HABERLER>SEÇİM 2015
15 Mayıs 2015 Cuma - 13:48

Yıldırım sahada tam gaz: Bir günde 3 ilçe

AK Parti İzmir Milletvekili Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Eski Bakanı Binali Yıldırım 7 Haziran seçim öncesi İzmir’de yürüttüğü moral motivasyon ziyaretleri kapsamında Kınık, Bergama, Dikili ve Foça’yı ziyaret ederek seçimlerin Türkiye açısından önemini anlattı.

Yıldırım sahada tam gaz: Bir günde 3 ilçe

“Her seçim kendi içinde önemlidir ancak bu seçim sivil anayasa, istikrar ve Çözüm sürecinin anahtarıdır” diyen Yıldırım teşkilatları motive etmek için ilçe ilçe dolaştı. Seçimlerin çözüm sürecinin devamı için önemine vurgu yapan Yıldırım “biz çözüm sürecini birileri siyasete malzeme etsin diye değil yıllardır kanayan yaraya çözüm olsun diye başlattık. Bu süreçte olmazsa olmaz 4 prensibimiz vardır. Tek devlet, tek millet, tek vatan ve ay yıldızlı bayrağımız değişmez, pazarlık edilemez unsurlardır” diye konuştu.
 


SORUNLARI TORUNLARA BIRAKMAYIZ
Bergama AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinde toplanan kalabalığa seslenen Binali Yıldırım “Önümüze hedefler koyduk, yapa yapa bu günlere geldik. Bu gün torunlarımızın bile övüneceği, milletimizin rahat ve huzurlu geleceğini temin eden eserlere imza attık. Biz sorunları torunlarına bırakan bir anlayış içinde değiliz. Bu ülke 40 yılda 40 bin insanını kaybetti. Onca kaynak boşa harcandı. Ne bölücüler ne de milliyetçilik adı altında ayrımcılık yapanlar gibi olmadık. Türkiye’nin her köşesine ulaştırdığımız hizmetler ile bu ülkede gönülleri birleştirdik. Ulaşımın, iletişimin olduğu yerde terör beslenemez.   Anadolu’nun 24 iline doğrudan uçak seferleri koyduk. Havayolunu halkın yolu yaptık. Türkiye 76 yılda yapılan 6 bin km yola 13 yılda 18 bin km daha ekledik. Şimdi Türkiye’nin yolları bütün balkan ülkelerinden daha güzel Yolları böldük hayatları birleştirdik. Öyle hamasi nutuklarla milliyetçi nutuklarla bu iş olmaz. Hizmet ile milliyetçilik olur. Hizmet ile birlik beraberlik kardeşlik sağlanır. Milletin hayal ettiğini gerçeğe dönüştürdük" dedi.

Diğer partilerin seçim vaatlerini de eleştiren Binali Yıldırım’ın “Türkiye eski Türkiye değil, artık yeni Türkiye var. Ama eski Türkiye’yi özleyenler, bir ele geçirsek de 6 ayda har vurup harman savursak,  tekrar el açmaya başlasa bu ülke diye hayal kuranlar var. Mirasyedi gibi gelmeyi hayal ediyorlar. Ama bu millet iğnenin deliğinden bir kez geçti bir daha geçmez” sözleri üzerine "Biz biriktirdik onlar yemeye gelecek ama yağma yok "diyen Bergamalı Safiye Teyze ile Yıldırım’ın diyaloğu güldürdü.
 
SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM
AK Parti Milletvekili adayı Cemil Şeboy, Ömer Sertbaş,  İl genel Meclis Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, AK Parti İzmir Tanıtım Medya Eski Başkanı Aziz Demir ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerde esnaflarla bir araya gelen Binali Yıldırım halkın sorunlarını dinledi. Kendisine ulaşan sorunları yerinde dinleyen ve müdahale eden Yıldırım “vatandaşın sorunlarını yakından takip edin ve anında çözün. Aksi halde bir anlamı olmaz” diyerek sorumlu yöneticileri uyardı.
 
Kesintisiz en uzun süre bakanlık yapan siyasetçi unvanı olan Yıldırım, 7 Haziranda milletvekilliği görevinin de sona ereceğini hatırlatarak helallik istedi.  Ardından da bunun bir veda olmadığını söyleyen Yıldırım, " artık vekil adayı değilim ancak İzmir'den elimi eteğimi çekmiyorum. Zaman zaman İzmirlinin oylarını alamadık ama çok fazla gönül kazandık. Bundan sonra yeni seçilecek vekillerimizi sizler adına izlemeyi borç biliyorum, yeni vekillerimizin İzmir için yapacağı hizmetlerin destekçisi ve takipçisi olacağım. Partimiz isim partisi değil nesillerin partisidir. Bizler için bu bir bayrak değişimidir" diye konuştu. Gittiği ilçelerde yoğun ilgi ile karşılaşan Yıldırım halkın gösterdiği teveccühe teşekkür etti ve önümüzdeki seçimler için partisine destek istedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
15 Mayıs 2015 Cuma 14:40

Otogar metrosu ne oldu? 1,5 yıldır ödenek var ama icraat yok.

Yorumu oyla      17      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İTO’nun konuğu Turhan: Kılıçdaroğlu’na elmas tepkisi
AK Parti İzmir Milletvekili adayı İbrahim Turhan, ham elmastan ÖTV'nin ...
Hotar: Tüm Türkiye karşıtları AK Parti’ye karşı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 7 Haziran'daki Milletvekili ...
AK Parti Adayı Ceyhun: Mücadelemiz hayatı güzelleştirmek
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, “Mücadelemiz hayatı güzelleştirmek, ...
 
MHP'li Onar'dan anlamlı günde acı tablo: Hemşirelerin yüzde 90'ı...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Av. ...
CHP son 3 güne bıraktı: Sır gibi saklanan sürpriz proje!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “sürpriz” projesini açıklamayı seçim ...
AK Parti Adayı Sürekli: Boş vaatler vermiyoruz!
Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçileri ziyaret eden AK Parti ...
 
CHP’den Roman günü: Ege Mahallesi buluşması
Türkiye’nin ilk ve tek Roman Milletvekili olmaya hazırlanan CHP İzmir ...
Necip Nasır’dan miting gibi seçim ofisi açılışı
AK Parti İzmir 25'inci Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, 17 seçim ...
Kocabıyık'tan çarpıcı açıklama: Gezicilere sorduk!
Ak Parti Milletvekili Adayları Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun seçim gezilerine ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva