HABERLER>SEÇİM 2015
15 Mayıs 2015 Cuma - 11:11

AK Parti Adayı Sürekli: Boş vaatler vermiyoruz!

Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışan işçileri ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli “Sanayi girdilerinin ülke içinden karşılanma oranının artırılmasını teminen, yüksek yatırım gerektiren ara malı ve sanayi hammaddelerinin üretimine öncelik vereceğiz. Biz masa başında oturup boş vaatler vermiyoruz” dedi.

AK Parti Adayı Sürekli: Boş vaatler vermiyoruz!

7 Haziran seçimlerine az bir zaman kala çalışmalarını daha da yoğunlaştıran AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, ziyaretlerini sıklaştırdı. Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde işçilerle bir araya gelen Sürekli, çalışanların öneri ve taleplerini dinledi.

Sanayi öncelikleri hakkında bilgi almak isteyen işçilerle sohbet eden Sürekli “Sanayi girdilerinin ülke içinden karşılanma oranının artırılmasını teminen, yüksek yatırım gerektiren ara malı ve sanayi hammaddelerinin üretimine öncelik vereceğiz. Bu kapsamda, bu tesisler için nitelikli ve büyük çaplı mekân hazırlıkları yapacak, yerli ve yabancı yatırımların özendirilmesi amacıyla mekanizmalar oluşturacak ve bu yatırımların kamu desteklerinden öncelikli olarak yararlanmasını sağlayacak; yüksek teknoloji yatırımlarına da desteği artıracağız. AK Parti olarak 13 yılda nasıl ki yapılanlara daha iyisini katmak için çaba sarf ettiysek, aynı istikrarla aynı azimle yine yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 
İşçilerle karşılıklı sohbete devam eden Sürekli konuşmasında şunlara değindi. Sürekli “ Bize soruyorlar neler yaptınız diye. Bizim alnımız ak, başımız dik, yaptığımız işlerde ortada… 2023 hedefimize doğru yürürken; Türkiye Sanayi Stratejisi Belgesini 2011-2014 yıllarında hazırlayıp uyguladık. 2015-2018 dönemini kapsayacak yeni Stratejisi Belgesi ve Eylem Planını hazırlamaktayız. 2002-2013 döneminde imalat sanayii katma değerinin yıllık ortalama yüzde 5,7 oranında büyümesini sağladık. Aynı dönemde imalat sanayi ihracatını 33,7 milyar dolardan 141,4 milyar dolara çıkardık. İhracatta ülke çeşitlenmesini artırdık. 2002-2013 döneminde orta teknoloji sektörlerinin ihracat içindeki payını ise yüzde 47,1’den yüzde 61,3’e çıkardık. Yani bizler sadece masa başında oturup boş vaatler vermiyoruz. Araziye iniyor, vatandaşımızla, emekçi kardeşlerimizde konuşup onları dinliyoruz. Sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda hareket ediyor, en iyisini yapmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 
GÖNLÜNÜZÜ FERAH TUTUN
Organize ’deki fabrikaları gezen ve tek tek işçilerle görüşen Kerem Ali Sürekli, işlerin işleyişi hakkında bilgi aldı. Çalışma ortamlarını gezen Sürekli “ Tire Organize gerçekten düzenli ve tertipli bir çalışma düzeni içerisinde… Emekçi kardeşlerimizi ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugün buraya sizlerin varsa sıkıntılarını ve bizlerden beklentilerinizi dinlemeye geldik. Sizlerin de bildiği üzere iş sağlığı konusunda önemli konulara el atıldı. Sizlerin güvenliği, sağlığı her şeyden önemli… 7 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Görevimizin başına geldiğimizde ve yeni anayasa düzeni kurulduğunda göreceksiniz ki her şey çok daha iyi olacak. Gerek yatırım, gerek istihdam, gerekse sosyal güvenliğiniz için tüm gerekli çalışmalar yapılmaya devam edecek. Gönlünüzü ferah tutun” şeklinde konuştu.
Kendilerinin bir vekil adayı tarafından karşılanması dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren işçiler, Sürekli ’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra çalışanlarla vedalaşan Sürekli, diğer programına geçmek üzere yola çıktı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bülent ışık 15 Mayıs 2015 Cuma 13:21

2002 yılında 250 lira asgari ücret ile kilosu 1 liradan 250 kilo ekmek alınabiliyor iken bugün 949 lira asgari ücret ile kilosu 4 liradan 238 kilo ekmek alınabiliyor.

Yorumu oyla      13      6  
izmirli 15 Mayıs 2015 Cuma 11:27

boş ayakkabı kutusu olmaz tabii...

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’den Roman günü: Ege Mahallesi buluşması
Türkiye’nin ilk ve tek Roman Milletvekili olmaya hazırlanan CHP İzmir ...
Necip Nasır’dan miting gibi seçim ofisi açılışı
AK Parti İzmir 25'inci Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, 17 seçim ...
Kocabıyık'tan çarpıcı açıklama: Gezicilere sorduk!
Ak Parti Milletvekili Adayları Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun seçim gezilerine ...
 
Ünlü araştırmacı açıkladı: HDP ikinci parti olabilir!
A&G araştırma şirketinin sahibi Adil Gür, genel seçimlerde yurtdışında ...
CHP’li Çıray’dan esnafa sicil affı sözü
Küçük esnafın büyük sıkıntılar içinde olduğunu vurgulayan CHP İzmir Milletvekili ...
İzmir'in yeni hastanesine ilk ziyaret Şeboy'dan
Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan ...
 
Yıldırım’dan Konak Tünelleri raporu: Önce tarih verdi sonra tanıttı
Menemen’de hizmete alınan otoyol tanıtımında Konak Tünelleri’nin Başbakan ...
ABD'li şirket CHP için araştırma yaptı: Fark...
ABD'li şirketin kamuoyu araştırmasına göre; AK Parti yüzde 37, CHP yüzde ...
Yıldırım’dan Çiğli’de Kılıçdaroğlu salvosu
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva