HABERLER>GÜNCEL
26 Temmuz 2011 Salı - 09:29

Yürek parçalayan 'evet'

Baba Kenan Kurt kazada ölürken, gelin ve damat ağlayarak dünya evine girdi.

Yürek parçalayan  evet

İZMİR - İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yaşayan Kenan Kurt (49) oğlunun düğünün olduğu dakikalarda geçirdiği trafik kazasında öldü. Düğün yolunda kaza kurbanı olan Kurt'un ölüm haberi düğün salonuna misafirleri ve her iki aileyi gözyaşlarına boğdu. Babasının ölümüyle şoka giren oğlu Oltan Kurt (25) ile kayınpederinin öldüğü kendisinden gizlenen Gülay Ağırkan davetlilerin gözyaşları arasında dünya evine girdi. Önceki günde İzmir'deki düğünden sonra kaza geçiren Aydınlı 9 aylık evli çifti yine bir trafik kazası ayırırken, düğün yolundaki kazalar yürekleri burkmuştu.

Güzelbahçe'deki Ümit restoranda ızgara ustası olarak çalışan Kenan Kurt, oğlunun düğün törenine katılmak üzere bekleyen davetlileri almak için düğünün yapılacağı Seyir Tepesi Tesisleri'nden eve doğru yola çıktı. Kenan Kurt'un kullandığı 35 EJL 50 plakalı otomobil, İstikbal caddesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu virajı alamayarak takla attı. Kurt, Urla Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.
 
Gelinin gözyaşları
Kenan Kurt'un ölüm haberi, düğün salonuna gitmek üzere olan oğlu Oltan Kurt ve davetlilere ulaştığında tam anlamıyla matem havası esti. Ancak kayınbabasının ölüm haberi, kazayı duyar duymaz fenalık geçiren ve ayakta durmakta güçlük çeken gelin Gülay Ağırkan'a söylenmedi. Kaza sonucu babasını kaybeden Oltan Kurt, yaşadığı bu büyük acıyı içine atarak sürekli gözyaşı döken ve sinir krizi eşini teselli etmeye çalıştı. Kenan Kurt'un ölüm haberi sonrası sadece nikah işleminin yapılmasına karar verildi. Gözyaşlarının adeta sel olup aktığı düğün salondaki davetlilerden birçoğu ise bu acıya daha fazla dayanamayarak salondan ayrılmayı tercih etti.

Nikah memurunun sözlerine karşı Gülay Ağırkan, yine gözyaşları içerisinde "evet" derken, babasının ölümünün şokunu yaşayan Oltan Kurt da "evet" dedikten sonra eşinin yüzündeki duvağı kaldırarak yanaklarından öptü. Nikah töreninin ardından davetliler, büyük üzüntü içerisinde salondan ayrıldı. Gelin ve damat ise nikah salonundan sonra halası Müşerref Biber'in yine Güzelbahçe'de bulunan evlerine giderek acılarını yaşadı. Her iki aileyide eskiden beri yakından tanıyan ve davetliler arasında bulunan Güzelbahçe eski Belediyesi Başkanı Ertan Avkıran da gelin ve damadın yanında durarak onları teselli etmeye çalıştı.
 
Annesi hastanede
Gelin Gülay Ağırkan'ın annesi Halime Dilek Ağırkan'ın ise düğün davetiyelerini dağıtırken düşmesi sonucu sağ bacağının kırıldığı bu yüzden özel bir hastanede yattığı öğrenildi. Düğün sırasında kızının yanından ayrılmayan babası Ali Ağırkan ise yaşanan olayların kendileri için çok büyük acı olduğunu ifade etti.
 
Eşinden 1 yıl önce ayrılmış
Askerlik görevini tamamlayarak Balçova'daki bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak işe başladıktan sonra evlenen oğlunun en mutlu gününü göremeden ölen Kenan Kurt'un 1 yıl önce de eşinden ayrıldığı öğrenildi. Kenan Kurt'tan kan örneği alındığı alkollü olup olmadığı yapılacak tahlil sonrası belirleneceği açıklandı. Kenan Kurt'un cenazesi dün toprağa verildi.(Yeniasır)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günay'dan randevu talep edecekler
Balçova Belediyesi'nin yıkım tebligatı gönderip 8 Ağustos'a kadar süre ...
Özkan: Herkes haddini bilecek
Sendikalar arasında taraf tuttuğu gerekçesiyle Sağlık -Sen tarafından ...
'Sağlık-Sen hazımsızlık yaşıyor'
İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan’ı bakanlığa şikayet ederek karşı sendikanın ...
 
Petkim'de grev sona erdi
Petkim'in Petrol-İş Sendikası ile sürdürdüğü, 2011 ve 2012 yıllarını kapsayan ...
Hrant Dink'in katiline 22 yıl hapis
Hrant Dink cinayeti zanlısı Ogün Samast, toplam 22 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Yeni dönemde askerlik kısalıyor mu?
Kara Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri, Polis ve Jandarma İçişleri Bakanlığı ...
 
Körfez'de kaza: 'İhsan Alyanak' suya gömüldü
Konak’tan Karşıyaka’ya giden 'İhsan Alyanak' vapuru, Konak Pier’in olduğu ...
İngilizce bilen yok mu?
Devlet Demiryolları’nın İzmir Adnan Menderes Havaalanı’ndaki istasyonuna ...
Bombacılar İzmir'i kana bulayacaktı
İzmir'in Menemen ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda, bombalı eylem ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva