HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
22 Temmuz 2011 Cuma - 09:56

Yeni kadroyla yola devam

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ göreve getirdiği danışmanlarını düzenlenen olağan müdürler toplantısında birim müdürleri ve kamuoyuna tanıştırdı.

Yeni kadroyla yola devam

İZMİR - Başkan Hasan Karabağ, Bayraklı Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi eski meclis üyesi Hatice Tatlı ve Karşıyaka Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi Necat Yılmaz’ı koordinatörlük, Gazeteci Jale Karasu’yu basın danışmanlığı görevine getirdi.  

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Basın Danışmanlığı’na Jale Karasu’yu getirdi. Jale Karasu’nun muhabirlik yaptığı dönemde kendisinin Karşıyaka Meclis Üyesi olduğunu dile getiren Başkan Karabağ, “O dönemlerden beri tanıdığım Jale Hanım bundan sonra Bayraklı Belediyesi’nin Basın Danışmanlığını görevini üstlenecek” dedi.

Karşıyaka Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi, CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Başkanı ve Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığı gibi birçok görevi başarıyla sürdüren Necat Yılmaz, Bayraklı Belediyesi ile muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları arasındaki koordinasyonu sağlayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyeliği ve Grup Başkan Vekilliği görevini sürdürürken Milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa eden Hatice Tatlı Bayraklı Belediyesi’nin yeni çalışma döneminde de yer alacak. Tatlı, Sosyal İşler, Sağlık, Misafirhane ve Dershanelerden sorumlu koordinatörlük görevini üstlenecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mehmet korkmaz 23 Temmuz 2011 Cumartesi 12:03

bir karşıyakalı olarak eski mahallemiz bayraklı'nın yaptığı seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. yıllar yıllar önce nejat beyin üst düzey yöneticisi olduğu bir kurumda çalışma fırsatı bulmuştum. nejat bey'in ne kadar disiplinli ve kaliteli bir yönetici olduğunu burdan biliyorum. daha sonra siyasi kariyeri de ortada sanırım. ona bişey demeye gerek yok. eski ilçe başkanlıklarını da bildiğim için "eski" karşıyaka mahallerinden bayraklıyı bilmediğini söylemek cahilce bir söz olur sanırım. bayraklıya hayırlısı olsun, hasan başkanın arkasındayız..

Yorumu oyla      12      6  
hasan bey ne yapıyor.. 22 Temmuz 2011 Cuma 20:58

hatice talının b planı demek buymuş.o soğuk bir çorba gibi karnımı ağrıtıyor.hamza ışık beye sarılıp ona haksızlık yapıldığını söylerken.timsah göz yaşları döktüğünü biliyordum.şimdi onun koltuğuna oturmuş siyaset hayatını sürdürüyor.son iki yılı ondan sonra istesede kimseler onu yanında olmasını arzu etmiyecektir.hasanla gelip hasanla tükenecektir.bu hikayenin bitmesine son iki yıl kaldı.elbet geçecek

Yorumu oyla      19      7  
DERT BİTMEZ 22 Temmuz 2011 Cuma 19:23

HASAN BEY ÇÖZÜM ARIYORSA İSTİFA EDEBİLİR.BU EN GÜZEL ÇÖZÜM OLSA GEREK.BAYRAKLIDA MECLİS ÜYESİ YOKMU KARŞIYAKADAN TRANSFER EDİLİYOR.BU ADAMA NE DANIŞACAKSINIZ.SİZE EN ÖNEMLİ DANIŞMA REÇETESİ OLARAK SIRALAMA YAPABİLİRİM.İİLK REÇETEM.PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ HASAN BEYİ RUHSAL OLARAK MUAYANE EDEBİLECEK ÇOK ÇOK ÇOK UZMAN BİR DOKTOR TAVSİYE ETSİN. BİRDE İSTİFA MEKTUBU YAZSIN.BİRDE BİR DAHA GERİ GELMEMEK ÜZERE BAYRAKLIYI TERK ETSİN...

Yorumu oyla      23      7  
DEMOKRAT 22 Temmuz 2011 Cuma 12:40

BABA İSMAİL,Tarihinde ilk defa yaptığı DEVE GÜREŞİ Etkinliğine hemde GELENEKSEL İfadesi kullanan bir Belediye den daha ne beklenirki.Merak etme bizim Bucanın Başakınında bundan farkı yok.Adamlar Vur Patlasın Çal Oynasına gelmişler.Hep Lay Lay Lom la geçti günlerimiz,maalesef.

Yorumu oyla      19      13  
BABA İSMAİL 22 Temmuz 2011 Cuma 11:59

BUDA YENİ CIKTI GALİBA (koordinatörlük) NEYİN NEYSE ANLAMAK MÜNKÜN DEGİL YANİ BENYAPTIM OLDU MANTIGIYLA BİRYERE VARILMAZ İŞTİŞARE,DİYALOK, BU İŞİN EHLİMİ ARAŞTIRMAK YOK SANKI BELEDİYE BASKANI DEGİL BAYRAKLI HÜKÜMDARI İNANIN BUNLARLA UGRASMADAN KISIR CEKİSMELERDEN KAVGADAN HİZMET YAPMAYA ZAMAN BULAMIYORLAR BEN AKP Lİ İLÇE BASKANI VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE BURDAN SESLENİYORUM HAYIRDIR NEDEN ADAMGİBİ MUHALEFET GÖREVİNİZİ BAYRAKLI HALKININ SİZE VERDİGİ SORGULAMA DENETLEME BAYRAKLI HALKININ BİLGİLENDİRME HAKKINI YERİNE GETİRMİYORSUNUZ ORASI BELEDİYE DEDGİLDE SİZİN BABANINZIN CİFLİGİMİ

Yorumu oyla      20      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kocaoğlu’nun bisiklet keyfi
Rengarenk giysileri ve ışık saçan bisikletleriyle İzmir caddelerinde toplu ...
Tatı: Ben İşçimin başına torba geçirtmem
Buca Belediyesi’nde 1 Ağustos’ta yürürlüğe girecek Torba Yasa ile birlikte ...
Küçük arabaların büyük heyecanı bu cumartesi
Karşıyaka Belediyesi, RCİZMİR Model grubu ile birlikte düzenlediği “Uzaktan ...
 
Nezaket ziyaretlerine devam
Genel seçimlerinin ardından başlattığı nezaket ziyaretlerini ara vermeden ...
'Yol vermedin' sürgünü
Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde şoför olarak çalışan ...
Çalkaya'dan SBS birincisine laptop
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, 2011 SBS’de 500 tam puan ...
 
Arap Deresi'nden 40 bin ton çamur çıkarıldı
Arap Deresi’ndeki temizlik çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir, suyun ...
Başkanlar'dan Çiğli zirvesi
Başkanlar bu kez Çiğli’de bir araya geldi. Ana gündem maddesi Büyükşehir’deki ...
Urla, Bacoli'yle kardeş şehir oldu
Urla ile İtalya'nın Bacoli kenti arasında yürütülen kardeş şehir anlaşması ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva