HABERLER>GÜNCEL
25 Temmuz 2011 Pazartesi - 17:58

Özkan: Herkes haddini bilecek

Sendikalar arasında taraf tuttuğu gerekçesiyle Sağlık -Sen tarafından bakanlığa şikayet edilen İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan açtı ağzını yumdu gözünü.

Özkan: Herkes haddini bilecek

FATİH YAPAR/Egedesonsöz - Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Op. Dr. Recep Atçı’nın Ankara'ya giderek İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Özkan’ı Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Tosun’a şikayet etmesi ile başlayan tartışma devam ediyor. İl Sağlık Müdürü Özkan’ı rakip sendika Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık- Sen’in güdümünde olmakla suçlayan Atçı, gerekenin yapılmasını istemişti. Türk Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Ahmet Doğruyol’un ‘Hazımsızlık yaşıyorlar. O yüzden bize saldırıyorlar” açıklamalarının ardından konunun diğer muhatabından da cevap gecikmedi. Sağlık camiasında tartışmalara neden olan karşılıklı açıklamaların ardından konuşan İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan sert konuştu.

Sağlığa siyaset bulaştı...haberi için tıklayın

Doğruyol: Sağlık-Sen hazımsızlık yapıyor...haberi için tıklayın
 
HERKES SAYGI GÖSTERECEK
Sağlık-Sen Şube Başkanı Atçı’nın ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını belirten İl Sağlık Müdürü Özkan, “Burada söyleyecek bir şey bulamıyorum. Kullandığı cümlelerin içinde son derece aşağılayıcı ve hakaret edici kelimeler var. Hakkımı yasal yollardan arayacağım. Bunların hiçbirisi doğru değil. Onlara yaptıkları açıklamaların yanlış olduğunu tek tek ispatlayacağım. Konuştuklarının tamamı yalandır. Ben, 1,5 yıldır desteklediğimi iddia ettikleri sendikanın İzmir’deki temsilcisine bakanımızı eleştirdiği ve ona hakaretler ettiği gerekçesiyle randevu bile vermiyorum. Böyle iddialar ortaya atmak bu kadar ucuz değil. Herkes saygı ve sevgi göstermesini hatta haddini iyi bilecek” dedi.
 
BİLİNÇSİZ AÇIKLAMALAR
Atçı’nın yaptığı açıklamalar nedeniyle çok kırıldığını ve üzüldüğünü anlatan Özkan, “Bunu benim gibi bir insana nasıl söylerler. Yapılan açıklamaların hepsi ipe sapa gelmez düşünceler. Sendika sendikacılığını, İl Sağlık Müdürlüğü de kamu görevini yapacak. Sendikanın görevi müdürlüğü yönetmek değildir. Bizim sorumlu olduğumuz bir kişi varsa o da vali ve sağlık bakanıdır. Çok bilinçsiz ve şuursuzca söylenmiş bu açıklamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Burada 6 yıldır müdürlük yapan bir kişi olarak açıklamalar çok zoruma gitti.” diye konuştu. Özkan, zamanı geldiğinde gereken yerleri aydınlatacağını ifade etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gözlerinizi açın gerçekler acıdır.. :) 28 Temmuz 2011 Perşembe 11:14

Sağlık sen li biri olarak aramızda her kesimden insan oldugunu söylemek isterim.İnsanlar konuşa konuşa..Hiçte bir torpilim ayrıcalığım yok.Her istediğimde genel merkezede ulaşıyor, sorunlarımı paylaşıyorum.Çok memnunum.AK Partili de değilim bunu da herkes bilir. MÜDÜRLÜKTEN CÜMLE ALEM YAKA SİLKİYOR.SİZ NE BİLİYORSUNUZ ANCAK EZBERE KONUŞUN.SAĞLIK SEN HAKLI.SES te AYNI AÇIKLAMAYI YAPSA ONA DA HAKLI DERİM.Sağlık sen asla insanların önüne üyelik formu koyup bu formu imzala yoksa işiniyapmayız demez.Ama TSS der.TÜRKAV larda Şenol Sarıavcı larla elele kol kola.Alo denir o iş olur.Şapka düştü il sağlık kel göründü.Suratsız personel servisinizden,haddinizi bilmemenizden millet usandı.Nerde bu ülkede kadrolaşma hani.İl sağlık evet iyi kadrolaşmış TSS yöenetiyor.SES te konuşmasın ordan onuda kimin yönettiği belli. AYRICA hiç bir müdürü sendika asla yönetmemeli.Kimsede bunu istemiyor.Taraf olunması.O müdürlükte bunu mükemmel yapan il saglık müd yard var.Örnek alsın o yamaklar bunlar..Hesap dönecek birgün..TÜRKAV İZMİR sitesini korkudan mı kapattınız.Ahmet doğruyol fotoğrafı vardı? hayırdır hani alakası yoktu. Siz kimsiniz yahu?

Yorumu oyla      16      7  
nesrin 26 Temmuz 2011 Salı 20:51

sayın arkadaşlar kulislerde söylenen mhp iktidarında müdürlükte şube müdürü olup şimdi müdür yardımcısı olan kişinin bu kadrolaşmada etkin olduğu dile getiriliyor

Yorumu oyla      20      8  
nesrin 26 Temmuz 2011 Salı 20:12

sayın

Yorumu oyla      12      8  
hüseyin ahmetoğlu 26 Temmuz 2011 Salı 16:56

sendikalrın birbirleri ile gavgalarından dolatı mehmet beyi suçlamaları çok yanlış.bir iş veren birileri tarafından nasıl yönlendirilemiyorsa sağlık müdürünü de kimse yönlendirmesin.bu tür guruplara asla taviz verilmemeli.elinikaptıran kolunu da götürürler.mehmet bey ile kimse oynamasın.boşuna da uğraşmayın.işini en iyi bilen bürokratlardan biridir.

Yorumu oyla      14      10  
sendika bu... 26 Temmuz 2011 Salı 15:01

sağlık sen nin sağlık çalışanlarına kazanımları tam bir sendikacılık örneğidir ve başarısıdır.bizim kazanımlarımızı panolarınızda kendi kazanımlarınız gibi taşımanız da bizi mutlu eder.artık sizin bildiğiniz sendikacılık geride kaldı

Yorumu oyla      14      8  
TÜM YORUMLAR 26 Temmuz 2011 Salı 14:35

mehmet bey şu durumda gösteriyorki türk sağlık senin tek kalesi konumuna gelmiştir düşmesi yakındır.

Yorumu oyla      15      10  
haberci 26 Temmuz 2011 Salı 13:05

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Türk Sağlık Sen ile özdeşleşmiştir. Personel Şube Müdürü Türk Sağlık Sen eski başkan yardımcısıdır. Bundan iyi kanıt olur mu? Vekillerimiz, Valilik, Ankara harekete geçmeli!

Yorumu oyla      20      10  
ne olduysa artık 26 Temmuz 2011 Salı 11:36

Ne olduysa TURKAV İZMİR sitesi bozularak kapatılmış..Neden korktunuz?Beter olun

Yorumu oyla      18      9  
Sendika?? 26 Temmuz 2011 Salı 10:28

Sol literatürde yer alan sarı sendika kavramını aştı artık bunlar Ak Sendika ile ne denebilir ki???

Yorumu oyla      15      8  
SENDİKACININ SESİ 25 Temmuz 2011 Pazartesi 22:47

Bu iki sendika sendikacılık yerine tayin terfi ile uğraşıyorlar.bunlar kim sendikacılık kim.siz önce nerde olduğunuzu taraf olduğunuzu hangi tarafta bir söyleyin ondan sonra sendika ismini ağzınıza alın.ilk defa sağlık müdürünü haklı buluyorum.gerçi bunlar SES sendikasının sesini kesmek için bu üçlü çok zaman işbirliği yapmışlardır.bırakın kim hangi sendikaya üye olacaksa olsun.

Yorumu oyla      13      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Sağlık-Sen hazımsızlık yaşıyor'
İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan’ı bakanlığa şikayet ederek karşı sendikanın ...
Petkim'de grev sona erdi
Petkim'in Petrol-İş Sendikası ile sürdürdüğü, 2011 ve 2012 yıllarını kapsayan ...
Hrant Dink'in katiline 22 yıl hapis
Hrant Dink cinayeti zanlısı Ogün Samast, toplam 22 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
Yeni dönemde askerlik kısalıyor mu?
Kara Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri, Polis ve Jandarma İçişleri Bakanlığı ...
Körfez'de kaza: 'İhsan Alyanak' suya gömüldü
Konak’tan Karşıyaka’ya giden 'İhsan Alyanak' vapuru, Konak Pier’in olduğu ...
İngilizce bilen yok mu?
Devlet Demiryolları’nın İzmir Adnan Menderes Havaalanı’ndaki istasyonuna ...
 
Bombacılar İzmir'i kana bulayacaktı
İzmir'in Menemen ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda, bombalı eylem ...
Aydın: Otlak ve meralara dikkat!
İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, orman yangını söndürme ekiplerinin ...
Düğün dönüşü acı kaza: 1 ölü
İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında oğlunun düğün ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva