yorumu oyla      2      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmir'de 'mor sultan' bayramı!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Aşırı uçuşlar da turizm canavarı
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet, cemaat ve cinayet!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’de en yüce değer, tembelliktir
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Ne yaşıyoruz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva